Bildirim
Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yine uygulama çöktü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamaya girilmiyor ki ohoo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son kez 3.kuponumu aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%50 ile alabilirim satan varsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hepsiburada 250 kupon vermiyor herhalde 21 tek kot girdim Yok bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 kod giren ilk 500 kişiye veriyor. Saat kaçta girmeye başladınız?
-
İlk 500 kişi kota bu gece erken doldu herhalde o zaman
Hesaba giriş yapamama tekrar gir çık girdin mi kupayı döndür dolaş görseli yüzünden sanırım internetim yavaşlık azizliğinden bu gece de kodlar ziyan oldu
Girdigim kod kadar puan verdi ama cekilis hakki 10 anlamadim bu isi
Toplam 28 kod girmişim çekiliş hakkı 25 sanıyorum 3 tanesi çok bekletti geçersiz daha önce kullandınız yazdı hay bin kunduz
28 kod girdim
Çekiliş hakkı 25
hepsiburada kupon 0
Onceden 2 paket mocha oldugu halde kodu girmedigimi yazmistim kavanoza doldurunca ziyan oldugunu vs. Iyi ki oyle yapmamisim ve daha cok almamisim taa yaklasik 2 ay onceki aldigim bitmedi 2/3 tane kaldi.
Bu uretimlerin sikintili oldugunu net dusunuyorum onceden icsem birsey olmuyordu,artik içinde kalp atis hizimda degisim oluyor. Dünde mide bulantisi vs oldu. Dedigim gibi klasik (nescafe zararlidir) uyarisi yapmiyorum fakat bu son donemde satilan nescafelerde sıkıntı oldugunu net dusunuyorum. Ve yaptigi Kampanya ya bakilirsa aldigin nescafe yi cope atsan karlisin seviyesinde bu normal degil zaten. O yüzden kalan 3 taneyi bile ne yapsam bilmiyorum sadece kodunu girip kendini çöpe bile atabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X