Şimdi Ara

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erkan_76 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
14
Favori
12.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kampanyayi biliyorum tanesi 9adet var icinde 39tl den 2 paket hemde mocha olandan almistim evdede var ama paketleri acip sifreleri girmeyecegim. Yazinda bu tarz kampanya vardi o zamanda soguk kahve tarzinin almistim 4 paket mi ney. Kavanoza doldurdum hala duruyor biraz ve zamanla degisik koku yapiyor. O yuzden dogru duzgun icmek icin paketleri acmayacagim. Alacagim sey olsa ve hepsiburada dan o zaman neyse fakat zaten hepsiburada saticili urunlerde gecerli. Eninde sonunda isime yarar mi kod kesinlikle isime yarar fakat yapmayacagim

• .Vip Üye. kullanıcısına yanıt
    9'lu paket Nescafe mochalarda Kod çıkmıyor

9'lu paket Nescafe LATTElerde kod çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 ay once amazondan 2 pakette birinde full kod digerinde 9 adetin 3 tanesinde falan kod cikmisti ama gecen ay aldigim a101 den 2 paketin hepsinde kod tek tek olarak icinde yaziyor dis paketinde degilde. Bilhassa kod ciktigi icin aliyorum oradan kurtariyor kod cikmasa almazdim.

ama dedigim gibi evde urun olsada 250tl cek mantiklida olsa hepsini acip kavanoza vs doldurma isini yapmayacagim.

(Karisiklik olmasin 9 lu paket mocha dedigim ince uzun degilde kalin paket sicak kahve olan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vip Üye. -- 13 Ocak 2025; 17:27:11 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum varmı deneyen birde kodun hb deki son kullanım tarihi uygulamadakiyle aynımı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 tane girdim gelen giden yok

• Ben de 00.04 geçe tamamladım 20 tane kod girişini, gelen giden yok. Hadi geçen sefer mh limit doldu dedi de 4 dkda dolduysa limit yani öh

• 20 adet kod girdim. Birşey gelmedi. yaklaşık 6-7dakikada girdim. Ya botlar girdi devreye yada kampanya bitti.

• Giripte gelmeyenler sağ üstten hesap bilgilerinden, çekiliş bilgilerine girip kaç kod girdiğine bakabilir belki eksik olmuştur diyeceğim ama 1 den fazla kişi yazmış

• alucardz kullanıcısına yanıt

20 yazıyor

• kampanya 00 00 da yenilenmemiş, gelmeme sebebi o.

• Kampanyalar kısmından gitmiş

• Amazondan sipariş vermiştim kampanya gitmiş.

• daha önceden aldıysan o yüzden gelmiyor galiba , çünkü dönem 1 aralık 2024 31 ocak 2025 yapmış adiler

9 ocakta başlayan bu kampanyayı önceki kampanyanın 2 ci dönemi olarak düzenlemiş , ben 18 aralık almıştım , şimdi vermedi , bu kadar şerefsizlik olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşa riske girip uğraşmayın , bu kampanya için sipariş verdiyseniz iade edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • answer my question kullanıcısına yanıt

hayır daha önce hiç almadım üyeliği bile dün açtım onunla alakası yok

• Herşey en az 10 kat zamlanmış kampanyalar hala 100 TL 200 TL

• Benim kupon az önce yüklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Hemen mi yüklendi hocam? 20 kod girdim. Hiçbir şey yok. Maalesef öğle saatlerinde girdim.

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Gece 12 ‘de girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.