Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde ve sayın bakanımız Mehmet Şimşek’in liderliğinde alacağı kemer sıkıcı politika tedbirleriyle doları olması gereken yere 20 TL’ye geri döndürebilir mi? Döndürürse şayet Malatyalı halaycılar bu duruma kutlama yapar mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar 20 TL’ye geri döner mi?
-
-
gereken yer 20 mi hHAHAHAHAHAHJHSAHNAHNA
-
Bu ülkede iyi bir şey olduğunu hatirlamiyorum yasim 25.9
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halaycılar geçen kuyruktaydı
Kuyruklardan kalan vakitlerde halay çekiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar her 1 lira artınca yaklaşık 800.000 TL para kazanıyorum
-
Dolar 2 sene içinde kademeli olarak 35-40, bir ihtimal 50.
ytd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne kadar usdt varsa topluyorum
-
Tabi efendim
2 sene sonra: "Dolar 50 TL'ye geri döner mi?".
-
Sen geriye dönüşü boşver, yerinde sayması için dua et.
1 sene.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
malatya tek haberyoutubeYiğit Bulut: Dolar Alan Zarar Ettihttps://www.youtube.com/watch?v=HCj6lFav3dA
Satır araları
Adamsanız
Nokta nokta nokta
Çıkın özür dileyin
Daha çok tescilleneceksiniz.
Bekleyin.
-
Döner ama rüyanda. Bu işler genelde asgari ücretten hesaplanır. asgari ücrette hedefleri ortalama yerel seçime kadar 400 dolar olsa yılbaşı da asgari ücret 13bin 500tl olsa.
13500 / 400 = 33.75
seneye temmuzda da asgari ücret 16bin tl olsa düz 40tl olur seneye temmuzda dolar. tabi bu düzgün ekonomik yönetimle. eğer olur da yine saçmalarlarsa ve erdoğan mehmet şimşek'e müdahale edip durursa o zaman seneye temmuzda 40tlyi mumla ararız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Haziran 2023; 15:49:54 > -
amerikad0kia dayım söyledi onun beyaz sayarda çalışan bahçıvan arkadaşı kesin dolar düşecek elinde olan varsa bozdursun diyor.
-
2 sene sonra 43 olacak paranın, 20 ye dönse ne olur dönmese ne olur..
-
Dolarin su enflasyonda dusmesini istemek ulkenin ihracatina kazik cakmak demektir.
Yavas ve enflasyona uygun bir sekilde cikarmak gerekiyor.
Rastgele bir Ornek vermek gerekirse:
1dolar 10 lira iken Turkiye'de uretilen ihrac edilen bir mal 20 lira yani 2 dolar iken, dolarin 20 lira oldugu su andaki maliyet turkiyenin ic enflasyonu yuzunden 60 liraya cikiyor. Yani 3 dolar uretim maliyeti demek. Diger ulkedeki ihracatci 2 dolara hala verebilirken bizim gariban ureticimiz 3 dolara satamiyor, boylece ekonomik olarak da buhrana surukluyor. Velhasil dolarin bu haldeyken dusmesini istemek mantiksizdir. Keske enflasyon olmasa da dolar dusuk olsa ama olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Geri dönmez. Türkiye'nin kısa vadeli ödemesi gereken dış borç miktarı 150 milyar dolardan fazla. Devletin şiddetle dolara ihtiyacı var. Piyasada dolar sıkıntısı varken ve iktidarında TL basmaya ihtiyacı varken doların bırakın 20 lira ve altına düşmesini aksine yükselişi kimse engelleyemez.
Ha M. Şimşek 300 milyar dolar getiriyorum dedi ve getirirse piyasa dolara doyar ama yinede düşmez, sabit kalır.
Üstelik Abd doları azaltıcı politikalar izlerken kimse ülkemize yüzlerce milyar doları vermez.
Gelecek para ancak sıcak para olur, sıcak paranın özelliği ülkeler arasında gezinir vurgun yapar ve başka ülkeye gider.
2 sene sonra: "Dolar 50 TL'ye geri döner mi?". |
|
gereken yer 20 mi hHAHAHAHAHAHJHSAHNAHNA |
|
10 yıl önce evlenme hayali kurup ayrıldığım eski manitamın dönme olasılığı çok daha fazladır öyle söyleyeyim
|
bekle döner. YTD ' değildir. Yerel secim sonrası 45 tl + |
Bu ülkede iyi bir şey olduğunu hatirlamiyorum yasim 25.9
|
Tabi efendim
|
Dolar her 1 lira artınca yaklaşık 800.000 TL para kazanıyorum |
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- muhyiddin arabi 3. dünya savaşı
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- mahalle mahalle deprem haritası
- kaliforniyum nedir
- bina yıkım kararı sorgulama
- almanya 16 pro max fiyat
- devletin ücretsiz yazılım kursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X