akpye oy atmaya devam ederseniz dönmez |
Dolar 20 TL’ye geri döner mi? (11. sayfa)
-
-
Konuyu kerimcem açtı zannettim, Allah tan o değilmiş -
Yol çöker dolar çökmez. 15 yıl önce başka bir şehirden yine evlenme hayali kurduğum,ailesinden kızı isteyip de alamadığım kız bana döner , dolar 20 liraya dönmez
(2025 yazında hatırladın bu sefer de başka eski manitayı yazacam )
-
Yorum diye buna derim ben. Biz dolar yerinde kalsa ya da belli bir oranda artsa yatip kalkip sukr edecez adam 20 liraya duser mi yazmis.
Bu damadin maliye bakani oldugu zaman bi ton laf etmistim bundan kotusu olabilir mi diye. Meger beterin beteri varmis. Nasil bir is bu Berat albayragi mumla aratti bize. Ulke bitmis okeye donuyor. Sagda sola ucuyoruz kaciyoruz diyenlere inanmayin ulkenin durumu kotu. Gormek icin biraz gozunuzu acsaniz yeter.
-
grafikte bariz bir düşüş trendi görünüyor buna şemsiye formasyonu da diyebiliriz açılması mümkün değil o kadar düşmüş ki kimse kalmamış hacim 0
rsi göstergemiz de yavaş yavaş sönüyor görüldüğü üzere 2005.. şey 2025 yılına geldiğimizde rsi kafayı aşağı çevirirse sıfırlanma ihtimali bile var görseldeki grafiğin
-
Grafik tersmi nasıl grafik öyle
-
Bir gece yarısı, devlet bankalarında, mesela Halkbank ta, gece 2-3 veya 3-4 arası, 1 saatliğine geri dönebilir....
Takipte kalın!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X