Şimdi Ara

Dolar 20 TL’ye geri döner mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
9.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Konuyu kerimcem açtı zannettim, Allah tan o değilmiş
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Yol çöker dolar çökmez. 15 yıl önce başka bir şehirden yine evlenme hayali kurduğum,ailesinden kızı isteyip de alamadığım kız bana döner , dolar 20 liraya dönmez

(2025 yazında hatırladın bu sefer de başka eski manitayı yazacam Dolar 20 TL’ye geri döner mi? )

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Yorum diye buna derim ben. Biz dolar yerinde kalsa ya da belli bir oranda artsa yatip kalkip sukr edecez adam 20 liraya duser mi yazmis.

Bu damadin maliye bakani oldugu zaman bi ton laf etmistim bundan kotusu olabilir mi diye. Meger beterin beteri varmis. Nasil bir is bu Berat albayragi mumla aratti bize. Ulke bitmis okeye donuyor. Sagda sola ucuyoruz kaciyoruz diyenlere inanmayin ulkenin durumu kotu. Gormek icin biraz gozunuzu acsaniz yeter.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

grafikte bariz bir düşüş trendi görünüyor buna şemsiye formasyonu da diyebiliriz açılması mümkün değil o kadar düşmüş ki kimse kalmamış hacim 0

rsi göstergemiz de yavaş yavaş sönüyor görüldüğü üzere 2005.. şey 2025 yılına geldiğimizde rsi kafayı aşağı çevirirse sıfırlanma ihtimali bile var görseldeki grafiğin

Dolar 20 TL’ye geri döner mi?

• ry4n kullanıcısına yanıt

Grafik tersmi Dolar 20 TL’ye geri döner mi?  nasıl grafik öyleDolar 20 TL’ye geri döner mi? 

• Bir gece yarısı, devlet bankalarında, mesela Halkbank ta, gece 2-3 veya 3-4 arası, 1 saatliğine geri dönebilir....

Takipte kalın!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.