Şimdi Ara

Dolar 20 TL’ye geri döner mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
9.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel ekonomi bilğisi muazzam arkadaşa hayata başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 13 Aralık 2023; 20:10:32 >
  • Doların düşmsi ancak H.A.L.K denen şeyin akıllanmasıyla olur. Kemal Dedeye ya da her müslümanım diyene inanmadıklarında dolar da düşer. Ama Muharrem İnce'yi oy bölen sanan H.A.L.K denen şeyden hiç umudum yok. Dolar 2026'ya 120 lira arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaldıraçlı olmadıktan sonra dolar alan yaya kalmaz. Elbet aldığın fiyata gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben ekonomist değilim ama paradan anlarım. şahsi görüşüm yılbaşı akşamı konfeti ve çılgın partiler eşliğinde 2024 e girerken, dolar 40 - 42 tl, euro 45 tl, altın 2300 tl gibi bir hışımla hepimize girecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Çok kötümsersin bu kadar kötü olamaz olmamalı muassır medeniyet seviyesi arşa çıkacaktı hani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    15 gün evde yoktuk. olduğumuz zamanda klima filan açmadık. boş eve gelen elektrik 1000 tl, su 480 tl, internet 350 tl, cep tel 200 tl faturaları ile bu ay epey mutlu mesuduz. var sen hesap et nereye çıkacağımızı. benzin ve mazotu söylemiyorum kaldıramayan kalpten giden olur diye.

2021 model peugeot 2008 aracım için kasko sordum 28 bin fiyat aldım en ucuzundan. sigorta 5 bin altına düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 29 Kasım 2023; 12:55:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2028 yılında 100 TL'yi geçecek

yani naahhhhh düşer

• Biz seçimlerden sonra 40 lara gelmese diyoruz :(

• Yeni asgari ücret ile bu mümkünmü?

• Olur mu?

• ABD yi zenciler ele geçirse bile mümkünatı yok

• bekle döner. YTD ' değildir. Yerel secim sonrası 45 tl +

• Ben şuan Kanal A Türkiye'sinde yaşıyorum. Burada dolar 1 TL. O yüzden fazla dert etme. En yakında portala beklerim.

• Dolar 20 ye geriler mi sanmamda bence olacak olan seneryo daha çok alım gücünün artmasına yönelik şöyle olur mesela dolar 50tl asgari 30k
    Ki şuanda da alım gücü düzelmeye başladı 566 dolar asgari verdiler tr rekoru bu tabi doların yıllık enflasyonuda neredeyse %10 lara yaklaştığı dönemler oldu o yüzden alım gücü rekoru diyemem kabaca geçmişin 350 - 400 doları falan ediyordur enflasyonu kesmeyi başarırlarsa maaşlar yunanistanı yakalayacak gibi zaten gelecekte tahminim 5 yıl içinde 750-900 dolar bi asgari ücrete ulaşacak tr.
    buda 2000 dolarlık bir memur maaşı yapar konut krizi çözülürse dehşet rakamlar bunlar harika bir alım gücü yakalar türkiye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tün dünyada dolar çöker Türkiyede uçar :D istanbul aksarayda bile etiketler dolarla yahu sanki ülke dolarla maaş alıyor

• Doların 50 TL'nin altında olması ekonomiye ihanettir!

• Döner eskiden 1 tl idi ozamana bile geri gelir
    bunun kolay yolu
    mehmet ağabeyin baydından izin alıp dolar basması halinde 1 tl ye bile gelir

Daha zoru ülkede adaleti sağlayıp dışardan yabancı yatırımcıyı çekerek döviz girişi filan zart zurt imkansız işler seneye 50 den 30 a nasıl geliri konuşuruz
    herkes ona göre vaziyet alsın

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

para kazandığın falan yok sadece koruyorsun bide muahahha atmış

• Dünyada TL'nin para kazanmasının tek yolu ABD'nin beklenmedik faktörlerden dolayı enflasyona girip parasal genişlemeye gitmesidir.

Bunun yanında Afgan parası bile son 2 senede TL karşısında %200 - %300 falan değer kazanmıştır.

Politikacılarımız ne yazık ki kişisel çıkarlar için kafayı sıyırmış ve organizasyonların kucağına oturmuş durumdadır.

Bu kabile devleti statüsüyle bu ülkeden bir bok olmayacağı ortadadır. En milliyetçi yada dindarım diye geçinen tüm insanlarımız

iki yüzlüdür.

• sensaura kullanıcısına yanıt

2026 ya 2 yıl var. ekonomi öyle bir vaziyette ki tahmininizin sonuna bir sıfır hatta iki sıfır dahi eklenebilir. son iki yıl bütçede de ciddi açıklar oluşmaya başladı. tl yi zayıflatan faktörlerin şiddeti her geçen gün artıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.