Şimdi Ara

Dolar 20 TL’ye geri döner mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
9.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapmaa gerçek zannedecekler troller inanıyor sonra Dolar 20 TL’ye geri döner mi? 

• Sanki kıpırdanma var gibi gibi YTD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksa ? YTD

• 3 liranın altına düşer mi?

• Olur mu?

• Bunları düşünmeyin artık ülke batti dolar 1 yıldır sabitken bilenenflasyin yüzde 100 u geçti bı dunya tarihinde görülmemiş bir olay

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Ne 2 senesi 2024 te 50 leri görürüz bu sene 40 olacak

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Dolar 20 TL’ye geri döner mi?

adam 2 adım geriden geliyor ekonomi konusunda... hatta belki 3... Dolar 20 TL’ye geri döner mi? 

• İmkanı yok mu?

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    İmkanı yok nedeni ise reis , o öyle istiyor swn Amerika ve batı ile aranı açarsan seninde ekonomide delik açarlar, o kadar hassas bi ekonomimiz varki bunu Trump zamanında minnacık bir twet ile turkiye olarak yaşamıştık dolar 3 tl lerden 18 tl lere gelmişti, reis her ey amerikaa dedikçe dolar günlük 1.5 tl artıyordu, o zamanlar dolar alıp fırsattan yararlanma düşüncesi vardı ama vatanim için kendime yakıştıramadım ve dolar almadım neticesinde ülke olarak battıkça battık, şimdide filistin İsrail savaşında taraf olmasakta yerimizi belli ettik , eğer abd ab buna tepki verirse tekrar ekonomik dar bogaza gireriz nedeni ise ihracatın ve ithalatın ab abd perspektifinde malesef, asya ve afrikaya yapılan ihracat ve ithalat çerez seviyesinde, ne zaman savunma saniyede, ekonomide tarımda hayvancılıkta saniyede güçlü oluruz o zaman TL değer kazanarak 20 tl altına doğru çekilmeye başlar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trol meajmı:) sana bir tıyo vereyım...ziraat bankasının uygulmasına gır:) uygulamadan usd tl son 22 yıllık grafıgıne bak bakalım ..hic inmis mi::)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur mu?

• Olmaz.... zaten düşmesini bekleyen yok, az artmasını temenni ediyoruz.

• Düşer tek çaresi var %80 Faiz yapara he bir şirket iflas eder işsizlik patlar Dolar 20 TL’ye geri döner mi? Artık dönüşü olmayan yola girdik o yol bizim dolar kurunu uzaya çıkaracak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 26 Kasım 2023; 12:14:10 >
  • dolar düşmez çıkar türkiye artık eskisi gibi olamayacak hiç bir zaman ekonominin düzelmesini falan beklemeyin

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Yüzde 80 de bile düşmez burası Türkiye.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Bence Düşer resmi enflasyon 2024 için %75 civarı şimdiden %80 Mevduata getiri verirse düşre

Resmiyi brag enag enf oranına bak. Sanırım sen çarşı pazar cikmiyorsun hatta evden dışarıya.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Niye eneg enflasyonuna göremi zam alıyorsun ? çarşı pazara çımıyorum hatta dışarı çkmıyorum

Önce profilini aç. Senle sonra konuşayım. Hatta ve hatta blok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.