abi sizler neden bu kadar komiksiniz ben anlamıyorum hayatınızda hiç matematik mantık vs okumadınız mı elinize hesap makinesi almadınız. tl dolara grafiklerini geçmişe dönük incelemediniz mi. bu kadar saf olmanızın sebebi nedir. 20 lira olur mu diyor. farz edelim oldu ne olacak kaç saat 20 lirada kalacak kaç gün kalacak. en basiti anlatıyorum türkiyede 6 lık sistem var madeni paralar 1, 5, 10, 25, 50 kuruş ve 1 lira banknot paralar 5,10,20,50,100,200 lira piyasada bunlar döner 6 madeni 6 banknot. şimdi şu soruyu sorun kendinize en ufak iş yapan para hangisi. 1 kuruş mu 5 kuruş mu 10 kuruş mu 25 kuruş mu. 1-5-10 kuruşlar fos oldu. Bunlar gider. 3 yeni para gelir. 5 lira 10 lira 20 lira. hah banknotu da öyle hesap edin. sonra şuna bakın türkiyede en büyük madeni para 1 dolardan fazla değildir. ortalaması da 50 centtir |
Dolar 20 TL’ye geri döner mi? (4. sayfa)
-
-
o zaman 30 TL yi görmesi çok uzak değil yanılıyor muyum?
-
onu bilmiyorum bilsem zaten burada işim ne sadece verileri sunuyorum hani daha 1 kuruş bile tedavülde 0.00042 dolar ediyor
-
Yerel seçimlere kadar 30a çıkarmazlar bence. Doların yükselmesi seçmen kaybettirebilir. Ama seçimden sonra 30u bırak 50de durursa şükret -
Ukrayna Rus rublelik Vietnam dongu yükselmeye başladıktan sonra asla geri dönmemiş grafiklerine bakın -
Rüyanda döner. yakacak doları baskı altında TutacakMB doalr rezervleri ekside. swap ve altına el attılar sımdıde. herşeyı yakacaklar. ve su son 1 haftadırda yakmaktalar.
-
Döner 1 TL olur mu demek daha mantıklı.
-
tabiki 1 dolar 0.00000001 TL oldu senin haberin yok
her gün ayrı bir sokakta yapılan kazılarda petrol doğalgaz fışkırıyor. .eşmelerden doğalgaz akıyor kimi çeşmelerden petrol akıyor. artık dünya petrol ve doğal gaz fiyatlarını TÜRKİYE belirliyor
ama ben önümüzdeki ay ödemem gereken ev kiramı düşünüyorum!
-
Çıkmaz Ay'ın 15'inde 20 TL'ye inebilir. yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar sadece tahmin. -
31 şubat'ta kesin iner deyollaa.
aramızda malum seçmenlerden olabilir. bu yüzden not ekliyorum: şubat ayı 28 gün çeker. 4 yılda bir en fazla 29 çeker .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Haziran 2023; 17:38:49 > -
ne kadar ev kirası ödeyeceksin ?
-
ocakda 6 aylık peşin ödedim 2500 den. elime bir toplu para geçmiş idi. Temmuz için Aralıkda 3500 olarak söylemiş idi. 2 ay önce geldiğinde 5000 lira gibi rakamdan bahsetti.
-
Arkadaşlar dolarları satın 1.5 tl ye inme durumu var -
Ihracatcilar şuan kan ağlıyor asgari ücret 11 bin tl olacak deniliyor, işveren bu ücretleri karşılaması için doların deger kazanması tlnin zayıflaması gerekli, eğer ülkeye yatırım bolluğu istiyor isek ucuz iş gücü nedeniyle doların 110 tlye yükselmesi asgari ücretin 11 bin tl olması daha isabetli olur. Hem ihracat yapan kazanır,hem dolar birikimi olan kazanır, hem asgari ücreti yükselen kazanır, tek kaybı olan tl de kalanlardır.. -
Dolar düşse nolur işçilik ucuzladıktan sonra bir de düşerse işçi de çıkarır bunlar..
-
Doları 20 de baskılamak varken neden 23 veya 24 arası baskılıyorlar. -
pere yoh pere.. -
Olabilir mi? -
dolar değil de, yarım ekmek tavuk döner, 20 liraya döner mi acaba? et döner demiyorum bak, tavuk döner.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X