Arkadaşlar dolar önümüzdeki aylarda artar mı veya azalır mı bilgi verirseniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar artar mı ?
-
-
uzman değilim ama haziran - eylüle kadar artar gibi görünüyor.sonrasında bana göre yine önümüzdeki sene özellikle düşüse geçer.bunu zaten yurtdışı ekonomistlerde söylüüyor.dolar kan kaybetmesi öngörüsü gelecek yıl için bir çok isim dillendiriyor.
-
Dolar artabilir ama şuan en ciddi sıkıntı çift kur. Bankalar bile 19,5 dan tabloda gösterip 20,6 dan dolar satar olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artar seçim sonucu ne olursa olsun 30 lirayı bulacak
-
iktidarla beraber gidecek arap sermayesi mevcut yeni iktidar ne getirir bu önemli
-
Zaten şuan 22-24 TL fakat; Hükümet/merkez Bankası Baskı altında 19,40-19,60-19,80 diyorlar.
Gerçek piyasa fiyatları 22-24 , Bankalar 24 satıyor 19 alıyor.
Mevcut Yönetim değişmez ise artar 25-30
Eğer mevcut Yönetim değişirse yabancı yatırımcılar geleceği için (Tek kişiye,yönetim güvenmiyorlar)
Doların 2-3 TL düşmesi yada en azından 25-30 uçması engellenmiş olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Mayıs 2023; 8:32:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doları bu saatten sonra amerıka bile düşüremez. soru bile yanlış düşer mi diye soru mu olur piyasadan ekonomiden haberınız olmadıgı belli.
Dolar ne kadar artar doğru soru olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X