Şimdi Ara

Dolar böyleyken simdi bilgisayar almali mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2 haftadir Asus N550JK-CN090H takip ediyorum.Tam 2 Hafta önce 3000 tl olan bilgisayar su an 3500 pcdepo da.Sebebinin dolar kuru olduğu aşikar...Benim bu bilgisayara cok acil ihtiyacim var ama bu sekilde oldugu surece kazik yemek istemiyorum.Sizce beklemeli miyim ve eger beklersem ne kadar beklemeli miyim; yoksa alternatif modellere mi bakmaliyim ? Uzun suredir bu konularla ilgilenen kisiler yardimci olursa gercekten cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertorius

Yaklasik 2 haftadir Asus N550JK-CN090H takip ediyorum.Tam 2 Hafta önce 3000 tl olan bilgisayar su an 3500 pcdepo da.Sebebinin dolar kuru olduğu aşikar...Benim bu bilgisayara cok acil ihtiyacim var ama bu sekilde oldugu surece kazik yemek istemiyorum.Sizce beklemeli miyim ve eger beklersem ne kadar beklemeli miyim; yoksa alternatif modellere mi bakmaliyim ? Uzun suredir bu konularla ilgilenen kisiler yardimci olursa gercekten cok iyi olur

sawaş kapıda sen o doların düşüşünü unut kardeşim
    artık rüyamızda bile düşmez o dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertorius

Yaklasik 2 haftadir Asus N550JK-CN090H takip ediyorum.Tam 2 Hafta önce 3000 tl olan bilgisayar su an 3500 pcdepo da.Sebebinin dolar kuru olduğu aşikar...Benim bu bilgisayara cok acil ihtiyacim var ama bu sekilde oldugu surece kazik yemek istemiyorum.Sizce beklemeli miyim ve eger beklersem ne kadar beklemeli miyim; yoksa alternatif modellere mi bakmaliyim ? Uzun suredir bu konularla ilgilenen kisiler yardimci olursa gercekten cok iyi olur

pcdepo kampanya yapıyor sen kampanyayı takip et fiyat düşüncede siparişi geçersin
  • 3100 ken almadığıma pişman oldum. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.