Dolar ile altın işlemi
-
-
Türkiye Finans Katılım Bankasının TFX Target isimli uygulaması
-
Normal banka hesabından alabiliyorsun ki. yani dolar hesabın varsa doları bozdurmadan dolar hesabındaki para ile altın alınabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08Normal banka hesabından alabiliyorsun ki. yani dolar hesabın varsa doları bozdurmadan dolar hesabındaki para ile altın alınabiliyor.
Peki satıldığında da para hesaba dolar olarak mı geçiyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: KassadyPeki satıldığında da para hesaba dolar olarak mı geçiyor?
Alıntıları Gösterparanın aktarılacağı hesabı dolar hesabını seçersen elbette dolar olarak yatar.
mesela ben şuan 1 gram altın almaya kalktığımda bana 61,31usd diyor.
gram altınımı bozdurmak istediğimde de 57,48 usd diyor. şuan piyasalar kapalı olduğu için makas büyük işlem saatlerinde maskas çok daha küçük oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08paranın aktarılacağı hesabı dolar hesabını seçersen elbette dolar olarak yatar.
mesela ben şuan 1 gram altın almaya kalktığımda bana 61,31usd diyor.
gram altınımı bozdurmak istediğimde de 57,48 usd diyor. şuan piyasalar kapalı olduğu için makas büyük işlem saatlerinde maskas çok daha küçük oluyor.
Alıntıları Gösterben de merak ediyodum tşk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X