Şimdi Ara

DOLAR MİSLİYLE KARŞILIK VERDİ! | MURAT MURATOĞLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Doviz piyasasi hakkinda son yorumlari.

• bu kisi gecen hafta kesfettim forum sag olsun. adamin analtisi esprituel ve akici ... bence ekonomi konusunda youtube uzerinde en iyi anlatim ...
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Gec oldu ama sana ozel : Gunaydin :) .
  • silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 10 Eylül 2020; 23:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

bu kisi gecen hafta kesfettim forum sag olsun. adamin analtisi esprituel ve akici ... bence ekonomi konusunda youtube uzerinde en iyi anlatim ...
    Sözcü yazarı ve tele1 - halktv yorumcusu zaten sanırım ayrıyaten para kazanmak için YouTube kanalı açtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 20 TL olacak ve CHP yine iktidar olamayacak, o zaman daha da kuduracaksınız.
  • Adam pek çok şeyi anlatmış ,her zaman servis edilebilecek bir video olmuş... Dolar 3 lira olsun diyenler niye düşmüyor diyenler veya düşsün artık diyenler videoyu defalarca izlememeliler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Gec oldu ama sana ozel : Gunaydin :) .
    gec olan ne ?

cari acigin, batik banka faizlerinin, issizligin suclusu imamoglu, ben degilim ! adam tatile cikeyya...
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Devleti yonetemeyenler utansin ...
  • sende kına yakarsın...
    benim anlamadığım sizin maaşlar belediyeler kaybedilince kesilmişti.. sen hangi belediyenin bankamatikcisisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

sende kına yakarsın...
    benim anlamadığım sizin maaşlar belediyeler kaybedilince kesilmişti.. sen hangi belediyenin bankamatikcisisin ?
    Türkiyede bir ilk

DOLAR MİSLİYLE KARŞILIK VERDİ! | MURAT MURATOĞLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

sende kına yakarsın...
    kopruleri bosuna mi kestiler IBB den? koprulerin parasi bu trollere anca yetiyor dusun. simdi otobus ve tramvay isletmelerini ellerinden aliyorlar IBB nin ... bunlar bu kadar iste ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.