Bildirim
DOLAR MİSLİYLE KARŞILIK VERDİ! | MURAT MURATOĞLU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu kisi gecen hafta kesfettim forum sag olsun. adamin analtisi esprituel ve akici ... bence ekonomi konusunda youtube uzerinde en iyi anlatim ... -
Gec oldu ama sana ozel : Gunaydin :) . -
silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 10 Eylül 2020; 23:46:16 > -
Sözcü yazarı ve tele1 - halktv yorumcusu zaten sanırım ayrıyaten para kazanmak için YouTube kanalı açtıquote:
Orijinalden alıntı: ebavamqko
bu kisi gecen hafta kesfettim forum sag olsun. adamin analtisi esprituel ve akici ... bence ekonomi konusunda youtube uzerinde en iyi anlatim ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar 20 TL olacak ve CHP yine iktidar olamayacak, o zaman daha da kuduracaksınız. -
Adam pek çok şeyi anlatmış ,her zaman servis edilebilecek bir video olmuş... Dolar 3 lira olsun diyenler niye düşmüyor diyenler veya düşsün artık diyenler videoyu defalarca izlememeliler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gec olan ne ?quote:
Orijinalden alıntı: smart1978
Gec oldu ama sana ozel : Gunaydin :) .
cari acigin, batik banka faizlerinin, issizligin suclusu imamoglu, ben degilim ! adam tatile cikeyya... -
Devleti yonetemeyenler utansin ... -
sende kına yakarsın...
benim anlamadığım sizin maaşlar belediyeler kaybedilince kesilmişti.. sen hangi belediyenin bankamatikcisisin ? -
-
kopruleri bosuna mi kestiler IBB den? koprulerin parasi bu trollere anca yetiyor dusun. simdi otobus ve tramvay isletmelerini ellerinden aliyorlar IBB nin ... bunlar bu kadar iste ...quote:
Orijinalden alıntı: kuzgun_
sende kına yakarsın...
benim anlamadığım sizin maaşlar belediyeler kaybedilince kesilmişti.. sen hangi belediyenin bankamatikcisisin ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dolar 20 TL olacak ve CHP yine iktidar olamayacak, o zaman daha da kuduracaksınız.
|
sende kına yakarsın...
benim anlamadığım sizin maaşlar belediyeler kaybedilince kesilmişti.. sen hangi belediyenin bankamatikcisisin ? |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X