Şimdi Ara

Dolar ve Altın En Az Kayıpla Nereden Alınıp Satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun albaraka ve garantiye baktim bana pek uygun gelmedi

Siz nereleri kullanıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip 50 bin civarı altin almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up. Fizikselle uğraşması zor. Normalde ing'de tutuyordum parayı, oranları da fena değil, makas normal. Oradan yapıştırmayı düşünüyorum. Önerilere açığım.

• Hayli gun geçmiş ama en uygunu bildiğim bir yatırım yöntemini tavsiyede bulunayım, tanidik yada mahallende güvenilir bir kuyumcu ya git ve yatırım icin en ideali ata lira al ve saklayacak yerim yok size emanet biraksam olur mu dersin, arada sirada bozup dovize çevireceğim dersin kuyumcular bu ise aşina olduğu icin anlayisla karşılar, çünkü parayi işletir, sana alacagina karşılık kaşe basıp kartinin arkasina imzali sekilde verir ki ne olur ne olmaz, ve altin çıktığı zaman telefonla arayip altini bozdurup tl ye sonra istediğinde tl den usd ve tekrar altin alışverişi yapabilirsin, hem hırsızlık hemde dışarı cikmadan al sat yaparsın, bu tecrübe 12 yillik kuyumculuk mesleğim ile sabit, bu sadece bir tavsiye, al sat kar oranı düşüktür ata liranin, ve çoğu kuyumcu bu isi yapar tanıdık müşterilerine, umarim yatırım yapmak istiyenler için faydali olur bu fikir ve her zamanki gibi sorumluluk size ait guvenilir kuyumcu vs tanidik yoksa bu ise girerken dikkat edin.. Hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 22 Ağustos 2020; 4:57:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Hayli gun geçmiş ama en uygunu bildiğim bir yatırım yöntemini tavsiyede bulunayım, tanidik yada mahallende güvenilir bir kuyumcu ya git ve yatırım icin en ideali ata lira al ve saklayacak yerim yok size emanet biraksam olur mu dersin, arada sirada bozup dovize çevireceğim dersin kuyumcular bu ise aşina olduğu icin anlayisla karşılar, çünkü parayi işletir, sana alacagina karşılık kaşe basıp kartinin arkasina imzali sekilde verir ki ne olur ne olmaz, ve altin çıktığı zaman telefonla arayip altini bozdurup tl ye sonra istediğinde tl den usd ve tekrar altin alışverişi yapabilirsin, hem hırsızlık hemde dışarı cikmadan al sat yaparsın, bu tecrübe 12 yillik kuyumculuk mesleğim ile sabit, bu sadece bir tavsiye, al sat kar oranı düşüktür ata liranin, ve çoğu kuyumcu bu isi yapar tanıdık müşterilerine, umarim yatırım yapmak istiyenler için faydali olur bu fikir ve her zamanki gibi sorumluluk size ait guvenilir kuyumcu vs tanidik yoksa bu ise girerken dikkat edin.. Hoşçakalın..
    Bu isle en fazla ne kadar kar edebilirsiniz? Aldiginiz riske değer mi
    Yarın adam batıp gitse, soyulsa, dükkanı yansa, bina yikilsa vs vs ne olacak?
    Sahsen Bu devirde en yakınım bile olsa böyle bir işe girmem
    Yanlis anlaşılmasın, bunlar benim düşüncelerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Ben batıp giden kuyumcu görmedim tabi kumarda ve benzeri sekilde akilsizlik yaparsa baska ama kuyumcu esnafı her zaman sermayesi yükseldiği icin daha cok ayakta durur diğer esnaflara gore, zaten 10-20 yildir acik ve is yapan kuyumcular vardir genelde esnaf olarak tavsiyem annenizin veya babanizin tanıdığı esnaf bir kuyumcu ile is yapmak, ben çırak olarak 12yil yaptim bu isi ve kazananlardan hatırladığım kadarıyla örnek vereyim, adam evini satmis ve bankaya faize vermek istemiyor dini inanisindan dolayi al sat yaparak para kazabmak istiyor ve esi bizim musterimiz gelir kendi kartimizin uzerine 150-200 bin tl lik kac gram has altin yani 24 ayar altin ediyorsa miktarini yazariz adama alacakli diye imzali sekilde verir patron, adam ha bire altin fed faiz oranlari aciklamalar vs vs işi iyice takip eder ve 2-5 gunde bir arar abi satarsak grami nedir der sorar soyleriz adam 150 bin tl lik altini uzerine 2bin tl koyar ve 152bin tl si olur 3-5-10 gun sonra ufak bi dusus olur tekrar alis fiyatini sorar ve alir, bazen uad bazen euro bazen isi bilenlerden ornek olarak platin alir, bunu tabi ki biz fiziksel olarak adam icin gidip çarşıdan almayiz veresiye defteri uzerinden islem yapariz

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Türkiye finans ve kuveytturk en düşük makas aralığı olanlar. Şu an türkiye finans tfxtarget en ideali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chamlychaly

Türkiye finans ve kuveytturk en düşük makas aralığı olanlar. Şu an türkiye finans tfxtarget en ideali.
    EyvAllah reis bakayim

Bu oranlar neden bu kadar değişiyor ki acaba ya

• altında enparada gün içerisinde güzel kur veriyor. Mesai saati dışında kur farkını bayaa açıyor. Ben döviz ve altın olarak enparayı kullanıyorum. Gün içerisindeki kurları burdan takip edersiniz
    https://altin.in/
  • istanbulda olan alıp satacak arkadaşlara yardımcı olabilirim.Özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.