Şimdi Ara

Dolar ve benzindeki artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli form dostlarım benim anlam veremediğim şey neden bu kadar sessiz kalıyoz. Dolar ve benzin fiyatları almış başını gidiyor bunun etkisiyle herşey pahalı oluyor ama halk susuyor. Bu olay başka ülkede olsa isyan çıkmıştı ve yöneticiler istifa etmişti. Neden ama neden???? Bu TL nin değersizleşmesinin en büyük sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep 50 Liralık aldıkları için
  • Valla ağlancak halimize gülüyoruz

• Ak partili kodomanların parası dolarda zaten paraları katladılar (bir kısmıda yurtdışına götürdü paraları) , fakirin zaten benzinle işi yok , Şahin'e lpg alsa yetiyor , temel gıda artıyor onada bahane çok.Aracılar vs suçlanıyor.
    Muhalefet zaten ne dese boş , hain fetöcü , pkk'lı.
  • Peki bizim halk bu kadar mı saf?

• Faiz lobisinin isi bunlar oyunu akp ye ver bu oyunu boz. Reis her zaman dogru yapar partimiz ve davamiz kutsaldir. Israil tum medyayi ele gecirmis her kanalda dolar yukseliyir haberinden akp mitiginden daha fazla demekki dogru yoldayiz tek argumanim bu

• Arkadaş herşeyi satilmiş ülkede niye ses çikaracaksin ki

Kime ses cıkaracaksın

Medyasi satilmiş savcisi satilmiş adaleti satilmış hakimi satilmiş tarimi satilmiş seçmeni kiraya verilmiş.

Tepki versen ne olacak adamlara

Ya nankörsünüz diyor ya da fetöcüsün diyor.
    Ben hep 50 liralik aliyorum diyor

Birakin kimseye bisey anlatmayi batarsa batsin

Milli beraberlik bir olucaz diri olucaz elhamdülillah kardeşligi osmanli diriliş ecdad boş laflariyla karınlari doymayinca ay sonu faturalar yatmayinca anlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluraydisk -- 19 Mayıs 2018; 8:36:43 >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    azına sağlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.