Bildirim
Dolgu dan nereye ( diş toktoru varsa baksın lütfen ) [Ss'li]
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kanal tedavi yapilmis oraya dolgu degil. o disi cekmekte ustalik ister bence kopru yapcaklar. ama temiz cozum istersen implant yaptir toplamda 900 liraya patlar tek dis
edit: yas kac hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 3 Kasım 2013; 14:07:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SummerGlau
kanal tedavi yapilmis oraya dolgu degil. o disi cekmekte ustalik ister bence kopru yapcaklar. ama temiz cozum istersen implant yaptir toplamda 900 liraya patlar tek dis
edit: yas kac hocam
Dis doktorumusunuz siz ?
18
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkaya1903 -- 3 Kasım 2013; 14:08:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zahmet edip dislerini fircalasaydin bizde bu igrenc goruntuleri gormeseydik dedigimiz durum.
(Bkz. Adami sozluk moduna sokan haller)
(Bkz. Kufure hayir)
geçmiş olsun hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Met-h
Zahmet edip dislerini fircalasaydin bizde bu igrenc goruntuleri gormeseydik dedigimiz durum.
(Bkz. Adami sozluk moduna sokan haller)
(Bkz. Kufure hayir)
Hocam bakmasaydin benmi bak dedim ayrica baltalamayin lutfen
keşke önceden ss'li falan diye uarsaydın hocam girmezdik... :D bu arada büyük geçmiş olsun -
Hocam dis doktoru degilim ama inanilmaz tecrubelerim var. Yakin arkadasim dis hekimligi okuyor ve beni kobay yapmisti beraber ogrendik diyebiliriz. Aynisi banada oldu kanal tedavi yaparken disi kirdi kazma :D sonra krom boyu uzatalim falan dediler disi korumak icin ama yasim genc oldugu icin senin gibi implant yapmak uzere cektirdim bence sende oyle yap parasina bakma bi imlanp cik oraya yas daha genc. Hemen randevunu al. Simdi!
Edit: bu arada agri yapmaz korkma sinirlerin alinmis. Ama su an cok tehlikeli ucu acik oranin ce apse yapabilir kocaman olur agzin. Hemen git cektir derim. Belki doktor kopru yapalim doldu yapalim falan der ama kabul etme yasin genc!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 3 Kasım 2013; 14:18:06 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam dis doktoru degilim ama inanilmaz tecrubelerim var. Yakin arkadasim dis hekimligi okuyor ve beni kobay yapmisti beraber ogrendik diyebiliriz. Aynisi banada oldu kanal tedavi yaparken disi kirdi kazma :D sonra krom boyu uzatalim falan dediler disi korumak icin ama yasim genc oldugu icin senin gibi implant yapmak uzere cektirdim bence sende oyle yap parasina bakma bi imlanp cik oraya yas daha genc. Hemen randevunu al. Simdi!
Edit: bu arada agri yapmaz korkma sinirlerin alinmis. Ama su an cok tehlikeli ucu acik oranin ce apse yapabilir kocaman olur agzin. Hemen git cektir derim. Belki doktor kopru yapalim doldu yapalim falan der ama kabul etme yasin genc!!!!
Agri yaparmi?
Mesajini beklerken implan a baktim vidyo izledim disin icine tonla alet sokuyor ben disime sokturmam
tirsiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersinkaya1903
quote:
Agri yaparmi?
Mesajini beklerken implan a baktim vidyo izledim disin icine tonla alet sokuyor ben disime sokturmam
tirsiyorum
Agri yapmaz ama mikrop kapar kaptiktan sonra siser o zaman zonklar iste. Sen sozumu dinle ileride bana tesekkur edersin
Implant yaptir bisey hissetmiyorsun uyusturuyoar hem disini bu hale getirene kadar dusuncektin! Bak hastane onereyim ist da caddede yeditepe dis hekimligine git bahsettigim arkadasim orada okuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ersinkaya1903
quote:
Agri yaparmi?
tirsiyorum
Agri yapmaz ama mikrop kapar kaptiktan sonra siser o zaman zonklar iste. Sen sozumu dinle ileride bana tesekkur edersin
Implant yaptir bisey hissetmiyorsun uyusturuyoar hem disini bu hale getirene kadar dusuncektin! Bak hastane onereyim ist da caddede yeditepe dis hekimligine git bahsettigim arkadasim orada okuyor
Tamam saol artik dikkatli olucam ins. Kisa zamanda sunuda halledicem bilgi icin tesekurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O çıkardığın şey büyük ihtimal yapay sinir. O diş çekilir mi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwish
O çıkardığın şey büyük ihtimal yapay sinir. O diş çekilir mi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
yapay sinir
disin sinirleri alindiginda olusan bolgede mikrop kapilmasini onlemek icin yapilan bi uygulama bakiniz
http://www.uzmantv.com/konu/kanal-tedavisi
-
ağzı komple aldır. -
sinirini çekmişsin kardeş helal sana. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwish
O çıkardığın şey büyük ihtimal yapay sinir. O diş çekilir mi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
yapay sinir
disin sinirleri alindiginda olusan bolgede mikrop kapilmasini onlemek icin yapilan bi uygulama bakiniz
http://www.uzmantv.com/konu/kanal-tedavisi
yanlış bir şey mi dedim la
-
Kanal tedavisi görmüş bu diş.
Bu dişten hayır gelmez artık. Paran varsa İmplant yoksa Köprü yaptır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X