Şimdi Ara

DOLU HASARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
18.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

quote:

Orijinalden alıntı: mylmz42

quote:

quote:

quote:

Bende 2 gün önce gittim yaklaşık 70 tane saydı 15 tl den biraz da indirim yaptı 750 tl ye bayramdan sonra yaparım dedi.İşçiliği hakkında bilgim yok yerin adını da hatırlayamadım öğrenir yazarım gene.

Firma ismini bekliyoruz hocam. Vakumlami yoksa cubuk ile mi onarim sagliyorlarmis?

İklim miydi neydi kartını almıştım da bulamadım.Çubukla çekme yapıyor.Lakin adam her araçta olmuyor a8 geldi aliminyum plaka kullandıkları için çekme yapılmadığından gönderdim diyor.Hasara göre fiyat çıkıyor ( derinliğe göre) bir de her araçta çekme olmuyor dedi.

Aynen hocam. Bu boyasiz dolu hasari tamiri icin sacin sunmemis olmasi gerekirmis. Bugun bende gordum. Sifir ayarindaki BMW nin tavaninin boyanacagini soyluyordu usta. Allaha sukur benim araca 3 yer bakti. 3 ude halledebileceklerini soyledi.

Araç ne ?

Yeni kasa Vw Jetta. Sizinki?

• Astra h sedan.Satma arefesindeydim zarara girdim😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Astra h sedan.Satma arefesindeydim zarara girdim😀

Canınız sagolsun. Allah halledilemeyecek sikinti vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu dolu hasarı 3 şekilde boyasız halledilebiliyor.

1) Vakum yontemi ile. Klasik vakumla gocuk olan yeri cekiyorlar. Bu vakum olayinda hasarin tam duzelemedigi gibi bir cok olumsuz yorum okudum.
    2) Cubuk yontemi ile. Aracda hasarli bolgenin altina girilerek ozel cubuklarla masaj yontemi ile duzeltiyorlar. Tavan da tavan dosemesini sokuyorlar yalniz.
    3) Manyetik yontem ile. Bu yontem hakkinda acikcasi cok fikir sahibi degilim. Bilgi sahibi arkadaslardan yardim bekleriz.

Merhaba geçmiş olsun.
    Aracımın tavanında doludan dolayı değil ama bir adet göçük vardı.Malum çok bilindik firmalar yoğunuz şu gün gelin deyince aynı gün yaptırmayı kafaya koyduğumdan internet aracılığıyla Ankara/Şaşmaz'da bir kaportacıya gittim.Öncelikle vakumlama yapıldı fakat yeterince düzelmediği için çubuk yöntemine geçildi.Ve şanslıydım ki tavan döşemesini sökmeye gerek kalmadı iç aydınlatma söküldü oradan işlem yapıldı.Ardından ismini bilemeyeceğim taş benzeri bir şeyle de düzeltme devam etti.Kısacası 1 adet göçük minik olmasına rağmen yaklaşık 45 dk. sürdü.Orada bulunduğum sürece bir çok göçük tamiri gördüm kimi iyi oldu kimi yaptırmasa daha iyidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

quote:

1) Vakum yontemi ile. Klasik vakumla gocuk olan yeri cekiyorlar. Bu vakum olayinda hasarin tam duzelemedigi gibi bir cok olumsuz yorum okudum.
    2) Cubuk yontemi ile. Aracda hasarli bolgenin altina girilerek ozel cubuklarla masaj yontemi ile duzeltiyorlar. Tavan da tavan dosemesini sokuyorlar yalniz.
    3) Manyetik yontem ile. Bu yontem hakkinda acikcasi cok fikir sahibi degilim. Bilgi sahibi arkadaslardan yardim bekleriz.

Merhaba geçmiş olsun.
    Aracımın tavanında doludan dolayı değil ama bir adet göçük vardı.Malum çok bilindik firmalar yoğunuz şu gün gelin deyince aynı gün yaptırmayı kafaya koyduğumdan internet aracılığıyla Ankara/Şaşmaz'da bir kaportacıya gittim.Öncelikle vakumlama yapıldı fakat yeterince düzelmediği için çubuk yöntemine geçildi.Ve şanslıydım ki tavan döşemesini sökmeye gerek kalmadı iç aydınlatma söküldü oradan işlem yapıldı.Ardından ismini bilemeyeceğim taş benzeri bir şeyle de düzeltme devam etti.Kısacası 1 adet göçük minik olmasına rağmen yaklaşık 45 dk. sürdü.Orada bulunduğum sürece bir çok göçük tamiri gördüm kimi iyi oldu kimi yaptırmasa daha iyidi.

Sagolun. Ankara'da bu işi hakkı ile yapan önereceğiniz bir yer var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

quote:

Merhaba geçmiş olsun.

Sagolun. Ankara'da bu işi hakkı ile yapan önereceğiniz bir yer var mı?

Benim yaptırdığım yerin web adresihttp://www.simsekkaportaboya.com/ Burada Kemal bey ile irtibata geçip twitter adresini alın yanılmıyorsam twitterda daha çok fotoğraf,video vs var.İşçiliğini beğenirseniz ve faydası olursa ne mutlu.Tekrar geçmiş olsun.

• Arkadaşlar Ankara Dent Teknik Alim Usta hakkinda bilgisi olan var mi ?

• Kasko yokmu.

• Dolu hasarı için kasko deldirmek ve kayit işletmek istemiyorum.

Ayrıca kaskoyu sorma amacınızı merak ettim :)

• mylmz42 M kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun daha 1 hafta olmadı aracımı alalı nazar boncugumuz oldu bu dolu hasarı benide vurdu.Benim aracın fotograflarınıda ekleyim.

Bende autoking'ten bir fiyat alıcam bakalım bana ne diyecekler gelişmeleri buradan yazarsanız mutlu olurum.Aracınıza bir işlem yaptırırsanız eğer fotograflarını hatta müsait olursam işlemleride canlı görmek isterim..

Yunus Emre ANDAÇ..
     DOLU HASARI DOLU HASARI DOLU HASARI

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Hocam geçmiş olsun daha 1 hafta olmadı aracımı alalı nazar boncugumuz oldu bu dolu hasarı benide vurdu.Benim aracın fotograflarınıda ekleyim.

Bende autoking'ten bir fiyat alıcam bakalım bana ne diyecekler gelişmeleri buradan yazarsanız mutlu olurum.Aracınıza bir işlem yaptırırsanız eğer fotograflarını hatta müsait olursam işlemleride canlı görmek isterim..

Yunus Emre ANDAÇ..
     DOLU HASARI DOLU HASARI DOLU HASARI

Geçmiş olsun. Allah başka dert vermesin. Bugun RS otoya tekrar gittim. Yaptıkları uygulamayı görme fırsatım oldu. Açıkcası beni tatmin etti. Yarin da Autokinge gitcem hasar tesbiti için. Bakalım onlar ne diyecek.

• mylmz42 M kullanıcısına yanıt
    Benimle irtibatta kalırsanız sevinirim.

RS oto'dan fiyat aldınız mı veyahut autoking'den.RS otoyu met edenler var fakat bu işin birde fiyat boyutu var hocam aldıgınız fiyat teklifleri ve aracınızdaki hasar tespitinide bana bilgi verirseniz memnun olurum.

Dediğim gibi siz bir uygulama yaptırmaya karar verirseniz aracınıza yapılan uygulamayı görmek isterim.Birde sizin aracın fotolarını eklermisiniz rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Benimle irtibatta kalırsanız sevinirim.

RS oto'dan fiyat aldınız mı veyahut autoking'den.RS otoyu met edenler var fakat bu işin birde fiyat boyutu var hocam aldıgınız fiyat teklifleri ve aracınızdaki hasar tespitinide bana bilgi verirseniz memnun olurum.

Dediğim gibi siz bir uygulama yaptırmaya karar verirseniz aracınıza yapılan uygulamayı görmek isterim.Birde sizin aracın fotolarını eklermisiniz rica etsem.

Auto kingden yarin fiyat alacagim. RS Oto ise 150 civarı göcuk cikardi ve 1000 TL gibi bir rakama halledebileceklerini soyledi. Aklimda birde oto zenith var ama gitmek nasip olmadi. Sizin irtibat kurdugunuz bir firma var mi acaba?

Not olarak belirteyim. Gokmen otoys bakim ivin gelen Vw cc test surusu sirasinda doluya yakalaniyor ve bu araci Gokmen RS de hasari hallettiriyor. Zaten RS otoyu bana Merkon tavsiye etti. Guvenilir bir firma diye tahmin ediyorum. Ayrica servis muduru Seddar Bey cok ilgili.
    Edit Aracin rengi gri oldugu icin resimlerde belli degil. Araci bayramdan sonra yaptirmayi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz42 -- 22 Eylül 2014; 17:25:37 >

• Aynı sorun bende de var :( tanıdiğım usta var müsait olduğumda gideceğim fiyat hakkında bilgi veririm

• Aracımı Autokinge teslim ettim. Allah utandirmaz inşallah.

• merhaba benim araçta aynı durumda sigorta şirketi pratik oto ile anlaşmış, orada yaptıracağım...
  • quote:

Aracımı Autokinge teslim ettim. Allah utandirmaz inşallah.

Son durumları bekliyorum :) düzelip düzelmediği hakkında

• Bugün AutoKıng, Oto Zenith ve RS Servis... üçüne de gideceğim. Sigorta karşılıyor benim hasarı bakalım ne diyecekler...

Dönüşte yazarım kararımı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berto

Bugün AutoKıng, Oto Zenith ve RS Servis... üçüne de gideceğim. Sigorta karşılıyor benim hasarı bakalım ne diyecekler...

Dönüşte yazarım kararımı...

Geçmiş olsun. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.

• arkadaslar 8 eylulde amasyadaki dolu yagisinda aracimda ciddi hasar olustu.corum kucuk sanayi sitesinde tavsiye uzerine AILECE otomotive gittim.17 eylulde araci teslim ettim.Halil usta 3 gun sonra gel al dedi.araci teslim almaya gittigimde inanin aracim boyanmis zannettim.Allah razi olsun kendisinden.mukemmel yapmis.tam 1260 hasar saymis.sohbet sirasinda konyaya dolu yagdigini oraya gidecegini soyledi.tavsiye ederim.sakin reklam yaptigimi dusunmeyin.amacim yardimci olmak.cunku ben de birkac hafta once forumlarda iyi usta ariyordum.halil ustanin affina siginip telefonunu yaziyorum.05378128332

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.