Şimdi Ara

DOLU HASARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
18.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nerden aldınız bu duyumu. 2012 model vw jetta ve 2010 model volvo jeep aracımızın dolu hasarını Autoking düzeltti. İki aracımızda hatasız boyasız. Dolu hasarından sonra boya makinası ile araçların üzerinden geçtik. İkisinede gram boya sürülmemiş.
  • mylmz42 M kullanıcısına yanıt
    manyetik göçük düzeltme yapıyoruz bilginize.
    manyetik yöntemle dolu göçüklerini düzeltiyoruz.
     DOLU HASARI
  • dolu göçükleri için özel yurtdışından getirttiğimiz manyetik göçük düzeltme makinesiyle sökmeden dağıtmadan onarım yapıyoruz.AUTOES 05323040533
     DOLU HASARI DOLU HASARI

• Arkadaşlar guzel reklam yapıyosunuzda ortalama fiyatlar hakkındada bilgi vermiyorsunuz. benim aracımda gozle gorulen kabut ve tavanda 30 a yakın dolu izi var benim icin zaten gözle gorulenler önemli Işıkda görünenler umrumda deil ortalama fiyat teklifiniz neolur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an_k_ist -- 30 Aralık 2014; 4:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

Arkadaşlar guzel reklam yapıyosunuzda ortalama fiyatlar hakkındada bilgi vermiyorsunuz. benim aracımda gozle gorulen kabut ve tavanda 30 a yakın dolu izi var benim icin zaten gözle gorulenler önemli Işıkda görünenler umrumda deil ortalama fiyat teklifiniz neolur acaba ?

Hocam firmayla hiç bi alakam yok ama istanbuldaysanjz mtc otoyu tavsiye ederim. Bi çok kişinin boyasız halledilemez dediği göçüğü tertemiz halletmişlerdi. Bana da burayı kia bayi tavsiye etmişti bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: autoes

dolu göçükleri için özel yurtdışından getirttiğimiz manyetik göçük düzeltme makinesiyle sökmeden dağıtmadan onarım yapıyoruz.AUTOES 05323040533
     DOLU HASARI DOLU HASARI

Makina güzelmiş , kaça aldınız. ?

• Closer kullanıcısına yanıt
    aracın resimlerini cordooba26@gmail.com mail atarsan yardımcı olurum.hangi şehirdesiniz
    Sa kardeşim. Ben de konyadayım. Aracımda dolu hasarı var. Acaba beni ara mısınız size sormak istediklerim var. 05356100610

• Emreast10 E kullanıcısına yanıt
    merhaba Evren 2 sanayi sitesinde boyasız hasar onarım servisimiz hizmete girmiştir
    05322435742
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.