Şimdi Ara

DOLU HASARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
18.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levogrande

merhaba benim araçta aynı durumda sigorta şirketi pratik oto ile anlaşmış, orada yaptıracağım...

iyi akşamlar.
    iş araçlarımızın tamir-bakım ve kaporta hhasarları pratik otoda yapılıyor.
    bence başarılı.
  • west688 kullanıcısına yanıt
    Aracimi suan itibari ile teslim aldim. Allah nazardan saklasin. gozle gorulur hic birsey kalmamis. Herkese gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Yunus Emre Bey merhaba. Aracimi teslim aldim. Cok basarili is cikarmis Autoking. Sizin son durumunuz ne?

• mylmz42 M kullanıcısına yanıt
    Mehmet bey ben herhangi bir işlem veya ön görüşme yapamadım hafta içi Ankara'da idim.Aracınızı ne kadar bir Ücret ile yaptırdınız kaç adet Göçük çıktı evde Öncesinde sonrasında fotoğraf çektirdiniz mi ?

Müsaitseniz aracınızıda görmek isterim yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: mylmz42

Yunus Emre Bey merhaba. Aracimi teslim aldim. Cok basarili is cikarmis Autoking. Sizin son durumunuz ne?

Kaç adet göçüğe ne kadar masraf çıkarttılar öğrenmem mümkün mü acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar RS otonun saydigi 150 gocuge ragmen autoking 405 gocuk duzelttigini belirtti. Toplam 1750 TL ye hallettik. Allah tekrarini yasatmasin.

• Merhaba arkadaslar, konyadaki doluya ben de yakalandim. Dolunun oldugu hafta Auto Kinge gittim ve gorsel olarak bakmalarindan sonra iki bin tl civarinda masraf olacgini soylediler. Birkac ay bekleme karari aldim fiyatlar belki duser diye. Ayrica tavani sokmeleri beni cok tedirgin etti cunku aracim daha yeni iki bin km bile olmadi. Siz yaptirdiktan sonra dosemelerde sokme izi kaldi mi? Ayrica perde hava yastiklarini falan etkiler mi sokup cikarmak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bizzat doluya yerinde yakalanmış olup siyah aracım patates tarlasına döndü. Uzun süre araştırmalarımmın üzerine ankaradan gelen arkadaşlar imdadıma yetişti yaptırdım şükür içim rahat aracım eskisi gibi. Bilgi almak isteyen olursa 506 613 90 01 numaradan yardımcı olabilirim.
  • Bu arada diğer arkadaşların bahsettiği gibi çok yüksek paralar da vermedim ve işin bizzat başında durdum merak ettim ve güvenemedim açıkcası
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ne içinde ne de dışında gözle görülür hic bir iz kalmadı benim araçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz42 -- 29 Eylül 2014; 19:07:23 >
  • Bu dolu yağmurunda Ford'un 0 km 200 tane aracı zarar görmüş. Araçlar geri gönderilmiş. Hesabını siz yapın artık
  • Konyada nerede dolu oldu hocam merkezde mi? Ben de Konya'da yaşıyorum ama bizim burada bişey yok. Bu arada aracınız nedir?
  • Bosnadan selçuklu kipaya kadar kısım kısım ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Fazlalıkla real yazır bölgesi araçlar zarar gördü
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Türmak kavşağı civarında çok şiddetli yağış olmuş
  • Otogarın karşısında, BP benzin istasyonunun hemen yan tarafına İstanbul'dan gelen bir usta dolu hasarı onarımı için çadır kurmuş. Pompacı arkadaşa nereden geldiğini, ismini sordum, ama sadece İstanbul'dan geldiğini ismini bilmediğini söyledi. Acelem olduğu için de gidip görüşemedim. Bilgisi olan var mı acaba?
  • arkadaslar benımde aracım ankarada doluya magruz kaldı. ılk once rsye goturdum belkı mını onarım kapsamında yapılabılecegını dusundum ama olmadı. tamponun kenarında ufaak bır kac cızık vardı mını onarım kapsamında yaptırayım dedım 2 3 cızık ıcın tamponun kompıle boyancagını soyledıler bende boyasız aracın bellı bıle olmayan cızıklerınden dolayı boyatmak ıstemedım acıckası rs yenı bosnadan ben memnun kalmadım musterı ılıskılerı yanı aracla ılgılenen kısı cok konusuyor ısın kolayına hemen kacıyorlar.
    dolu ıcınse benı autokınge yonlendırıyor neden sız yapamaıyomusunuz dedıgımde sıra var vs bız yaparsak kaputu bıle boyarız saglıklı olmaz dıyebılıyorlar acıkcası guven vermedıler bunuda kendılerı kabul edıyorlar . rsden cıktıkdan sonra ust tarafında bır gocukcu var ona sorayım dedım sacmalama abı kaput boyanırmı dedıler boyasız bırsekılde aracı 2000 tlye pesın halledebılceklerını kaskodan yaparlarsa 2500 tlye yapabılcekelrını soyledıler ıcerde 2 3 tane sıfır arac gordum doluya magruz kalan yapılmıs aracları cok guzel yapmıslar acıkcası 2000 tl gıbı bır rakamda vermek ıstemıyorum aracımda gozle bakıldıgında bana gore en fazla 50 tene gocuk var ama ısıkla bakıyolarmıs belkı bu sayı artabılırde
    istanbulda tavsıye edebılcegınız daha uygun yapan yerler varmı acaba kaskoyu bozdurusam hem hasarsızlık gıdıyor hemde tramere dogal afet olarak ıslıyorlarmıs sızın onerınız nedir ?

• an_k_ist A kullanıcısına yanıt
    Autokinge goturdunuz mu araci?

• mylmz42 M kullanıcısına yanıt
    evet bugun goturdum gozle baktılar tektek sayılcagını soyledıler ortalama 1500 1700tl dedıler ama sayım olmadı bı kac gocuge bunlar boyasız olmaz dedıler. buyuk ıhtımal autokıngden kasko uzerınden yaptırcam uygun yapan tavsıye etcegınız baska profoyonel yerler varmı arkadaslar
  • Konyada en iyisi autoking. Ben ve cevremde yaptiran herkes memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz42 -- 16 Ekim 2014; 20:34:00 >
  • AutoKing'e çok iyi yorumlar var ama boyasız yapmıyorlar. Tavana boya yaptırdığınızda arabanın değeri ciddi düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.