Şimdi Ara

DOLU HASARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
18.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz 3 gün önce Konya'nın bazı bölgelerine şiddetli dolu yağdı. Bu sebebten gözümüz gibi baktıgımız araçlarımızda dolu hasarı meydana geldi. Allah'dan gelen birşey itiraz etmemiz gibi bir durum söz konusu değil. Bundan sonra neler yapabiliriz. Organize olmakta fayda var. Malum ortalık fırsatçı dolu. Bugun tatil gunum olmasi vesilesi ile ön araştırma yapma fırsatı buldum.

İlk autoking e gittim. Benim aracıma ön expertiz yaptılar. Boyasız halledebileceklerini soylediler. Gerçek expertiz için ilerleyen günlerde çagıracaklarını söylediler.
    Daha sonra Autoking ile ayni sokakta olan Mutlu Otoya gittim. Mutlu oto göz kararı baktı. 350 civarında göcuk oldugunu ve 2500 Tl göcük tamirine 200 tl de tavan döşeme sökme takma parası 2700 TL fiyat talep etti.
    3. olarak ise RS e gittim RS otonun ilk yaklaşımı çok hoşuma gitti.Araca expertiz yaptilar 150 civarı göcuk cikti (sayilirken aracin yanindaydim) ve 1000 TL gibi bir rakama halledebileceklerini soylediler.

Not : Yukarida bahsettigim 3 firmada çubuk teknolojisi ile işlem yaptıklarını ve %90 %95 oraninda halledebileceklerini soylediler. Zaten dolu hasarında vakum olayının biraz sıkıntılı oldugunu okumuştum. Lütfen madur olan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin. Birlikte en az malitet ve hasarla atlatalım bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz42 -- 8 Kasım 2014; 15:53:05 >

• Hocam benim araçtada vardı ... Malumunuz çok fiyat çıkarıyorlar .... Ben yaptırmadım ve artık hiç sırıtmıyor ... Zamanla alışıyor insan....
  • Şu anda aracında dolu hasarı olan herkes onarıma koşacağı için çok fahiş giyat isteyebilirler. Eğer görüntü sizin için çok sıkıntı oluşturmayacaksa 3-5 ay bekleyin, o zaman paşa paşa düşük fiyata yapacaklar
  • Kesinlikle haklısınız. Çok sırıtmıyor. Şuan ön araştırma yapıyorum. İşlemi yaptırmam için referansa ihtiyacım var. Firmaların çıkan işçiliklerini görmem lazım. Tamir için bayram sonunu bekliyorum. Tamir yaptıran arkadaşlarımız umarım tecrübelerini paylaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

Şu anda aracında dolu hasarı olan herkes onarıma koşacağı için çok fahiş giyat isteyebilirler. Eğer görüntü sizin için çok sıkıntı oluşturmayacaksa 3-5 ay bekleyin, o zaman paşa paşa düşük fiyata yapacaklar
    Ülke fırsatçı kaynıyor. O yüzden Kahlenberg'in dediği gibi, 3-4 ay bekleyin hocam. Aracınızın durumu nedir bilinmez ama bu adamlara fazla para yedirmeyin.

1.000TL fiyat aldığınız yeri iyice araştırın orada yaptırın yada.
  • Başlığı görünce taklalı arabayı meşhur Konya sanayide düzeltip dolu hasarı diye satıyorlar mı acaba geldi aklıma. Meğerse gerçekten dolu vurmuş. E ülkemizde kimseye güven kalmadı mı yoksa ben mi fesat düşünüyorum bilemedim.
  • Dogru soyluyorsunuz. Mutlu Oto nun yaptigi resmen firsatcilik.150 tane dolu hasarini 350 tane olarak baz alip 2700 TL para talep ettiler. 1000 TL talep eden RS otoya ise elindeki araçları bitirince inceleyecegim. Hosuma giderse oraya yaptirmayi dusunuyorum. İkinci planim ise Ankara'da yaptırmak. Ankarali arkadaşlarda yorumlarini esirgemez umarim.
  • Hocam arkadaslarin dedigi gibi bir kac ay bekleyin. Simdilerde gercekten pahaliya yaparlar.Ornek vermek gerekirse uyduları ayarlamak icin bu günlerde 10-15 lira istedikleri gibi.
  • Hocam RS servis'in şöyle bir konusu vardı:

http://forum.donanimhaber.com/m_87304843/f_//tm.htm#87304843

Konu sahibinide çağıralım kullandıysa görüşlerini alabilirsiniz ben o konudada görüşlerimi yazdım rs servis ile alakalı 2 kere kullandık 2sindede memnun kaldık Çorlu şubesi güzel diğer şubeler nasıldır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam RS servis'in şöyle bir konusu vardı:

Konu sahibinide çağıralım kullandıysa görüşlerini alabilirsiniz ben o konudada görüşlerimi yazdım rs servis ile alakalı 2 kere kullandık 2sindede memnun kaldık Çorlu şubesi güzel diğer şubeler nasıldır bilmiyorum

RS Servislerinden genel olarak herkes memnun gözüküyor. Sanırım Türkiye de yeni olmalarından da kaynaklı bir durum. Autoking gibi alışılmış bir servis ile kapışıyorlar. Dolayısıyla Autoking den daha iyi olmak zorundalar. Seçmek zorunda kalsam RS'i seçerdim. Tabii şehrinizde ki servise göre de bu değişebilir.

• quote:

Oncelikle ilginiz için tesekkur ederim.Konya RS in isciligi hakkinda bir bilgim yok fakat ilk izlenimim ve bana yaklasimlari etkiledi beni. Dolu hasari ile ilgili iscilikerini gordukten sonra kararimi verecegim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

quote:

RS Servislerinden genel olarak herkes memnun gözüküyor. Sanırım Türkiye de yeni olmalarından da kaynaklı bir durum. Autoking gibi alışılmış bir servis ile kapışıyorlar. Dolayısıyla Autoking den daha iyi olmak zorundalar. Seçmek zorunda kalsam RS'i seçerdim. Tabii şehrinizde ki servise göre de bu değişebilir.

Konya Autokingde sira var zaten. Ama yaptiklari uygulamayi reel olarak gordum. Gercekten basarililar. Ama cok fais fiyat cekiyorlar. RS in uygulamasini gordukten sonra karar verecegim.

• mylmz42 M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz teknoloji nasıl bişey??
  • Bu dolu hasarı 3 şekilde boyasız halledilebiliyor.

1) Vakum yontemi ile. Klasik vakumla gocuk olan yeri cekiyorlar. Bu vakum olayinda hasarin tam duzelemedigi gibi bir cok olumsuz yorum okudum.
    2) Cubuk yontemi ile. Aracda hasarli bolgenin altina girilerek ozel cubuklarla masaj yontemi ile duzeltiyorlar. Tavan da tavan dosemesini sokuyorlar yalniz.
    3) Manyetik yontem ile. Bu yontem hakkinda acikcasi cok fikir sahibi degilim. Bilgi sahibi arkadaslardan yardim bekleriz.
  • Bende 2 gün önce gittim yaklaşık 70 tane saydı 15 tl den biraz da indirim yaptı 750 tl ye bayramdan sonra yaparım dedi.İşçiliği hakkında bilgim yok yerin adını da hatırlayamadım öğrenir yazarım gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Bende 2 gün önce gittim yaklaşık 70 tane saydı 15 tl den biraz da indirim yaptı 750 tl ye bayramdan sonra yaparım dedi.İşçiliği hakkında bilgim yok yerin adını da hatırlayamadım öğrenir yazarım gene.

Firma ismini bekliyoruz hocam. Vakumlami yoksa cubuk ile mi onarim sagliyorlarmis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylmz42

quote:

Bende 2 gün önce gittim yaklaşık 70 tane saydı 15 tl den biraz da indirim yaptı 750 tl ye bayramdan sonra yaparım dedi.İşçiliği hakkında bilgim yok yerin adını da hatırlayamadım öğrenir yazarım gene.

Firma ismini bekliyoruz hocam. Vakumlami yoksa cubuk ile mi onarim sagliyorlarmis?

Alıntıları Göster
    Güz aylarında da dolu yağıyor.Bu günlerde dikkat etmek lazım.

• quote:

quote:

İklim miydi neydi kartını almıştım da bulamadım.Çubukla çekme yapıyor.Lakin adam her araçta olmuyor a8 geldi aliminyum plaka kullandıkları için çekme yapılmadığından gönderdim diyor.Hasara göre fiyat çıkıyor ( derinliğe göre) bir de her araçta çekme olmuyor dedi.
  • quote:

quote:

quote:

İklim miydi neydi kartını almıştım da bulamadım.Çubukla çekme yapıyor.Lakin adam her araçta olmuyor a8 geldi aliminyum plaka kullandıkları için çekme yapılmadığından gönderdim diyor.Hasara göre fiyat çıkıyor ( derinliğe göre) bir de her araçta çekme olmuyor dedi.

Aynen hocam. Bu boyasiz dolu hasari tamiri icin sacin sunmemis olmasi gerekirmis. Bugun bende gordum. Sifir ayarindaki BMW nin tavaninin boyanacagini soyluyordu usta. Allaha sukur benim araca 3 yer bakti. 3 ude halledebileceklerini soyledi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam. Bu boyasiz dolu hasari tamiri icin sacin sunmemis olmasi gerekirmis. Bugun bende gordum. Sifir ayarindaki BMW nin tavaninin boyanacagini soyluyordu usta. Allaha sukur benim araca 3 yer bakti. 3 ude halledebileceklerini soyledi.

Araç ne ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.