slm arkadaslar free host kullanıyorum ancak paralı domain alıp yönlendirmeyi düşünüyorum ama 16 yaşında olduum için kredi kartım yok posta çeki ödeyecegim artık ancak dh den tanıdık arkadaslar varsa bu işi yapan ondan almayı isterim çünkü isimtescil , ihs den falan alırsam pürüz falan çıkması ihtimali var çünkü tc kimlik vs istiolar onun için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. birde fiyatları yazarsanız sevinirim
Ben de 15 yaşındayım..İsimtescil de panelimde 7 tane domain var.Hiç bir sorun çıkartmadı..Posta çeki ile de aldım banka havalesiyle de..İhs'de de domainlerim var..İkisinde de sorun yok..
Domain 14.-YTL
+ 25MB host ücretsiz (1 Yıl, Linux)
Garanti, İşbank, Finans, havale imkanın varsa yardımcı olabilirim.
Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®
Domain 14.-YTL
+ 25MB host ücretsiz (1 Yıl, Linux)
Garanti, İşbank, Finans, havale imkanın varsa yardımcı olabilirim.
Kolay gelsin.
slm kardeş domainde niye bu kadar fiyat farkı var bazıları 7 ytl ye veriyor aradaki fark nedir???
7YTL' ye veren kim :)
com.net.org domainlerin bana maliyeti 6,99$ dır.
Sonuçta bizde bayiyiz, kar koyup ona göre satıyorum.
domain.pozitifsolutions.com dan domain fiyatlarına bakabilirsiniz.
Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®
7YTL' ye veren kim :)
com.net.org domainlerin bana maliyeti 6,99$ dır.
Sonuçta bizde bayiyiz, kar koyup ona göre satıyorum.
domain.pozitifsolutions.com dan domain fiyatlarına bakabilirsiniz.
Saygılar.
www.ihs.com.tr 6.39 ytl dio 15 ekime kadar ama tanıdık olsun amaç o
o fiyatlar kdv hariç fiytlardır arkadaşlar...6.99$*1,3*1,18=10,72ytl isimtescil ii dir,elden cıkarmasıda kolay olur,kolay gessın
arkadaşım benim tavsiyem hiç bunlarla uğraşmadan kendine bir co.cc uzantılı domain al., full hizmet. www Name Server Destekli reklamsız ve ücretsiz domain Bir .com domainden tek farkı .co.cc uzantılı olması dns cname ve forward yapabiliyorsunuz.. Sitede alınmış ucretsiz domainlerin satışı bile var ... Tam "keyword " luk bir domain yakalayabilirsiniz.. burası site-adi.co.cc şeklinde subdomain hizmeti veriyor. bunun yanında cname, a, mx ve ns kaydı gibi özellikleri de destekliyor. bu özellikler sayesinde gmail, live gibi e-posta hizmeti veren sunuculara buradan aldığınız subdomaini yönlendirebilirsiniz ve kullanici-adi@siteadi.co.cc şeklinde eposta hesapları açabilirsiniz. bu e-posta hesapları için ek bir alana ihtiyacınız yok. örneğin google apps ı kullanarak subdomaininizle gmail hesapları dağıtabilirsiniz.
buraya tıklayarak sende CO:CC ücretsiz gerçek domain sahibi olabilirsin. henuz kimseler bilmediği için. acele edip domainizi co.cc olarak register edin bence.!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme