Şimdi Ara

Domain Aldım Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.lineaturk.com adlı bir domain temin ettim kendime. Fakat nasıl forum eklenir, nasıl blog eklenir buna dair hiçbir fikrim yok. Hadi eklendiğini buldum diyelim, nereden temin edeceğim blog sayfasıyla forum sayfasını? Bu tip konularda aydınlatır mısınız?

Teşekkürler.

• Ucret karsiligi yaptirin bence eger hemen halledilmesi gerekiyorsa.

Acelem yok ogrenmek istiyorum diyorsaniz altyapilara ozel anlatimlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCoNn0y

Merhaba arkadaşlar.

www.lineaturk.com adlı bir domain temin ettim kendime. Fakat nasıl forum eklenir, nasıl blog eklenir buna dair hiçbir fikrim yok. Hadi eklendiğini buldum diyelim, nereden temin edeceğim blog sayfasıyla forum sayfasını? Bu tip konularda aydınlatır mısınız?

Teşekkürler.

Merhaba;

Forum ve/veya blog kurulumu için hosting hizmetine de sahip olmanız gerekmektedir. Çünkü, web dosyaları FTP üzerinde barındırılmakta ve 24 saat web sitenizin aktif olabilmesi için 24 saat aktif sunucu gerekmektedir.

İsterseniz, hosting ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve ücretsiz olarak forum/blog kurulumu gerçekleştirebiliriz.

Ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz,

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25

• Turhost'u oneririm bu arada hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

quote:

Orijinalden alıntı: xCoNn0y

Merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.

Merhaba;

Forum ve/veya blog kurulumu için hosting hizmetine de sahip olmanız gerekmektedir. Çünkü, web dosyaları FTP üzerinde barındırılmakta ve 24 saat web sitenizin aktif olabilmesi için 24 saat aktif sunucu gerekmektedir.

İsterseniz, hosting ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve ücretsiz olarak forum/blog kurulumu gerçekleştirebiliriz.

Ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz,

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25

Öncelikle iyi günler. Domain aldım fakat domaini aldığım yer forum + blog kuruyor mu bilmiyorum. Bu işlerde yeni olduğum için şuanlık bulunduğum hostingden başka bir hostinge transfer yapmayacağım. Fakat ilişkili olduğunuz host sitenizi inceledim. İlerleyen günlerde pek fazla talep çıkmazsa sizin hostinginize transfer yapacağımı bilmenizi isterim.

Bu arada web sitem 7 24 açık. Şirket tarafından yönetiliyor sanırım.

www.karincahosting.com adlı yerden aldım domaini.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: weBurak

Ucret karsiligi yaptirin bence eger hemen halledilmesi gerekiyorsa.

Acelem yok ogrenmek istiyorum diyorsaniz altyapilara ozel anlatimlar var.

Ücret karşılığında yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Varsa websitesini gönderebilmeniz mümkün müdür? Ve fiyatları ne kadar olur aşağı yukarı? Çünkü genellikle yazmaz fiyatları.
  • xCoNn0y X kullanıcısına yanıt
    Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla bu işlerin baya başındasınız.

Öncelikle domain alan adı, hosting'de alan adına kurulacak sistemin, kurulacağı yere deniyor kibarca.

Blog ve forum için farklı scriptler var zevkinize ve renginize göre kurdurabilirsiniz.

Karıncahosting geçtiğimiz aylarda kullanıcılarını çok mağdur etti, Turhost'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weBurak

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla bu işlerin baya başındasınız.

Öncelikle domain alan adı, hosting'de alan adına kurulacak sistemin, kurulacağı yere deniyor kibarca.

Blog ve forum için farklı scriptler var zevkinize ve renginize göre kurdurabilirsiniz.

Karıncahosting geçtiğimiz aylarda kullanıcılarını çok mağdur etti, Turhost'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim.

Bir pakete 40 TL KDV yüklemek fazla değil mi sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.