Şimdi Ara

domain.domain.com Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Forumda Yeniyim Babam 5-6 yıldır siteye üye artık bende geçeyim dedim. Her neyse soruma geçeyim. donanimhaber.com sitemiz varsayalım. forum.donanimhaber.com yapmak istiyorum. Tam anlatamadım :D Şimdi Sitem var bir yere tıklayınca ek domain gibi bişe gelsin diyorum nasıl yapabilirim ? (Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden özür dilerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drift725

Arkadaşlar Merhaba. Forumda Yeniyim Babam 5-6 yıldır siteye üye artık bende geçeyim dedim. Her neyse soruma geçeyim. donanimhaber.com sitemiz varsayalım. forum.donanimhaber.com yapmak istiyorum. Tam anlatamadım :D Şimdi Sitem var bir yere tıklayınca ek domain gibi bişe gelsin diyorum nasıl yapabilirim ? (Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden özür dilerim :)

Merhaba;

Hosting yönetim panelinizden subdomain ekleyerek bu istediğinize sahip olabilirsiniz, yapacağınız işlemin ismi subdomaindir,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki Bunu CPanel'den mi Yoksa Ayrıca Birşeymi Gerekiyor ? Sizden Nasıl Satın Alabilirim ? İsterseniz PM den Konuşalım Sizden Almaya Karar Verdim :) Hem Uygun Fiyat Hem de Güvenilir Satış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift725

Teşekkürler. Peki Bunu CPanel'den mi Yoksa Ayrıca Birşeymi Gerekiyor ? Sizden Nasıl Satın Alabilirim ? İsterseniz PM den Konuşalım Sizden Almaya Karar Verdim :) Hem Uygun Fiyat Hem de Güvenilir Satış :)

Merhaba;

Eğer şu an mevcut alan adınız ( domain ) ve hosting hizmetiniz varsa, cPanel üzerinden subdomain linki yardımı ile subdomain ekleyebilirsiniz. FTP'den de public_html içerisinde, oluşturduğunuz subdomain ismi ile klasör bulunmaktadır, içerisine dosyalarınızı atabilirsiniz.

Eğer, alan adı ve/veya hosting hizmetiniz mevcut değilse yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Web sitemizden siparişini vereceğiniz Standart ve üstü her hosting hizmetimizde subdomain hakkınız bulunacaktır,

Bilginize...

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    sizin ys belgeniz var mı ? forumda her hostıng ıle alakalı yere yorum acıyosunz .? web sitenize girdm ..
    http://www.proirc.net/referanslar.php
    http://www.proirc.net/webtasarim.php
    http://www.proirc.net/sozlesmeler.php
    http://www.proirc.net/tr-gerekli-belgeler.php
    girinbakın kendinize hayrınız yok gibi he hafız :)
    birde 2 yıldır demişsiniz ama nedense 11ocak2013 te sıtenızı acmıssnz.
    isimtescilden bayi host alıp firma gibi gozukup satış mı yapıyonuz ? :)

not: ısım degısıklıgıne gıttk ondan flaan gıbı sacma bahaneler uydrmayın sızden daha fazla sektor ıcındeyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tr1453

sizin ys belgeniz var mı ? forumda her hostıng ıle alakalı yere yorum acıyosunz .? web sitenize girdm ..
    http://www.proirc.net/referanslar.php
    http://www.proirc.net/webtasarim.php
    http://www.proirc.net/sozlesmeler.php
    http://www.proirc.net/tr-gerekli-belgeler.php
    girinbakın kendinize hayrınız yok gibi he hafız :)
    birde 2 yıldır demişsiniz ama nedense 11ocak2013 te sıtenızı acmıssnz.
    isimtescilden bayi host alıp firma gibi gozukup satış mı yapıyonuz ? :)

not: ısım degısıklıgıne gıttk ondan flaan gıbı sacma bahaneler uydrmayın sızden daha fazla sektor ıcındeyım :)

Merhaba;

Madem ki konuyla alakalı bilgi talep ediyorsunuz tarafınıza açıklamada bulunabiliriz,

Yer Sağlayıcı belgesinin listesine internette araştırma yaparak ulaşabilirsiniz, konuyla alakalı bilginiz yoksa bilgi talep edebilirsiniz,

Kişiler bir soru sorduklarında biz de yanıt vermekteyiz, forumda amaç budur. Yardıma ihtiyacı olanlara bazen sözel/yazarak, bazen hizmet olarak yardımcı olmaktayız.

2 yıllık ProIrc Hosting hayatında 3 defa tema değişikliği yapmış bulunmaktayız. Kurulduğumuzda, 1. yılımızda ve 2. yılımızda olmak üzere her defasında daha gelişmiş ve güzelleştirilmiş web tasarımlarını tercih etmekteyiz. Şu an web sitemiz geliştirilmekte ve değiştirilmektedir. Referanslarımızın yer aldığı sayfa müşterilerin iznine kalmış durumdur ve ilk defa yayımlanacaktır, müşterilerden yanıtlar beklenmektedir. Web tasarım sektöründe şu an aktif olarak rol oynamamaktayız ve bu konuda çalışmalar yapmaktayız. Sözleşmelerimize müşterilerimiz sistemimize kayıt olduklarında ulaşabilmektedirler. TR için gerekli belgelere de .COM.TR alan adı kayıt etmek istediğinizde ulaşabilmektesinizdir. Temamızdaki eksiklikler, değişiklik nedeniyledir.

Yazı yazma tavrınızı maalesef uygun bulmadık, bunun nedeni yaşınız olabilecektir. Bu konuda tarafınıza önerimiz, kötüleyen bir tavır sergileyerek biryere varamayacağınızdır.

İddia ettiğiniz web sitesi açılış tarihine nereden ulaştığınızı bilmemekteyiz. Söylediğiniz gibi olmadığını alan adı tescil tarihine bakarak ulaşabilirsiniz. ProIrc Hosting ilk olara proirc.org alan adı ile yola çıkmıştır. Yersiz ve kanıtsız olarak yorum yapmanız size birşey kazandırmayacaktır, bunu da hatırlatmak isteriz.

Bahsettiğiniz gibi isimtescil ile hosting veya sunucularımızla alakalı bir bağlantımız bulunmamaktadır. Bunun bilgisine IP kontrolü yaparak ulaşabilirdiniz ancak konuyla alakalı yine bilginiz olmadığı için iftira atmanız veya bilgisizce yazı yazmanız doğaldır.

İsim değişikliğimizle alakalı bilginiz olsaydı bu söylemlerinize yer vermezdiniz çünkü kullandığımız isimlere açıklamamızda yer vermekteyiz.

Sektör içerisinde yer aldığınızı belirtmişsiniz. Başarılar dileriz... Bu davranışlarınız ile başarılı olabileceğinizi pek düşünmesek de dileğimiz bu yöndedir,

Bilginize...

• İddia ettiğiniz web sitesi açılış tarihine nereden ulaştığınızı bilmemekteyiz. ithafen resme iyice bakınız bu birrr..

ikincisi edebiyat cok yapmıssınız ama yorum ıcerıgınde bırsey goremedm size ys no sordum bana ys-00000 şeklnde no bıle veremedınız ... 3 .su yok tema degısmıs yok vb cocuk mu kandıryn snn yasın kadar sektorde kaldım ben...nereden ulasmısız whois.com.tr gir bak bakalm 2013 yazıyo orada...ki resmi bir sitedir orası...
    3.su sıteıcındekı lınklerınız calısmayablr ama sız bır hostng fırmasıysanz kı degılsnz .kendnze hayrınız yok nasıl hızmet vereceksınız ? benm kımsnn ekmegnde gozum yok sadece alanade kandırılmas ınsanlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlıyorum gencsın bı ıse kalkısmıssn ama herkess bu sekılde olsa nolacak kacak vs. yarı yolda kalınsa nolacak... sen sıkılır bu ısten 1 sene sonra bırakırsn sonra ne olacak alper.?
  • quote:

İddia ettiğiniz web sitesi açılış tarihine nereden ulaştığınızı bilmemekteyiz. ithafen resme iyice bakınız bu birrr..

ikincisi edebiyat cok yapmıssınız ama yorum ıcerıgınde bırsey goremedm size ys no sordum bana ys-00000 şeklnde no bıle veremedınız ... 3 .su yok tema degısmıs yok vb cocuk mu kandıryn snn yasın kadar sektorde kaldım ben...nereden ulasmısız whois.com.tr gir bak bakalm 2013 yazıyo orada...ki resmi bir sitedir orası...
    3.su sıteıcındekı lınklerınız calısmayablr ama sız bır hostng fırmasıysanz kı degılsnz .kendnze hayrınız yok nasıl hızmet vereceksınız ? benm kımsnn ekmegnde gozum yok sadece alanade kandırılmas ınsanlar...

Merhaba;

Tüm sorularınız aslında yukarıda yanıtlanmıştır, okumadığınız için anlamamaktasınız veya anlayamamaktasınız. Tekrar yazmamızı talep etmişsiniz anlıyoruz ki,

ProIrc Hosting olarak 2012 yılında kurulmuş bulunmaktayız. Bahsettiğiniz whois bilgisine de bakarsanız DNS bilgilerimiz ns1.proirc.org olduğunu gorebilirsiniz. Kurulduğumuzda da ilk alan adımızwww.proirc.org'dur.

Yer Sağlayıcı belgemizi tarafınıza ulaştırmakla yükümlülüğümüz bulunmamaktadır. İnternette araştırma yaparak ulaşabilirsiniz, butür bir istek ile zaten tarafınıza verilmeyeceğinizi bilmenizi isteriz.

Sektörde kalıp kalmamanıza, kaç yıldır hizmet verdiğiniz konusunda bilgimiz olmadığı için birşey söylememekteyiz. ( Sizin yaptığınız gibi davranamayacağımızı belirtmek isteriz, bu etik davranış olmayacaktır. )

Whois.com.tr'den sorgulama yaparsanız proirc.org için bilgiye ulaşamayabilirsiniz. Farklı whois sorgulama sitelerini kullanabilirsiniz. İstersenizwww.proirc.net adresi size yardımcı olabilecektir.

Madem kişileri kandırdığımızı düşünüyorsunuz, kandırdığımız insanlar aynı konular altında bu şahıs bizi kandırmıştır, bu kurumdan şiakyetçiyiz gibi bir mesaj atabilirlerdi, siz böyle bir yanıt gördünüz mü, görürseniz paylaşabilirsiniz,

* Konu altına daha fazla yanıt verilmeyecektir. Tarafımıza sorularınız veya şikayetiniz varsa yeni konu açabilirsiniz. Başkalarının konularını bu şekilde sabote etmeniz doğru değildir. Yorumlarımızla alakalı usulsüzlük görüyorsanız moderatörlere de bildirebilirsiniz,

Bilginize...

• ys belge verme zorunlulugumz yok da ne demek 1000 tane numara var telekom iletişim baskanlıgında.. tüm hosting firmaları web sitelerinde yayınlıyorlar cunku var .sizin olmadıgı ıcın gecıstryonz... yaw hala debelenyn facebook adresınden telefon numarana kadar hersey ortada profıl resmnden yaptgn seylere kadar ortada hersey...
    demıssn kı kımse bu dolandrcdr vs yorum yapmadı kımse bırsey almams kı senden nasıl yapacak ? pardon 1 musterınız var cenkyilmaz mutlu musterı:) ya ALLAHnı seversen hıkaye anlatma . ys belgesını nufus kagıdı mı sanıyon sen yok acıklamam dıyon :) :) konstkca batıyosn :)
    http://www.tib.gov.tr/tr/fby_ticariA.html link burada 1000 tane var ama bak alan daralttım
    http://www.tib.gov.tr/tr/fby_ticariP.html p ile baslayanlarda proırc goremedm hafız :)
    çakıldın sanki ... :)

• ...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr1453 -- 29 Mayıs 2014; 4:14:05 >
  • Yer Sağlayıcı belgemizi tarafınıza ulaştırmakla yükümlülüğümüz bulunmamaktadır. İnternette araştırma yaparak ulaşabilirsiniz, butür bir istek ile zaten tarafınıza verilmeyeceğinizi bilmenizi isteriz.

bu naasıl bır cumle ya . sektordekı en sacma cumle ... nufus cuzdanı degıl o hafız .... senn yetkı belgen ... tum fırmalarda var ....
  • quote:

İddia ettiğiniz web sitesi açılış tarihine nereden ulaştığınızı bilmemekteyiz. ithafen resme iyice bakınız bu birrr..

Merhaba;

Konuyla alakalı bir üst yazımızda yanıt verilmiştir, sanırım anlamakta sorun yaşamaktasınız veya okumamaktasınız. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan memnuniyet duyarız, yeter ki aklınızdaki sorularınız yanıtlanmış olsun,

Web sitemizin açılış tarihine yanlış ulaşmaktasınız, whois.com.tr isimli site sanıyoruz ki gösteremeyecektir. ProIrc Hosting ilk olarak proirc.org alan adı ile hizmete başlamıştır ve 2012 yılından buyana ProIrc Hosting olarak sektörde yer alamktayız. Kontrol edebilirsiniz... Eğer ulaşamazsanız tarafımıza iletirseniz sizin yaptığınız gibi bir fotoğraf yerleştirebiliriz,

Yer sağlayıcı belgemize internette araştırma yaparak ulaşabilirsiniz. Size, sizin gibi tavırlara sahip birisine buradan yazma zorunluluğumuz bulunmamaktadır.

Sİzin sektörde ne kadar zamandır yer aldığınızı bilmemekte ve yorum yapmamaktayız. ( Sizin gibi asılsız ve bilgi sahibi olmadan yorum yapmamız doğru olmayacaktır. )

Biraz önce de belirttiğimiz gibi yanlış sorgulamaktasınız ve kendi hatanızı defalarca yenilemektesiniz. ProIrc Hosting kuruluş yılına tahmini olarak proirc.org alan adını sorgulayarak ulaşabilirsiniz. Tam kuruluş tarihini vermeyecektir, alan adı tescil zamanından sanıyoruz ki 1 ay sonra kurulmuş bulunmaktayız.

Web sitemizden verdiğiniz siparişlerinize +%18 kdv farkı ve 5 TL'lik kargo ücreti ödeyerek fatura alabilmektesiniz. Bu sayede kurumsal kimliğimiz olup olmadığını anlayabilir, verdiğimiz hizmetten memnun kalmazsanız hukuksal yollardan hakkınızı arayabilirsiniz.

Sizin de gördüğünüz gibi, birçok konuya yanıt vermekteyiz, insanları kandırmış olsaydık eğer konularının altına bu kişiler tarafımızı kandırmıştır gibi bir yorum yazabilirlerdi, yazan bir kişiyi bulursanız paylaşmaktan çekinmeyiniz, varsa da hatamız gidermekten memnuniyet duyarız,

* Bir yorum daha yazılmayacaktır, aynı soruları sorup durmaktasınız. Ancak konuyu amacının dışına çıkarmaktasınız,

Bilginize...

• yaw hala whois dıyorsn ya yorumu bı oku...... telekomınıkasyon yer saglayıcılar lıstesı var lınk te attım onda yoksn ... sen yetklı degılsn hala anlatıyn yok tema degsms yok bılmem ne ya bırak temayı memayı kardes ys yok dolanıyon burada...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.