Şimdi Ara

'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
18
Favori
90.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Clanımıza herkesi bekleriz daha yenidir Türkiye'nin en büyük ittifakını kuruyoruz herkesi bekleriz. BOZKURTLAR diye aratabilirsiniz...
     'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

oyun hesabını hangi gmail hesabında açtıysan o hesabı "siliyosun "(telefon ayarlarından hesaplara girip oradan o gmail hesabını kaldıracaksın) ardından oyunu siliyosun daha sonra yeni bi gmail hesabı alıyosun onunla google+ üyeliğini aktifleştirip google playdan dominations'u indirip oyuna gireceksin.Oyun senden nick name isteyene kadar hesabı bağlamayacaksın yani yeni aldığın gmail hesabını oyuna bağlamayacaksın nickini aldıktan hemen sonra da gmail ile bağladığın zaman sorun hallolur.Ben böyle giderdim sorunumu.

Yardımların için teşekkürler ancak olmadı bi türlü. Hesap isminden değilde galiba cihaz kimliginden eslemeyi yapiyor.artik pesettim.almanlar ve garden ile devam etmeye calisacagim

• Demir çağına geçiyorım ve Japonları seçtim. Umarım pişman olmam

• Bende indirdim güzele benziyor..
  • Wonder olarak taşları seçtim. Hala çin, japon ve yunan arasında kararsizim. Çok saldırı yapan biri değilim savunmam ve ekonomim iyi olsun istiyorum. Yine hatri sayılır bir ordum olsun temelli de iş yapamaz olmasın.

• Japonları seç.
  • Osse-Saeros kullanıcısına yanıt
    Wonder olarak taşları seçmekle doğrumu yapmışım? en cazip o geldi, ne kadar altın o kadar gelişim.
  • Starter pack alınır mı sizce? Enpara ile 11 tlye geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok sardı da :) ben ingilizleri seçtim okçulara karşı her zaman bir zaafım olmuştur görünce dayanamadım yine :)

Edit: sanırım baştan başlıcam asmaları vs seçmişim onlar pek işe yaramıyormuş :) İngilizlerle oynayan arkadaşlar, pişman mısınız memnun musunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 12 Nisan 2015; 18:36:42 >
  • öncelikle selamın aleykum, ben devlet-i aliye ye en son katilan oyuncuyum, oyundaki nickim KUŞÇU.. bişey önermek icin bu mesajı yazayım dedim, devlet-i aliyede sadece yardım alip 3-4 yardim yapanlar var, bence bu arkadaslar atilmadir, yani yardimlasma yerinde benim asker isteğimi görerek asker isteyenler oluyor bende veriyorum, ama ben ondan önce istemiş olmama rağmen adam vermiyor, baktigimda devleti aliyedeki birkac kisinin böyle yardim alip hic yardim etmedigini gordum..

• Muslim Brothers ittifakını kurdum vizyon olarak sadece Türkleri değil müslüman olup tüm milletlerden olan insanları bir araya toplamak

• kesinlikle alınır.Yalnız en para ile nasıl 11 tl ye geliyor anlatırsan sevinirim bende o şekil yapabilirm.
  • Bir kaç gün sonra bi düzenleme getiricem merak etme.Defalarca kupa kasın en az 300 yapın dememe rağmen umursamayan oyuncular var şuan full zaten ittifak ama bir kaç güne kupa sınırını 500 e çekip 500 altında kalan oyuncuları ise alt ittifaka geçmelerini tavsiye edicem.
  • quote:

'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi !

Clean Language Only ibaresine tıklama

maksimum sayıya ulaşmış herkes türk mü türk olmayanları atarsanız bizde gelebiliriz...
  • quote:

kesinlikle alınır.Yalnız en para ile nasıl 11 tl ye geliyor anlatırsan sevinirim bende o şekil yapabilirm.

Hocam 50 tl ye kadar olan itunes/google play alisverislerinde diger ayin ilk haftasina kadar %50 si iade oluyoe

• Usta seni sözünü dinlemedim gittim Çin seçtim

Şuan Stonehenge Taşları + Çinim. Sonra aklıma ''end game'' mevzusu geldi, yani her şey max olunca benim diğerlerine göre +'ım ne olacak?
    Şuan ana bina yükseliyor inşaatı iptal etsem geri seçme hakkı gelmiyor sanırım.

Oyunu kökten silip google play hesabından da silip tekrar başlamayı düşünüyorum. Japon + Akropol seçmeyi düşünüyorum. İyi bir seçim mi?

Sıfırdan başlayayım mı? yoksa kalayım mı böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 12 Nisan 2015; 22:16:19 >
  • @Osse-Saeros@
    Hocam ingilizlerin Longbowmanları çok etkili mi acaba mesafe olarak? çünkü %5 bana göre az bir oran yalnızca mesafesi için inglizleri seçmeyi planlıyorum da. İnternetten videolara vs baktım ama mesafeyi çıkaramadım tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 12 Nisan 2015; 23:51:19 >
  • @IDeoxysI ittifaktan bir arkadaş yükseltmeyi iptal ettiğinde ulus seçimininde iptal olduğunu söylemişti ben denemedim bilmiyorum.Çin aşırı dengeli bi ulus yani şöyle diyeyim:
    Japonların extra savunması var romalılar extra ordusu // Yunanlılar inşaatı daha çabuk yapıyorlar fransızlar orduyu daha çabuk basıyorlar işte çin bu ikisinin arasında hep.Bu kadar dengeli bi ulus.Bu tarz oyunu ilk defa oynuyosan eğer kesinlikle doğru karar vermişin.
    Stonehenge taşlarına gelirsek.Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum şunu kesin bir dille söyleyebilirim ; "ilk yapılan özel yapıtların oyunu etkileyecek bir önemi yok" o yüzden tercihiniz gayet iyi altın sürekli lazım olacak bir de çin olduğun için kesinlikle doğru tercih.

@Jeito Tüm uluslardaki okçuların menzili en fazla 4 İngilizlerin longbowman biriminin menzili 5 . Aşırı bir fark yok gibi duruyor ama okçu kuleleri/ballistalar ve ana binaların menzile girmiyor o okçular o yüzden gerçekten çok iyi bi birim.

• quote:

@IDeoxysI ittifaktan bir arkadaş yükseltmeyi iptal ettiğinde ulus seçimininde iptal olduğunu söylemişti ben denemedim bilmiyorum.Çin aşırı dengeli bi ulus yani şöyle diyeyim:
    Japonların extra savunması var romalılar extra ordusu // Yunanlılar inşaatı daha çabuk yapıyorlar fransızlar orduyu daha çabuk basıyorlar işte çin bu ikisinin arasında hep.Bu kadar dengeli bi ulus.Bu tarz oyunu ilk defa oynuyosan eğer kesinlikle doğru karar vermişin.
    Stonehenge taşlarına gelirsek.Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum şunu kesin bir dille söyleyebilirim ; "ilk yapılan özel yapıtların oyunu etkileyecek bir önemi yok" o yüzden tercihiniz gayet iyi altın sürekli lazım olacak bir de çin olduğun için kesinlikle doğru tercih.

@Jeito Tüm uluslardaki okçuların menzili en fazla 4 İngilizlerin longbowman biriminin menzili 5 . Aşırı bir fark yok gibi duruyor ama okçu kuleleri/ballistalar ve ana binaların menzile girmiyor o okçular o yüzden gerçekten çok iyi bi birim.

deoxys ben bizzat denedim yükseltmeyiiptal et ve bidaha bas. Yeniden seçebiliyosun. Ben ingilizleri seçip akropol almayı planlıyorum savunmamda yardımcı olsun diye ama henüz karar veremedim. Bu arada çok teşekkürler osse-saeros :)

• Bronz çağında bir wonder seçersem ileriki çağlarda da o wonderla mı devam etmek zorunda olacağım? Yeni açılan wonderlarla değiştiremez miyim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.