Şimdi Ara

_Dominic_Toretto_ ' nun tavsiyesi ile toplanan pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gigabyte z87x ud3h
    gigabyte gtx 780 863/900 mhz
    corsair venegance 2*4 gb cl9 1600mhz ddr3 ram
    corsair 400r kasa
    corsair h100i sıvı soğutma
    wd 1 tb 7200 rpm cavier blue

_Dominic_Toretto_ ya çok teşekürler , ne zman mesaj atsam anında cevap verdi ve her konuda yardımcı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolnahkriin -- 19 Temmuz 2013; 18:23:55 >

• o kadar para vermıssın ssd almamıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 19 Temmuz 2013; 1:05:39 >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    ilerde ekleyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

o kadar para vermıssın ssd almamıssın

+106351419402614

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne arkadaş :) Artık her konu başında .... ' nın tavsiyesi diye mi göreceğiz Dominik hocam sende konu dışına açarsın artık yardım ettiğim kişiler referans konum falan diye :D
  • gtx780 yerine gtx770 ve ssd daha iyi olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Temmuz 2013; 1:41:30 >
  • Guzel sistem walla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Bu ne arkadaş :) Artık her konu başında .... ' nın tavsiyesi diye mi göreceğiz Dominik hocam sende konu dışına açarsın artık yardım ettiğim kişiler referans konum falan diye :D

• SSD herkesin ihtiyacı değildir elbette o bütçede olması gerekir gibi duruyor ama adamın ihtiyacı yoksa neden alsın ki.Ne güzel oraya 780 koymuş 770'e düşmemiş.Bu da bir tercihtir.
  • Evet kendisi cok yardımsever ve yapıcı. Beni 4770k almaya yönlendirmişti sağolsun.
    Bazıları hemen azarlamaya başlıyor Sorulani cevaplamak yerine!!!

Ama sistemde ssd olmalı. O sisteme en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: SweetChieldO'Mine

intel i7 4770k
    gigabyte z87x ud3h
    gigabyte gtx 780
    corsair 8 gb ram
    corsair 400r kasa
    wd 1 tb cavier blue

_Dominic_Toretto_ ya çok teşekürler , ne zman mesaj atsam anında cevap verdi ve her konuda yardımcı oldu

gayet güzel al bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Evet kendisi cok yardımsever ve yapıcı. Beni 4770k almaya yönlendirmişti sağolsun.

Dostum biz arkadaşın arkasından atıp tutmuyoroz ki olağan bir duruma karşı serzenişte bulunduk sadece.Bu kadar asabileşmene ne hacet var? Bunu yaparkende kimseyi aşaladğımızı düşünmüyorum. Gayet saygı çerçevesinde yaptık bunu. Ayrıca kimsenin seni azarladığı filan yok. Kimsenin haddine değil burada birilerini azarlamak.

Evet katılıyorum gayet yardımsever birisi sağolsun zamanında banada yardım etmişti birkaç konuda. Fakat bu agresif tavrın niçin anlamış değilim açıkçası

• O sistemde o harddisk kabak gibi sırıtmış yani barracuda yada black alın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Evet kendisi cok yardımsever ve yapıcı. Beni 4770k almaya yönlendirmişti sağolsun.

Dostum biz arkadaşın arkasından atıp tutmuyoroz ki olağan bir duruma karşı serzenişte bulunduk sadece.Bu kadar asabileşmene ne hacet var? Bunu yaparkende kimseyi aşaladğımızı düşünmüyorum. Gayet saygı çerçevesinde yaptık bunu. Ayrıca kimsenin seni azarladığı filan yok. Kimsenin haddine değil burada birilerini azarlamak.

Evet katılıyorum gayet yardımsever birisi sağolsun zamanında banada yardım etmişti birkaç konuda. Fakat bu agresif tavrın niçin anlamış değilim açıkçası

Bir dakika hocam agresif bir tavrım yok ve seninle ilgili bir elestirim de yok ortada. yanlış anlaşılma olmasın.

Mesajımda arkadasın yardımseverliği ile ilgili bir yorum yazdım. Bana da yardim etmişti sağolsun.

Azarlama konusunda da şöyle, forumda bazı kişiler cok agresif cevaplar vererek konu hakkında yardım isteyen kişileri rencide edecek tavırlar sergileyebiliyor. Onu belirtip eleştirdim sadece. Sana kasıtlı en ufak bir sözüm olmadı yani.
    Hem sen ne yaptın ki seninle ilgili bir yorum yazayım?
    Sorun yok yani, yorumlara devam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 19 Temmuz 2013; 2:42:55 >

• Her neyse yanlış anlaşılma olmasın hepimiz bu forumun çocuğuyuz Ama evet bazen bazı arkadaşlar kırıcı olabiliyorlar haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetChieldO'Mine

intel i7 4770k
    gigabyte z87x ud3h
    gigabyte gtx 780
    corsair 8 gb ram
    corsair 400r kasa
    wd 1 tb cavier blue

1-400r ile h100i tam uyumlu değil uğraşılması lazım.
    2-240 gb SSD al ,VGA yı 770 2gb olarak değiştir mümkünse gigabyte olsun.
    3-Arşiv yapacaksan 2 tb mekanik al.
    4- Ram lar corsair vengeance lp 2*4 GB olsun.8 GB lık tek modül olmasın sakın.

Kasa yı Corsair C70 olarak güncelle.Zaten 780 den artan 800 tl ile halledersin Ssd ve c70 farkını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sistem alındı kasayı kurdum 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yok her şey uyumlu.
    ben teşekkür amaçlı açtım bu konuyu. değiştirrilecek bir şey yok yani
  • Para harcamayı ne kadar çok seviyorsunuz. İnşallah sadece oyun için değildir

• Öncelikle şunu belirtmek isterim, ben arkadaşa bununla ilgili konu aç böyle böyle söyle diye birşey söylemedim.
    Arkadaş kendi rızasıyla açmış :) bjk murata söylenip de aynısını yapıyorsun demeyin sonra :)

Arkadaş tam detaylı yazmamış sistemi, Bellekleri şundan alsaydın falan diyenler olmuş.
    Sistemdeki parçalar gayet kaliteli markaların ürünleridir sıkıntı yok yani.

Ayrıca, GTX770 alınsaydı diyen olmuş, uygun fiyata GTX780 bulduğu için GTX780 seçildi. Yoksa GTX770 alacaktı zaten.

@SweetChieldO'Mine
    Parçaları detaylı yazarsan daha iyi olur (xxx marka GTX780 gibi, xx Mhz bellek vs) tekrar sorunsuz kullanman dileğiyle.

@Domatesli Biber
    Herkesin maddi durumu farklı olabilir, el verdiğince de iyisini almak isteyebilir. Buna saygı duymak gerekir.

Şimdi gidipte ekran kartına 2000-2500 Lira vermedi herhalde.
    Sadece oyun oynamayacaksındır inş. demek ilginç olmuş.

İnsanlar sadece oyun oynamak için de böyle bir sistem alabilirler. Belki arkadaş bir telefona 2000 Lira vermeyip de tercihini böyle bir PC den yana kullanmıştır.
    4x4 arazi aracı aldıysanız, şehirde sürmezsin inş demek acayip olurdu deği mi ? Sizinki de o hesap işte :)

Bir kişi aldığı ürünle mutluysa sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Temmuz 2013; 17:20:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.