Şimdi Ara

Domino's Pizza insanları salak yerine koyuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
43.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlarına lafım yok. Ama bu 30 dk’da gelmezse bedava yalanlarını bırakması lazım. Ulan hiç 30 dk’da gelmiyor ki.

Bizim ilçede bir tane dominos var. Sahibini de calisanlarini da taniyorum. Bana erken getirmeleri lazim. Evim dominosa 1 dk uzaklikta. Evet yuruyerek 60 sn. Gidip almaya da useniyorum. Evde islerim oluyor genelde. Hep 35-40 dk’da getiriyorlar. Sonra kapida agliyorlar. Abi yogunluk vardi, kusura bakma, mudur kizar vsvs. Taniyoruz diye veriyorum parayi. Ama bir daha 30 dk’yi asarlarsa dostluk biter aga. Pizzami alir kapiyi suratina kapatirim.

Burada kizdigim nokta, dominosun genel mudurlugunun subelere soz geciremeyecek kadar aciz olmasi. Ben muduru arayip da bu durumu anlattigimda bana bedava pizza yolluyor sagolsun. Ama neden bu 30 dk kuralini israrla devam ettiriyorlar anlamis degilim. Lan tutmuyor iste. Yetismiyor. Motorcu cocuklar trafigi birbirine katiyor, pizzayi yetistircez diye canları cıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Domino's değil bütün pizza firmaları aynı boku yiyor.

Alt üstü hamur üstü salça biraz peynir birkaç tavuk sosis neresi 45-50 lira tutuyor ??

Kebap yiyin 20-25 liraya en azından et yediğinizi bilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen evde menemen yapma, ondan sonra kan emici restoranları avm'leri suçla. tamam onlar kan emici ama sen de alışveriş yapma, zorla mı yediriyorlar pizzayı. yap mis gibi menemeni, karışık tostunu, demle çayını, dominos gelip kolundan mı tutuyor menemen yapma diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Americas Worst Nightmare

Söylediğiniz şeyin farkındayım ama anlatmaya çalıştığım şey o değil. Burada 1 orta boy pizzanın 39 lira olduğuna inanan var mı?

Adamlar 5 al 2 öde deyip yine 5 pizza parası alıyorlar. İster kampanyalı olsun fiyatları ister olmasın, 10 al 2 öde yapsalar fiyatı 2 katına çıkaracaklar.

Kampanyaymış şu kadar ödeymiş hepsi bahane, Domino's Pizza son 2-3 yıldır sadece kelime oyunlarıyla insanları dolandırma üzerine oynuyor.

+ Tanımadağınız bir kişiye karşı biraz daha mesafeli bir kullanmanızı tavsiye ederim, hakkımda söylediklerinizi hoş karşılamadım
    hocam boşver bu beyin fakirleri anlamazlar bunu, hala olayı savunanlar var. dominosun pizzası falan da güzel değil zaten. bulunduğun ilde pizzarella varsa denemeni tavsiye ederim. fiyat olarak daha uygun olmasına rağmen malzeme taşıyor resmen hamurdan. dominos tavuk sucuğu tavuk salamı basmaya devam etsin. dominostan pizza yemek ağır enayiliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Sahte reklamcılıktan şikayet edemiyor muyuz bunları? Geçen evin yakınındaki yerde kocaman afişler asılıydı 3 al 2 öde diye, gittim aldım 45tl diyor. Niye orta boy fiyatı 16 değil mi 32 vermem gerek diyorum, adam beni salak yerine koyuyor kampanya fiyatımız 45 liradır diyor
    üstte en çok mesajı beğenilen beyin fakiri gibi tiplerde savunuyor bu olayı işte. 3 al 2 öde yazma o zaman, kampanyalı fiyat yaz başka bir şey yaz.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Yemek Sepeti üzerinden sipariş ver.

Eğer siparişin geç gelirse ve ücretini ödersen online desteğe bağlanıp durumu anlatıp ücret iadesi isteyebilirsin.

• jerryyyy J kullanıcısına yanıt
    Zaten dominos yemediğimi belirttim, hatta dışarıdan çok nadir yemek yerim. Attığım mesajdan evde yemek yapmayıp dominostan bu paraları verip yemek yediğimi nereden çıkarttınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

üstte en çok mesajı beğenilen beyin fakiri gibi tiplerde savunuyor bu olayı işte. 3 al 2 öde yazma o zaman, kampanyalı fiyat yaz başka bir şey yaz.

Alıntıları Göster
    Bi beden eğitimi öğretmeni için birisine beyin fakiri demek çok iddialı bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Bi beden eğitimi öğretmeni için birisine beyin fakiri demek çok iddialı bir sey.

Alıntıları Göster
    okuduğunu anla önce, ondan sonra yorum yaz.
  • Şurdan birşey yemeyin artık 3 liraya mal ettiği pizzayı gel alda 8 liraya satıyordu bide zam yapmış 10 lira olmuş.
    10 liraya sana gelmek yerine gider mcd burger popeyesten yerim.
    Umarım dandik göstermelik kampanyalarınla beraber batarsın dominos.
    Bizim ülke kadar low cost olayını yanlış yorumlayan ülke yok yemin ederim ya.
  • Tavuk sucuklu, salçalı ramazan pidesi.

• Ya birak pizzasi pizza degil fiyati fiyat degil yiyene sasiriyorum vallahi yerel pizzacilar bile daha guzel pizza yapiyor daha uygun fiyata

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pizza, Amerikada ucuz bir fastfood yemeği ama bizim ülkemizde pizza lüks bir yieyecek oldu maalesef

• Kampanyalı adı altında daha fazla pizza satabilmek adına tekil pizza fiyatları aşırı yüksek. Kampanya adı altında normal değerine daha fazla pizza satıyorlar.Kampanya kandırmacası olmasa farkındalar 39 liraya kimse pizza almaz alsalarda az kişi alır. Klasik satış taktikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Bunu anlamamak için en hafif tabirle saf olmak lazım

2 pizza da kampanyalı orada.

Sana 5 al 'kampanyalı 2 pizza parası' ver dememiş. Direk kampanyasız 2 pizza parası demiş.

Bilale anlatır gibi anlattım

Edit: bu mesaja yazılan cevaplar okunmuyor ve cevap yazan kişi engelleniyor.
    1 pizza 40lira ozaman. Soyledigin seyin sacmaligina bak hele.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.