Şimdi Ara

Domino's Pizza insanları salak yerine koyuyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
43.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anadilinde yazmayı öğren önce sen sonra konuşuruz aslanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferno10 kullanıcısına yanıt
    Tamam koçum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    En sonda yazacagimi en basta yaziyim o halde..

Hala daha o dusuk IQ lu insanlarin sayesinde burada bana cevap verebildin. Senin iddian su ki bu ulke dusuk IQ lu insanlarin ulkesi. Sende yuksek IQ lu oldugunu iddia ediyorsun bunu kanitlamak icin benim sirketim var amerikaya mal satiyorum granted patentliyim diyorsun.

Senden mal almalarinin en buyuk sebeplerinden biri, fiyatinin nerdeyse Çin li uretici kadar ucuz olmasidir.

Gercekleri konusalim, bende Turkiye den mal aliyorum. Ayni mal Cin dede uretiliyor ama Turkiye den bana daha ucuza geliyor.

Ben sana kimsin nesin ne is yaparsin diye bir sorguhal icinde bulunmadim. Merakta etmedim. Kendini ispatlama geregi duydun. Bunlara gerek yok hocam.

Ancak durum su ki, senin elestirdigin burdaki sosyal tabaka, ve sosyal hayat.. Turkiye dekiyle karsilastirdiginda Turkiye dahami ic acici vaziyette ?

Herkesin derdi olmus bir gosteris meragi... ac bir instagramina bak, bikmadinmi yenilen yemeklerin icilen kahvelerin resimlerinden ?

Benim amerikali arkadaslarimin hic biri bu tur sacmaliklara girismiyor.

Ben Turkler kadar makyaj yapmayi seven baska bir millet gormedim. Bayanlardan bahsediyorum. Sebebi Nedir ?

Erkeklerden bahsediyorum nedir bu Kroluk ? Anlatsa bileyim.

Bizim alt tabaka Amerikali alt tabakayi cebinden cikartir. E hadi cikarsin neden cikaramiyor.

Bos inanki cok bos muhabbet bunlar. Abin 7 sene kalmis. Adapte olamamis. O onun sorunu. Bu ulkede herkes hayallerini yasayamaz. Yasayanlari guzel bir hayat bekler.

Ben 6 senemi verdim buraya.. neler cektimi bir ben bilirim.

AMa hayallerimden hic Vazgecmedim. Yavas yavasda hayallerimde ulasmak uzereyim..

Mba ve Mse yaptim ( california university )

Turkiyede isletme mezunuyum.

okudugum okulda gercek isletmeler uzerinden yaptigimiz sunumlarla elbette sirketlerin pazarlama stratejileri hakkinda bir cok bilgi aldim.

Ancak hic birinde tuketicileri yada musterilerin hayatini nasil zorlastiririz, marketi nasil dolastiririz diye bir durum olmadi.

Ben walmarta gittigimde istedigim urunu hemen bulup Cikiyorum. Bunu yapamayan varsa gitsin ölsün zaten.

Son olarak demek istediklerimin ozeti sudur; Turkiye de insanlarin amerikaya karsi dusman gibi bir bakisi soz konusu. Bunu siyasi olarak degerlendirdigimizde haklilik payi cok yuksek, ancak gidip amerika nedir ya, kimki onlar dediginde..

Iste o zaman sorarim.. aksam ego tatminini instagramdan yapma nerden yaparsan yap Diye..

Hadi cevap versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyede obezite probleminin başlangıcı pizza, burger, cips vb yabancı meşeli ürünlerin tüketimi ile başladı. Yemeyin yedirmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bunların en ucuz pizzasına 15 lira vereceğinize bim den 8₺ ya 4 lü pizza alın en az 2 öğün yersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.