Şimdi Ara

Domino's Pizza insanları salak yerine koyuyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
43.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dominos daha kendisi ne yaptığını bilmiyor görünüşe göre. Şu kampanya isimlerini görüp bu adamları ciddiye almak mümkün değil. Yok 5 al 2 öde, yok 1 al 2 verelim, yok 3 tane al 1 öde, sanarsın pizzacı değil ilkokul matematik kitabı.
  • Bimden,a101 den alın emin olun çok bi fark yok 30₺niz de cepte kalir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Fiyatlarına lafım yok. Ama bu 30 dk’da gelmezse bedava yalanlarını bırakması lazım. Ulan hiç 30 dk’da gelmiyor ki.

Bizim ilçede bir tane dominos var. Sahibini de calisanlarini da taniyorum. Bana erken getirmeleri lazim. Evim dominosa 1 dk uzaklikta. Evet yuruyerek 60 sn. Gidip almaya da useniyorum. Evde islerim oluyor genelde. Hep 35-40 dk’da getiriyorlar. Sonra kapida agliyorlar. Abi yogunluk vardi, kusura bakma, mudur kizar vsvs. Taniyoruz diye veriyorum parayi. Ama bir daha 30 dk’yi asarlarsa dostluk biter aga. Pizzami alir kapiyi suratina kapatirim.

Burada kizdigim nokta, dominosun genel mudurlugunun subelere soz geciremeyecek kadar aciz olmasi. Ben muduru arayip da bu durumu anlattigimda bana bedava pizza yolluyor sagolsun. Ama neden bu 30 dk kuralini israrla devam ettiriyorlar anlamis degilim. Lan tutmuyor iste. Yetismiyor. Motorcu cocuklar trafigi birbirine katiyor, pizzayi yetistircez diye canları cıkıyor.
    Burada iş kanunu devreye girip 30 dk kuralını iptal etmesi lazım.veya dominos 30 dk da götürmeyen kuryeye hiçbir yaptırım uygulayamaması lazım işten atarsa kurye lehine haklı fesih olması lazım.

Birde artık şu evim şubeye 1 dk mesafede hala geç geliyor olayını bitirin sistem öyle çalışmıyor senden önce 10 kişi varsa ne olacak ? Önce o 10 kişinin paketleri dağıtılacak sonra seninki gelecek bu durumda istersen dominosun üst katında otur farketmez.

• 3 sene falan önce 3 orta boy bol malzemosu 21 tlye almıştım.Motorla değil binek bir arabayla gelmişti.Ondan sonra hayatımda öyle sıcak lezzetli pizza yemedim daha 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya gider parça et alırım 750 gram.

Domates patlıcan acı biber ile güveci çömlekte vereceksin fırına offf ne yenir mis gibi. Sağlıklı lezzetli.

Gerçi yeni nesil bilmez

Paranızı boşa harcamayın. Ucuz ve kaliteli yerler mutlaka vardır.

Milleti soymaya meyilliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 27 Ağustos 2018; 22:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

elin avrupalısı 6-7 euroya krallar gibi pizza yiyor, biz burda az malzemeli pizzalara dünyaları veriyoruz, en iyisi fırından hazır hamur alıp evde kendimizin yapması yada başka seçeneklere yönelmemiz.
    Evde hanım yapıyor on numara oluyor.

Dışarıya para akıtmaya gerek yok. Resmen devir insanları soyma devri. Zaten millet iyice fakirleşti. Bizim toplumda tepki yok. Tepkisiz bir millet olduk. Kurbağa deneyi var ya onun gibiyiz.

• Asgari ücretlinin günde kazandığı 53.5 tl'nin yarısı bi tane ufacık karın doyurmayacak pizzaya gidecek öyle mi.
  • Kampanya olayini anlamayanlara mi yoksa cakallik buldugunu sanan adami savunanlara mi uzulsem bilemedim..

He dominosu begenmeyip elestriebilirsiniz ama su olayda bir sacmalik yok.

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    45 birim parayla 2 kişi doyuyor rahatça hemde lezzetlice. Ha 1000 liraya da doymayacağım yerler olur 10 liraya da doyacagın yerler olur o sana kalmış abartmayın sizde bir şeyin b.kunu çıkarıyorsunuz

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Çok faydalı olmuş tamamen hak veriyorum net açıklamışsın ayrıca dominos pizza satmaz dominos salçlı peynirli ekmek satar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lahmacunun ederi 1 liradır fazlası verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçük boy şef pizzalarını gel al ile alıp yerim bazen.. Açıkcası Hesaplı ve tatminkar buluyorum..Lakin işin içine içecek, kapıya sipariş, 3 al 2 öde gibi şeyler girince çok kazıklaşıyor.

• sucuğu,sosisi tavuk ürünü ufacık yazıyla belirtiyorlar
    zaten dilim başı 2 ince parça sucuk koyuyor onu da tavuktan yapmış, ayıptır.
    evde hazır yufkaya kaşar ve gerçek sucuk doğrayın 40 kat daha lezzetli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Ne kadar boş insan var bu forumda, gerçekten aklım almıyor. Normalde yazmam böyle başlıklara ama dayanamıyorum.

Pizza'nın tanımını yap desen "Bim'den alınıp ısıtılan şey" diye tanımlayacak adamlar gelmiş pizza böyle boş bişey, şöyle gereksiz bişey, pizza seven maldır falan tarzı yorumlar yazıyor. Sen yeme pizza falan, git ne bok yersen ye ama herkesin zevki var, ona da karışma bi zahmet.

Paran yoktur fakirsindir, Domino's pahalı gelir sana, yemezsin olur biter. Koskoca dünya markasını neden bu kadar itin götüne sokmaya meraklısınız gerçekten anlamış değilim.

Pazarlama hakkında zerre bilgisi olmayanlar bunu eleştirenler. Domino's salak yerine koyuyor bizi diyorsun da, bu dediğini herkes yapıyor. En basitinden şu an üzerindeki tişörtü sana sezon ürünü deyip 30 liradan satmışlarsa, 1 ay sonra o tişört 15 TL'ye satılacak. Ama sen LC Waikiki'yi hala güzel bir marka olarak bileceksin giymeye devam edeceksin.

Bu bir üçkağıtçılık falan değil, pazarlamada olağan bir durum. "Kampanya" bir reklamdır, ürünü ucuz sattığın anlamına gelmez, dikkat çekersin. Reklamın da iyisi kötüsü olmaz. Adam bu kampanyayla donanımhaber'de başlık açtırtıp bunca insanı yorum yaptırdıysa reklam başarılı olmuştur, sen de adamların ekmeğine yağ sürüyorsun. Farkında değilsin.

Git bir avm'ye haftasonu, istisnasız her vitrinde, yılın 365 günü "İNDİRİM" yazıyor. Hatta öyle uçuk rakamlar var ki, örneğin birkaç sene önce İGS'nin indirim çadırından 150 TL'ye aldığım takımın üzerindeki etikette 1400 TL yazıyordu, güya 1400'den 150'ye inmişler. Baksan outlet falan ayağına hep fiyatlar ve indirimler bu düzeyde. Sen bu firmalara neden salak yerine koyuyor demiyorsun da paranın yetmediği dominos gözüne batıyor?

Uzun lafın kısası, ben Dominos'u çok seviyorum, çünkü oturduğum çevrede en hızlı yemek yiyebileceğim yer orası. Çok acıkmışsam oradan 20 TL'ye güzelce doyabiliyorum ve gayet de lezzetli, malzemesi bol oluyor. Bugün 2 lahmacun 1 ayran alsan o da 17-18 TL yapıyor, daha ucuza yediğinizi iddia ediyorsanız o lahmacun değildir, salçalı pidedir. Nokta.
    Pizza severim. Parasında değilim. Daha 20 dakika önce Pizza Time'dan 35 lira vererek büyük boy pizza söyledim. Tadını beğeniyorum. Bunun dışında oturduğum yerde little caesars vardı ama yemeksepetinde artık gözükmüyor ve son zamanlarda bozmuştu oradan söylemeyi bırakmıştım. Onun dışında dominos var.

Dominos bi' ara Turkcell kampanyası yapmıştı, gene burada forum DH'den görüp 4-5 kutu bedava pizza almıştım. Öyle bir tanıştım dominosla. Tadını pek beğenmemiştim açıkçası para verip yemezdim ama beleş diye yedim hani bir de beleş diye belki kötü gelmiştir dedim. 2 yıl aradan sonra geçen gittim kendim normal karışık pizza yaptırıp eve geldim. 40 liraya yakın para verdim. Gelip yediğimde verdiğim paraya üzüldüm. Pizza Time söylesem evime kadar daha lezzetlisi gelecekti. Onun dışında gidip dibimdeki migrostan dondurulmuş 5 li pizzalardan alıp pişirsem fırında hiç değilse tadı güzel bir şey yemiş olurdum. Bir daha dominos yemem, en azından Türkiye'de.

Dominos yiyen midesizdir, damak tadı yoktur. Net söylüyorum. Bunun pizzayla alakası yok. Dominos kadar balon başka bir şirket yok.

Gimsa fastfood olan yerde (Ankara'da belli yerlerde var, büyük gimsalarda) büyük boy (Pizza Time orta boya denk geliyor) 9 liraya sattığı pizza kat ve kat daha lezzetli dominos pizzadan. Arada yaptırıp eve gelip yiyorum vaktim olunca. 9 liraya karnım doyuyor. Onun dışında gece istersem ayda 1 kere filan yemek sepeti üzerinden pizza time dan söylüyorum. Gene tadı güzel.

Dominos yiyenlere bir şey demiyorum ama yiyip bir de lezzetli, güzel diyenlere acıyorum. Gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

En iyisi kendiniz yapın, yarım saat, bir saat sürer belki. İki üç denemeden sonra kral gibi yaparsınız. En azından sırf hamur yemezsiniz ve içindekini bilirsiniz
    Kendi evim/mutfağım olsa ne yemekler ne hamur işleri yapardım da şu aralar fast food'a abanmak zorundayım.
  • Memlekette kampanya dedikleri herseyde hile var.kampanya varmi 2 defa dusunuceksiniz:) gel al servis cepten aiparis verince ve direk dukkana gidip siparis verince fiyatlar farkli ben dukkana gidip oradayken cepten verdim kac defa daha ucuz olsun diye😊

• Kıllı dominos hemde göğüs kıllı, fotoğraf yüklemek istedim ama yüklemedi nedense. Mobilden kaynaklı sanırım.

• Ülkemiz parası kapitalist sistemin sömürücü markalarıyla dışa aktarılmaktadır!

Lezzetsiz, abuk sabuk "hızlı yiyecek" tarzı beslenme tarzı hem yiyecek kültürümüzü yok etmekte, hem sağlığımızı bozmakta, hem de yiyecek sektörünu kapitalist markalara kaptirmaktadir.

Birde şöyle bir şey var:

Dürüm, pide, lahmacun yemek siradanlik, garibanlik, halk seviyesine inmek oldu şimdilerde. Entel-dantel arkadaşlarımız pizza, burger yiyip starbuok kahveler içilince entellektuel sanıyor kendilerini megalomanyaklar sizi!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.