Şimdi Ara

Domino's Pizza insanları salak yerine koyuyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
43.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mis gibi pide dururken bu pizzayı nasıl yiyorsunuz cidden anlamıyorum. Oldum olası şu pizzanın tadını mantıgını sevmedim.

Hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahaha sonra neden matematik ortalaması 5 diyorsunuz . Adam okuduğunu anlamaktan aciz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu firma aynı taktiği uygulamakta garipsenicek bir durum yok elektronik alet vs satan mağazalardada indirim yapilmiş gibi önce fiyati yükseltiyorlar sonra normal fiyatini indirimli fiyattan satıyorlar çok denk geldim buna
  • En son nerdeyse 3 sene önce yedim. İlk ve sondu dahada ağzıma koymam. Kebap, lahmacun, pide, etliekmek, tantuni hertürlü alır

• Buralardan yiyen hala var mi ? Kazikligini gectim pis pis hijyen yok. 1 hafta calisin gorursunuz. Ergen veletlerin ugrak yeriydi bir zamanlar,starbucks oncesi pizzaciya giderlerdi. Evde on kat daha guzelini yapabilirsiniz.

• Dominos yemeyeli yıllar oldu. Çevremde en az 3 güzel yerel alternatif var. Allah düşürmesin onlara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunlardan pizza almam. Ketçap, mayonez vermeyen pizzacı mı olur? Üzerindeki malzemelerde dandik.
    Tüm pizzacılar aynı küçük boy dedikleri 1 kişiyi doyurmaz. Orta boy alsan anca. Zaten güzel pizza yapan kalmadı eskiden pizza huta giderdik sonradan o da bozuldu.
    Dayıyorlar ucuz adi malzemeyi en ucuzundan sosis, sucuk en pahalı malzeme peynir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

hocam boşver bu beyin fakirleri anlamazlar bunu, hala olayı savunanlar var. dominosun pizzası falan da güzel değil zaten. bulunduğun ilde pizzarella varsa denemeni tavsiye ederim. fiyat olarak daha uygun olmasına rağmen malzeme taşıyor resmen hamurdan. dominos tavuk sucuğu tavuk salamı basmaya devam etsin. dominostan pizza yemek ağır enayiliktir.

Alıntıları Göster
    Ben de sevmiyorum dominos pizzalarını.Hiç doyurmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

1 Pizzanın 39 TL olduğuna inanıyorsanız zaten bilalin ta kendisisiniz.

Alıntıları Göster
    artılıyan 100 kişi de 1 pizzayı 40 liraya kampanyalı yiyenler XD
  • Bu adamların menüleri tuzaklı labirent gibi.

Ama her labirentin bir çıkışı vardır. Keskin gözlü zeki insanlar en yüksek f/p menüsünü veya pizzasini aradan bulabilir.

Eğer yeteri kadar keskin göz ve zekaya sahip değilseniz yarım ekmek tavuk döner artı küçük ayran afiyet olsun.

• Pizza kadar şişirilmiş bir şey daha görmedim, tamam zevk meselesi olabilir ama hamur'un üstüne biraz salça, salam, sosis azcıkta peynir koyuyorlar istedikleri fiyat en az 30 tl. Gidin iskender yiyin daha iyi, en azından et yersiniz
  • satış ve pazarlama özürlüleri işe almışlar gel al pizza uygun diye almaya gittim dükkandaki adam veremem siparişi internetten vermen lazım diyor internet sayfanızda sorun var diyorum falan filan boş yere uğraştırıyorlar paramla almaya gelmişim malmısınız niye müşteri kaçırıyorsunuzki durduk yere

• samimi söylüyorum o listelerin alayı yalan dolan oradan bakıyosun ayrı fiyat yemek sepeti ayrı hatta arayıp soruyosun daha da farklı kime nasıl geçirirlerse hele ki böyle üşengeç zenginlere iyi döşüyorlardır
  • Dominos pizzasi kadar cop bi pizza görmedim hamurunu ince istedigim halde kalın içi de leş gibi salçalı ekmek yapıp yolluyorlar resmen bimin pizza daha guzeldir valla.Hayır her yerde var ama o kadar kotu yapıyorlar ki hic daha iyi yapan biyere denk gelmedim özensizler uydurukdan bir şeyler yapip pizza diye yolluyolar ,kazandırmayin bunlara para falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waethexOn -- 27 Ağustos 2018; 17:1:55 >
  • Ne kadar boş insan var bu forumda, gerçekten aklım almıyor. Normalde yazmam böyle başlıklara ama dayanamıyorum.

Pizza'nın tanımını yap desen "Bim'den alınıp ısıtılan şey" diye tanımlayacak adamlar gelmiş pizza böyle boş bişey, şöyle gereksiz bişey, pizza seven maldır falan tarzı yorumlar yazıyor. Sen yeme pizza falan, git ne bok yersen ye ama herkesin zevki var, ona da karışma bi zahmet.

Paran yoktur fakirsindir, Domino's pahalı gelir sana, yemezsin olur biter. Koskoca dünya markasını neden bu kadar itin götüne sokmaya meraklısınız gerçekten anlamış değilim.

Pazarlama hakkında zerre bilgisi olmayanlar bunu eleştirenler. Domino's salak yerine koyuyor bizi diyorsun da, bu dediğini herkes yapıyor. En basitinden şu an üzerindeki tişörtü sana sezon ürünü deyip 30 liradan satmışlarsa, 1 ay sonra o tişört 15 TL'ye satılacak. Ama sen LC Waikiki'yi hala güzel bir marka olarak bileceksin giymeye devam edeceksin.

Bu bir üçkağıtçılık falan değil, pazarlamada olağan bir durum. "Kampanya" bir reklamdır, ürünü ucuz sattığın anlamına gelmez, dikkat çekersin. Reklamın da iyisi kötüsü olmaz. Adam bu kampanyayla donanımhaber'de başlık açtırtıp bunca insanı yorum yaptırdıysa reklam başarılı olmuştur, sen de adamların ekmeğine yağ sürüyorsun. Farkında değilsin.

Git bir avm'ye haftasonu, istisnasız her vitrinde, yılın 365 günü "İNDİRİM" yazıyor. Hatta öyle uçuk rakamlar var ki, örneğin birkaç sene önce İGS'nin indirim çadırından 150 TL'ye aldığım takımın üzerindeki etikette 1400 TL yazıyordu, güya 1400'den 150'ye inmişler. Baksan outlet falan ayağına hep fiyatlar ve indirimler bu düzeyde. Sen bu firmalara neden salak yerine koyuyor demiyorsun da paranın yetmediği dominos gözüne batıyor?

Uzun lafın kısası, ben Dominos'u çok seviyorum, çünkü oturduğum çevrede en hızlı yemek yiyebileceğim yer orası. Çok acıkmışsam oradan 20 TL'ye güzelce doyabiliyorum ve gayet de lezzetli, malzemesi bol oluyor. Bugün 2 lahmacun 1 ayran alsan o da 17-18 TL yapıyor, daha ucuza yediğinizi iddia ediyorsanız o lahmacun değildir, salçalı pidedir. Nokta.

• Dominosu gayet beğeniyorum güzel tadı lezzeti yerinde pahalı olabilir hakkını veriyorsa birşey demem.
  • Umarim batar...

• Dominos önce piliç eti kullanmayı bıraksın. Tabi bu sadece dominos için geçerli değil diğerleri de piliç ürünleri kullanıyorlar.
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Dominosun ceosu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.