Şimdi Ara

Domino’s pizza rezilliği . Pizzanın içindeki pastırmayı bulana 10 tl hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan tavsiye ettiğiniz bir pizzacı var mı butikler hariç?
  • Valla şu pizzaları görünce pizzacı açasım geliyor kocaman bol malzemeli pizza yapıp uyguna satarım sürümden kazanırım
  • Kardeş getiren adamın pizzayı teslim etmeden önce üstünü komple yalamadığına dua et. Kim bilir belki bazıları tükürüyordur.

Bu arada iştahınızı kabartayım bugün gittim fırından bir zeytinli açma alacaktım ne göreyim! ürünlerin üstünde sinek geziyor.

Dominos'da bu pizza malzemeleri de muhtemelen açıktadır. Bu kısa süreli şoktan sonra hayattan soğudum çünkü bu tip şeyleri unutmaya programlıyız ve ben

dışarıdan hijyen mevzuları yüzünden yemek yemezken bu rezilliği yine hatırladım.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim burdaki dominosu gözlemeldiğim kadarıyla hijyen mijyen hak getire yani dışardan yemek yiyosan hijyeni 4-5 plana atıcaksın
  • Dominos kırmızı et kullanmıyor, bu gerçeği öğrendikten sonra bıraktım yemeyi.
    İçinde salam sucuk sosis hepsi tavuk eti. Eskiden kutunun üstünde yazıyordu hala duruyor mu bilmiyorum.
  • 2 yıl önce ramazan ayında değişiklik olsun diye dominos a gidip pizza yaptırayım dedim. pizza geldi açtım ve adamlara bakıp kardeşim ben pizza istedim siz bana ramazan pidesi yapmışsınız diye serzenişte bulunmuştum. Utanmasalar sadece sosu sürüp satacaklar. Kurtarmıyorsa arttır fiyatı 3 5 tl adam gibi pizza yap. O günden beri de pizza yediğimi hatırlamıyorum. Alın kendiniz yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 30 Ağustos 2019; 15:11:48 >

• Dominos'u el birliğiyle batırmamız lazım, rezaletler. Yayın arkadaş, akraba çevresine batsınlar da kurtulalım. Ben hayatımda 2-3 defa yemişimdir sadece o da işte arkadaşımı kırmayım diye. Ama Dominos'tan daha iyi olan zincir pizzacı tavsiyesi olan varsa alırım. Milleti Dominos'tan caydırmak için alternatif sunmak gerekli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: since2002

şok marketlerden aldığım dondurulmuş pizzanin tadi daha iyi içinde 7 8 tane vardi sanırım toplam 10tl falandi boyutlarida dominos pizzaninki gibi ayni
    Markete en son 2007 de gittiğiniz nasıl da belli oluyor maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    3 4 ay once cok alıyordum 10.50tl icinde 4 tane varmis ben 6 7 tane hatirliorum herneyse hala fiyat ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.