Şimdi Ara

Domino’s pizza rezilliği . Pizzanın içindeki pastırmayı bulana 10 tl hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pizza Dominosun Konyalım pizzası icinde pastırma olması gerekiyor . İçindeki pastırmayı bulana 10 tl hediye . Ama yok ben. Çok inceledim gerek gözlerimle gerek dilimle damağımla . yediğim şey az malzemeli bol soğanlı garip birşey . Diğer rakipleri bunun kadar kötü değil. Dominosu tercih etmemenizi tavsiye ederim . Zaten içindekileri tam koysalar bile deli gibi kar ediyorlar bir de üstüne malzeme koymayıp 1 e 100 kazanıyorlar bildiğin

Domino’s pizza rezilliği  . Pizzanın içindeki pastırmayı bulana 10 tl hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

şu pizza piyasası neden bu kadar şişti
    tr insanının ne kadar özenti oldugunun kanıtı .
    lahmacuncuda aynısını yapıyorlar en kral kavurmalı pide bile 20-25 lira , dominosta çeyreğini aynı fiyata veriyorlar
    özentilikle ne alakası var.

ikisi farklı tatlar.

elinizde olsa 7/24 döner/kebap yemeyen herkese özenti diyeceksiniz.

blok
  • şok marketlerden aldığım dondurulmuş pizzanin tadi daha iyi içinde 7 8 tane vardi sanırım toplam 10tl falandi boyutlarida dominos pizzaninki gibi ayni
  • dominostan pizza mı?

butik yerler varken neden dominostan yiyiorsunuz?
  • Almayın böyle s*kko şeylerin ve firmaların pazarını satın alanlar oluşturuyor. Batsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

dominostan pizza mı?

butik yerler varken neden dominostan yiyiorsunuz?
    Butik pizzacılardan yiyorum genelde hatta genelde akaretlerdeki pizza localden yiyorum . Ama şuanda dedemlerde kalıyorum kısa süreliğine hastalıkları sebbeiyle . Ve bu bölgede yemek seçeneği pek fazla yok. Mecbur kaldım bir nevi
  • Güncel konudur
  • Şunlara para kazandırmayın diye boşa demiyoruz.
  • şu pizza piyasası neden bu kadar şişti
    lahmacuncuda aynısını yapıyorlar en kral kavurmalı pide bile 20-25 lira , dominosta çeyreğini aynı fiyata veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 27 Ağustos 2019; 21:47:7 >
  • dominos: kusmuk
  • quote:

özentilikle ne alakası var.

ikisi farklı tatlar.

elinizde olsa 7/24 döner/kebap yemeyen herkese özenti diyeceksiniz.

blok
  • quote:

Lahmacun 5 6 tl pahalı değil ki . 3 tane yesen 15 20 tl
  • Lahmacun pakete girince yenmiyor ama gevrekligi gidiyor onu restoranda citir citir yicen. Dominos bir iki kere siparis verdim hep soguk geldi ve malzemeden caliyorlar.. eskiden ne guzeldi yarim saati gecince bedava aliyorduk.
  • Ben buldum. ibanı özeldenmi atıyım yoksa yemeksepetinden 10 liralık bi menumu ısmarlarsın ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D9CEE974

Ben buldum. ibanı özeldenmi atıyım yoksa yemeksepetinden 10 liralık bi menumu ısmarlarsın ??

At ss olarak farketmez kanka yollarım hangisi işine geliyorsa öyle yaparım . Ama haram paradan vericem he boğazında kalmasın sonra iddaa parası . Tabi olmayan benim bulamadıgım pastırmayı bulduysan

Edit : fotoğraf hemen yüklenmedi onlar pastırma değil kanka füme kaburga dedikleri hindiden bi parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 28 Ağustos 2019; 3:15:10 >

• Haram helal konusuna inanmıyorum hocam ben. Boğazımdan geçer yani merak etme
  • dominostan pizza alanlara idam veya hadım cezası gelmeli bu nedir ya sizin yüzünüzden her köşede dükkan açtılar piyasayı uçurdular adam akıllı pizza yiyemez olduk. bu ülkede başkalarının gondiklenme merakı yüzünden ben sıkıntı çekmek zorunda mıyım lanet olsun. peyniri dandik kırmızı et yemek için 50 lira vericen en az, çin tuzlu hamur başka bişey değil.
  • bu ülkede her şey mi kötü olur ya
  • Konyalımda pastırma yok genco.Turkish pizza alman lazımdı.Bide çamur atıyorsun
  • Geçenlerde yemek sepetinde joker ile aldığım büyük boy pizza bile fazla tutmuştu yıllardır söylüyorum allah aşkına gıdanın lüksü mü olur ? Kaldıki yiyeceğimizin yüzde kaçı zaten hamur kalanı tavuk şarküteri mısır falan biber pahalı diye biraz da biber koklatırlar geçenlerde evde doritos yapmayı bile öğrendim aradaki fark uçurum ben çoğu yabancı gıda şirket ceo larının üçüncü dünya ülkelerinde yaptıkları kar hakkında 7/24 güldüklerini düşünüyorum para kazandırmayın marka özentisi olmayın
  • Adamın parasını göndersene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.