Bildirim
DOMİNOS PİZZA-MENÜ TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dominos yeme kardeş, pizza bulls'u öneririm. -
4 Lira daha ekle
Turkish ve Italiano orta boy söyle zaten 1 tanesi doyurmayabilir ikisi ile kesin doyarsın -
Burda sadece dominos var ona mecburuz napalım,bakarım dediğine şimdi -
git bimden yuva pizza al pişir! (4 tanesi 5,5 tl )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 19 Mayıs 2011; 21:47:59 > -
Bol Malzemos Pizza (Orta) + Litrelik İçecek Özel Pizza Sos, Mozzarella Peyniri, Salam, Jambon, Sucuk, Şerit Sosis, Küp Kıyma, Mantar, Küp Patates, Yeşil Biber, Siyah Zeytin, Domates, Susam, Kekik 13,90 TL
daha yeni yedim güzeldi -
denemek için new york pizza söylemiştim kampanyalı 21.50 yanında sufle + 1lt kola veriyorlar. new york pizza diğer yediğim markalarınki kadar iyi değildi ama güzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihoanktr
Bime elma suyu gelmş yeni 75 kuruş yüzde80 elma.Git onu iç tadı süper.Telefon olsa ss atardım da yok.TAvsiyelerinize bakacam arkadaşlar -
quote:
ıyyyyyyy iğrençleşme yaa -
quote:
Orijinalden alıntı: AIDS
quote:
ıyyyyyyy iğrençleşme yaa
Şu an bittin.Geçmiş olsun -
Netten sipariş ver,2. orta boy bedavaya gelsin.
benim beğendiğim extravaganza. -
Cafer seni
Tatilin hayırlı olsun -
Beyler internetten dominos pizza alacamda,2. pizza hediye diyor. Onu nasıl isticem. İlk sefer getirdiklerinde yoktu.O nasıl yapacağız bi yardım edin -
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11
Beyler internetten dominos pizza alacamda,2. pizza hediye diyor. Onu nasıl isticem. İlk sefer getirdiklerinde yoktu.O nasıl yapacağız bi yardım edin
yemeksepetinden söyliycen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X