Şimdi Ara

dominox hakkinda bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
13.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankastre firin ve ocak alacağız, Bir tanidigimiz araciligiyla bu markadan uygun fiyata alabiliyoruz ancak marka hakkinda bilgimiz yok ,kullanan yada bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dominox çok iyi bi markadır. alman markası franke üretiyor. o yüzden rahat olabilirsin
    hem ucuz hem kalitelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmatopcu

dominox çok iyi bi markadır. alman markası franke üretiyor. o yüzden rahat olabilirsin
    hem ucuz hem kalitelidir.

yani almaya'dan ithal mi? yoksa burda yerliye, (örneğin çerkezköydeki bosh siemens fabrikasına mı ürettiriyor?
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Dominox Franke'nin alt markası. Aldık, ocaktan memnunuz, ankastre fırından memnun değiliz. Ocağı bilmiyorum ama fırın Franke tarafından Manisa'da Vestel fabrikasından üretiliyormuş.
  • fırın en alt seviye bir şey miydi, yoksa üst modellerden mi, hangi model? f

bir başka konu başlığında da sebebsiz yere dominox marka fırının camının patladığı konusu tartışılıyordu.

bu doğrultuda tüm dominox denen bu markanın vestelin elinden çıktığı sonucuna da varabiliriz? ürünlerin (altlarına, barkodlarına, etiketlerine baktınız mı? nerede üretildiğinin yazması lazım)
  • dominox fırın ile ilgili forumda bulduğum bir başka yorum;

quote:

Ben Dominox marka ankastre fırın kullanıyorum. Dijital programlama saati voltaj nedeniyle gitti ve fırın çalışmıyordu. Bir tamirci ile bu saati by-pass ettik. Şu an canavar gibi pişiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.