Bildirim
Donanım Ekleme Sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: akmannnnn
Pc de donanım ekleme sesi çıkıyor. Fakat ben birşey yapmıyorum. Kısa bir süre pc o sesten sonra takılıyor sonra düzeliyor. Ses kısa zaman içinde sürekli oluyor. Birşey yapmamı engelliyor :( sorun nedir bileniniz var mı?
Chipset driveri güncellemeniz gerekiyor.Takılı olan aygıtlarda sorun olup olmadığını kontrol edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Pc de donanım ekleme sesi çıkıyor. Fakat ben birşey yapmıyorum. Kısa bir süre pc o sesten sonra takılıyor sonra düzeliyor. Ses kısa zaman içinde sürekli oluyor. Birşey yapmamı engelliyor :( sorun nedir bileniniz var mı?
Chipset driveri güncellemeniz gerekiyor.Takılı olan aygıtlarda sorun olup olmadığını kontrol edin.
chipset driver güncelledim mi anlamadım ama hp sitesindeki driverların çoğuna yakını kurdum. Ama birşey değişmedi hata yine devam ediyor. -
quote:
quote:
quote:
Chipset driveri güncellemeniz gerekiyor.Takılı olan aygıtlarda sorun olup olmadığını kontrol edin.
chipset driver güncelledim mi anlamadım ama hp sitesindeki driverların çoğuna yakını kurdum. Ama birşey değişmedi hata yine devam ediyor.
Hocam eğer sorun yoksa güncellediysen düzelecektir. Ama düzelmediğine göre ya yüklemedin yada USB girişlerinde sorun var.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
chipset driver güncelledim mi anlamadım ama hp sitesindeki driverların çoğuna yakını kurdum. Ama birşey değişmedi hata yine devam ediyor.
Hocam eğer sorun yoksa güncellediysen düzelecektir. Ama düzelmediğine göre ya yüklemedin yada USB girişlerinde sorun var.
çok fazla sorun olmaya devam etti bende servise gönderdim zaten garantiliydi sorun mousedaymış onu değiştirdiler çözüldü.
yardımların için teşekkür ederim.
-
Rica ederim..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- digital vibrance sıfırlanıyor
- laptop statik elektrik boşaltma
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- excalibur control center açılmıyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- iso dosyası nedir
- secure boot nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X