Şimdi Ara

Donanım Forum Yönetiminin Taraflı Tutumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıymetli arkadaşlar önümüzde bir genel seçim var. Ülke ve dünya gündemi genelde seçim ile ilgili konu başlıklarınan oluşuyor.

Ben de Millet itifakının son mitinglerinde vatandaş katılımının az olması ile ilgili bir başlık açtım. İddiamı mitinglerden aldığım fotolar ile desteklemeye çalıştım.

Hİç bir insanın siyasinin kişiliği davranışları vb ile ilgili yazmadım yorum yapmadım.

Yani basit bir matematiksel iddia. Katılımlar az.

Başlığı açtıktan sonra dakikalar içinde 2. sayfaya geçtik. Bir de bakıyorum konu kapatılmış.

Cumhurbaşkanına mevcut yönetime argo kelimeleri kullanmadan resmen söven onlarca başlık var forumda. Bunlara hiçbir müdahale yok.

Bu taraflılık gerçekten beni çok rahatsız etti.

• Forumda sayısı ciddi fazla ve disiplinli olarak millet ittifakını övme, Cumhurbaşkanını kötüleme konusunda açılmış her başlıığa , atılmış her mesaja yetişen cevap yazan bir grup var. Farklı görüşün ortaya çıkmasını engelleme noktasında gerçekten çok başarılılar.

DH ortamına bakarsan Erdoğan bu seçimde yüzde 20 oy bile alamaz.

• Merhabalar,

Bölümde üst konular arasında yer alan bir konumuz var, inceler misiniz?

14 Mayıs 2023 Genel Seçimleriyle İlgi Yeni Bilgilendirme ---28.03.2023---

Mart ayının sonundan günümüze kadar bölümde açılan konuların bu kurallar çerçevesinde olmasına gayret ediyoruz.

Dalgınlığınıza denk geldiğini düşünüyorum. Atlamış olabilirsiniz.

Bu vesileyle sizin görüşünüzün bizim için kıymetli olduğunu belirtmekten mutluluk duyarım.

Konunuzu geri de alalım ama bir basın haberi ile şekillendirebilmeniz mümkün mü?

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz bana. Yardımcı olmaya çalışayım seve seve.

Görüşmek dileğiyle.  

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleriyle İlgi Yeni Bilgilendirme ---28.03.2023--- | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Fotoğrafların veya salt spekülasyonun ötesinde yukarıdaki genel seçimler bilgilendirme linkinde sözü edilen muteber kaynaklara dayanıp linklerini koyarak konu açmanız lazım. Aksi takdirde 1) linksiz olan 2) bilhassa başlığı kaynaksız biçimde veya paylaşılan kaynakla alakasız şekilde sübjektif beyanlara dayanan konularınız tarafınıza ya da siyasi görüşünüze bakılmaksızın kaldırılıyor.

Saygılar.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Merhaba Destek konusu açmıştım bir süreç yürüyor Admin son açıklamasında Arafta kaldım .. destek talebime bakılması mümkün mü

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.