Bildirim
[Donanım Haber] Minimal Wallpaper Çalışmam (4K - FHD)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gayet güzel olmuş.
Ben bu işlerden anlamıyorum, acaba turuncu tonlarında bir arka plan üzerine gri ya da türevi bir tonda donanım haber yazısı ve logosu nasıl olurdu acaba?
Bence bir deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
Gayet güzel olmuş.
Ben bu işlerden anlamıyorum, acaba turuncu tonlarında bir arka plan üzerine gri ya da türevi bir tonda donanım haber yazısı ve logosu nasıl olurdu acaba?
Bence bir deneyin.
deneyeyim bi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regaibyigit. -- 25 Haziran 2013; 20:24:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
quote:
Gayet güzel olmuş.
Bence bir deneyin.
deneyeyim bi
Beklemedeyiz.
-
-
güzel olmuş.umut_baris hocam boşverin siz -
quote:
quote:
quote:
quote:
Gayet güzel olmuş.
Bence bir deneyin.
deneyeyim bi
Beklemedeyiz.
Bunlar gibi mi mesela?
Bunun gibi ama yazının rengini ve fontunu değiştir bence. Arkaplan turuncunun tonları arasında geçiş gibi olsun (gradyan deniyordu sanırım ). Ya da merkeze doğru koyulaşsın ya da açılsın gibi.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gayet güzel olmuş.
Bence bir deneyin.
deneyeyim bi
Beklemedeyiz.
Bunlar gibi mi mesela?
Bunun gibi ama yazının rengini ve fontunu değiştir bence. Arkaplan turuncunun tonları arasında geçiş gibi olsun (gradyan deniyordu sanırım ). Ya da merkeze doğru koyulaşsın ya da açılsın gibi.
anladım dediğinizi vakit bulduğum zaman bikaç deneme yaparım
-
hocam çok güzel olmuş, donanımhaber whatsapp grubumuzun profil resmi yaptım helal et :) -
hangi programla hazırladınız acaba ? -
eline sağlık :) -
Çok güzel olmuş hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dh'de şöyle bir şey dolanıyo, kim yaptı bilmiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
emeginize saglik guzel bir calisma olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık iyice herşeyi dh turuncusu görmeye başladım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X