Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasko ve Sigorta teklifleri için gerekli bilgileri özelden ilettim. Teşekkür ederim...
  • pm attım beklemedeyim
  • Değerli NEWY19 , smtskr , snoppy ve karareis hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.Kargoya koşarak yetiştirilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 25 Aralık 2015; 18:11:03 >
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma çok teşekkür ederim Aybars Bey.
    Kasko için hem en iyi fiyatı verdiniz hem de diğerlerinin yapamadığı kadar bilgilendirdiniz.
    Sizi seçmekle en doğru kararı verdiğimiz düşünüyorum.
    Tekrar çok teşekkürler
  • Cok tesekkur ederim. Ilgi alaka bilgilemdirme durustluk ne ararsaniz var bu arkadasta, kiymetini bilelim. Ticaret ahlaki taktire şayan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli NEWY19 , smtskr , snoppy ve karareis hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.Kargoya koşarak yetiştirilmiştir.

Çok teşekkürler yardımlarınız için. Tanıdıklarıma sigorta işinde uzman biri olarak ilk ve tek tavsiye edeceğim kişisiniz . Saygılar bizden.
  • quote:

Değerli turgay0651 hocamızın poliçesi kargolanmıştır.

Teşekkürler Baybars Bey memnun kaldık inşallah
  • Değerli The Compass ve Chiroptera hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.Kargoya teslim edilmiştir.

• Sayın hocam ocak teslim 0 araç aldım.sipariş belgesi mevcut teklif alınabiliyor mu..trafik islemleri yılbaşından sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: leon--

Sayın hocam ocak teslim 0 araç aldım.sipariş belgesi mevcut teklif alınabiliyor mu..trafik islemleri yılbaşından sonra...

Değerli hocam şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

Proforma faturayı iletebilirseniz fiyat çalışması yapılabilir.

• Hocam çok teşekkür ederim. Gayet anlaşılır bir şekilde bilgi verdiniz, yardımcı oldunuz. poliçe de bugün elime geçti. İyi çalışmalar.

• quote:

Değerli The Compass ve Chiroptera hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.Kargoya teslim edilmiştir.

Aybars Bey'e yardımları için çok teşekkür ederim. Şu devirde işini layıkıyla yapan birisini bulmak gerçekten zor. Herkes kendisine güvenebilir. Teşekkürler.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz, çalışmanız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Uygun fiyatlarla kaliteli bir hizmet aldık sayenizde.
  • Değerli Tyler hocamızın poliçesi kargolanmıştır.

• Değerli dostlar ,

Bugün yeni ofis hazırlıkları için yollardayken maalesef mağdur duruma düştüm ve karlar arasında kaldım.

4-5 Saat süren bu sıkıntılı zaman içerisinde maalesef devlet kurumları yetersiz kalınca sigorta firmalarının destek hizmetleri gelip yolu açtı.

Lakin anca ofise gelebildim ve mesaj atan dostlarıma şimdi yardımcı olmaya başlıyorum.

Bilgilerinize sunarım.
  • yeriniz nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

yeriniz nerede?

Ofislerin hepsi Ankara'dadır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

yeriniz nerede?

Ofislerin hepsi Ankara'dadır.

bir ay sonra sigorta,kaskom doluyor adresinizi alabilirmiyim? bende ankaradayim

• Değerli mst_mysterious , orhandemir1966 ve Elano_Blumer hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

• Dün itibari ile kargoya verilen poliçem bugün saat 14.30 gibi elime ulaştı. Sunduğu teklifler, samimiyet ve ilgisinden ötürü spacewolf (Aybars Beye) çok teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.