Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.668
Cevap
241
Favori
111.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli 5008.tr hocamızın poliçeleri yapılmıştır.Kargosu yola çıkmıştır.Kazasız ve güzel günler dilerim
  • Değerli Qklavye ve escape__06 hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    İlgili bir arkadas, police ile ilgili sorularima gayet acik ve net cevap verdi. saolsun policemi aldim. Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aldık bakalım poliçeleri.özellikle kaskoda en yakın tekliften %10 dan fazla indirim sağladı.İnşallah kullanmak hiç gerekmez.
  • Donanimhaber vasıtasıyla Aybars a güvendik guvenimizi boşa çıkarmadi sağolsun sorunsuz ödeneyi hallettik ve piyasadaki diğer sigortacilardan çok farklı olduğunu telefondaki konuşmasından belli etti. Güzel indirim yaptı. İnsana gerçekten güven veren bir insan. Herkese Aybars la alışveriş yapmasını tavsiye ederim.

• Değerli mariano , mfeker89 , memurpower ve **KAAN** hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Güzel , keyifli ve kazasız günler dilerim

Ayrıca güzel sözleriniz için teşekkür ederim mfeker89 hocam.Sizin , siz gibi olmanız nedeniyle bende öyle olabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli mariano , mfeker89 , memurpower ve **KAAN** hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Güzel , keyifli ve kazasız günler dilerim

Ayrıca güzel sözleriniz için teşekkür ederim mfeker89 hocam.Sizin , siz gibi olmanız nedeniyle bende öyle olabildim

en uygun fiyatla trafik sigortasını yaptırdım bu süreçte her konuda yardımcı olan aybars beye teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **KAAN** -- 30 Kasım 2015; 20:42:34 >

ne yoğun bir hafta, mesai, ben bile ilgilenemedim sigortam ile, ama Aybars beyle tanıştıktan sonra sigortacımı değiştirdim, kendisine buradan çok teşekkür ederim, harika bir fiyat çıkardı trafik sigortama, ve çok faydalı bilgiler verdi, kendisine de çok teşekkür ederim, kaskom içinde tarih aldık, hadi bakalım hayırlısı, kendisine çok teşekkürler buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurpower

ne yoğun bir hafta, mesai, ben bile ilgilenemedim sigortam ile, ama Aybars beyle tanıştıktan sonra sigortacımı değiştirdim, kendisine buradan çok teşekkür ederim, harika bir fiyat çıkardı trafik sigortama, ve çok faydalı bilgiler verdi, kendisine de çok teşekkür ederim, kaskom içinde tarih aldık, hadi bakalım hayırlısı, kendisine çok teşekkürler buradan.

Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim değerli hocam

• Bugun bende aybars beye sigortami yaptirmis bulunuyorum. Ilgisinden dolayi tesekkur ediyorum.
    kendi sigortacimdan 200 tl daha dusuk bir fiyat cikardi sagolsun
    Kismetse kaskomuda aybars beye yaptiracagim.

• Değerli exfromoverdose hocamızın poliçeleri bir aksilik olmazsa yarın teslim edilecektir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • Değerli umut4144 hocamızın poliçesi yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 7 Aralık 2015; 17:50:20 >
  • Değerli diegoforlan hocamızın poliçeleri kargoya teslim edilmiştir.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim Aybars bey.

İyi çalışmalar
  • quote:

Değerli diegoforlan hocamızın poliçeleri kargoya teslim edilmiştir.

Bu arkadaşın telefonunu pm den biri verebilirmi teklif almam gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli @neysney hocamızın poliçesi kargoya verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 11 Aralık 2015; 16:56:21 >
  • Değerli hawiyah hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kendisine yarın kargolanacaktır.Kazasız ve güzel günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Değerli diegoforlan hocamızın poliçeleri kargoya teslim edilmiştir.

Bu arkadaşın telefonunu pm den biri verebilirmi teklif almam gerekiyor

Kendisi zaten ilgili bir arkadaş.
    Ona yazarsanız size mutlaka dönüş yapacaktır.
  • Dün itibariyle pm ile fiyat istedim dönüş bekliyorum
  • Güncel beklemedeyim artık bugün öğlen aldığım fiyatlara göre sigortamı yaptıracağım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.