Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo firması beni yalancı çıkartmadığı için çok mutlu oldum değerli @okircali hocam.

Güzel sözleriniz için çok teşekkürler @Paul Klee ve @poseidon8888 hocam
  • Pm attım,daha uygun bir fiyat alırsam ben de yaptırabilirim..
  • Uygun fiyat alarak ben de az önce trafik sigortamı Aybars Beye yaptırdım.İlgisi ve verdiği fiyat için teşekkür ederim.En kısa zamanda da yüzyüze görüşeceğiz inşallah..İyi çalışmalar dilerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli @filozif hocamızın kasko poliçesi yapılmıştır.

Küçük bir sistem aksaklığı olduğu için bir aksilik yaşanmazsa yarın kargoya verilecektir.Hayırlı olmasını temenni ederim

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim @dranov hocam.Kazasız ve mutlu günler dilerim
  • 4 kasım ı bekliyorum poliçelerimin bitmesi için sonrasında sizden bir fiyat talep edeceğim bakalım ne kadar üzecek bizi fiyat :)
  • Değerli @jjcanijj hocamızın poliçesi hazırlanmıştır.

Bugün kendisine kargolanacaktır. Kazasız ve güzel günler temenni ederim
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok ilgili ve alakalı davrandı. En uygun fiyat/poliçe önerisini sundu. Kendisine teşekkür ediyorum.
  • İlk defa araç aldığım halde açıkçası şaşırtan bir teklifle kaskomu yaptı. Süreçte çok açıklayıcı ve yardımcı oldu. İyi ki bu başlığı açıp tanışmaya vesile olmuş. Policemi de hediyeleri ile beraber bugün kargodan aldım. Çok tesekkur ediyorum kendisine buradan da. Herkese tavsiye ederim, iyi çalışmalar, saygılar Aybars Bey.
  • sigortam. net ve 3 farklı sigortacının verdiği tekliflerinin en uygununu verdi. Aybars beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Poliçeyi bugün kestik. Kafam rahat artık.
  • Değerli @kocaballi hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Bir aksilik olmazsa iki gün içerisinde elden teslim edilecektir

Kendisine kazasız ve keyifli sürüşler dilerim
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Aybars kardeşime emeğinden ve uğraşısından dolayı teşekkür ederim, umarım uzun zaman devam eder bu alış-verişimiz....
  • Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim değerli @jjcanijj , @filozif , @Tuncerulu ve @kocaballi hocalarım

Güzel bayramlar ve keyifli sürüşler dilerim
  • Merhaba,

Sigorta ve kasko için özeldenmi mesaj yazayım ? yada iletişim bilgilerinizi verin arayayım.

Kolay gelsin
  • Değerli @pokezoom hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Bir aksilik olmaz ise yarın kargoya verilecektir.

Kazsız ve güzel günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli @pokezoom hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Bir aksilik olmaz ise yarın kargoya verilecektir.

Kazsız ve güzel günler dilerim

Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli hocamdan ben de sigortamı şimdi yaptırdım, gerçekten çok ilgili bir arkadaşımız. en önemlisi sigorta sonrası için de, kaza gibi durumlarda artık muhatap aramayacağım, hocam bizzat ilgileneceğini söyledi.

forumda böyle ilgili arkadaşlarımızın olması güzel.

tekrar teşekkürler
  • Değerli @download19hocamızın poliçeleri hazırlanmıştır.

Bir aksilik olmaz ise bugün kargoya verilecektir.Kazasız ve Güzel günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli @download19hocamızın poliçeleri hazırlanmıştır.

Bir aksilik olmaz ise bugün kargoya verilecektir.Kazasız ve Güzel günler dilerim

Aybars Bey teşekkür ederim. Forumdaki diğer arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ediyorum. Gösterdiği ilgi, alaka ve bilgilendirmenin yanısıra fiyat olarak da gayet uygun poliçe teklifleri sundu. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
  • Değerli one_pieceee hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Plaka işlemlerinden sonra kargoya verilecektir

Hayırlı olmasını diler , kazasız günler temenni ederim
  • Değerli @alikartallve @köftepiyaz hocalarımızın poliçeleri hazırlanmıştır.

Bugün kargoya teslim edilecektir.

Kazasız , güzel , sağlıklı ve mutlu günler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.