Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli aydayd hocamızın poliçesi kargolanmıştır. Poliçemizi görüntü kalitesi düşük olsa bile görüntülü konuşarak yaptık

Kazasız ve güzel günler dilerim
  • Bu mesaj sistem hatası nedeniyle iki kere girdi görmüştür.

Yönetim tarafından silinmesini rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 29 Ocak 2016; 17:21:04 >
  • Kasko ve trafik sigorta poliçelerimi kendisine yaptırdım bugün. Yardımları ve ilgisi nedeniyle kendisine ayrıca buradan teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli ispirto hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Sistem hatasını kendisine karşı telafi edebildiğimi umuyorum.Poliçemiz de Karşıyaka semalarına doğru yola çıkmıştır.
  • 26 subatta sigorta,kasko doluyor nezaman fiyat verirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

26 subatta sigorta,kasko doluyor nezaman fiyat verirsiniz

Bilgilerinizi iletebilirseniz bu hafta teklifleri sunabilirim değerli hocam.

• Değerli @escape__06 hocamızın poliçelerini teslim ederken yeni bir hizmeti deneme fırsatımız oluyor.

Konut sigortasında kombi bakımının yanında firmalarımızdan bir tanesi halı yıkama hizmeti de sunuyor

Memnun kalırsa halı yıkama işini çok daha yaygın bir hale getireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli @escape__06 hocamızın poliçelerini teslim ederken yeni bir hizmeti deneme fırsatımız oluyor.

Konut sigortasında kombi bakımının yanında firmalarımızdan bir tanesi halı yıkama hizmeti de sunuyor

Memnun kalırsa halı yıkama işini çok daha yaygın bir hale getireceğim

hocam merhaba;
    size pm den hem kasko hem de trafik sigortası için bilgileri gönderdim. sizden cevap bekliyorum. kolay gelsin.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    Iyi gunler ben ankaradan
    fiat doblo 1.9 jtd araç aldım en uygun 2004 sigorta yardimci olurmusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli @erhun1988 hocamızın poliçesi yapılmıştır.Kazasız ve güzel günler dilerim
  • quote:

Değerli @erhun1988 hocamızın poliçesi yapılmıştır.Kazasız ve güzel günler dilerim

Dun saat 3'te yaptirdigim police elime ulasti. Aybars beye ilgi ve alakasindan dolayi cok tesekkur ederim. Kargo da gayet guzel bir sekilde elime ulasti.
    Tesekkurler Aybars bey, hayirli alis verisler.

• Ismin recep 05432771083 veya siz telefon numaranızı verirseniz size bilgileri msj atayım o şekilde irtibata olabiliriz

• Değerli Svhp hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

• Hocam bilgileri özelden gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 10 Şubat 2016; 16:14:51 >
  • Hocam bilgileri pm attım bende teklif istiyorum sigorta ve kasko.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli maxxer hocamızın poliçesi hazırlanmıştır.

• quote:

Değerli Svhp hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

kasko ve trafik sigortasında diğer tekliflere göre topalamda 1000 tl civarı hesaplı yaptırdım. ( sig...tam.net teki teklifler) sordugum sorulara güzel cevaplar verdi.. bir sorun yaşadıgımda da arkamda durursa bundan sonra tüm poliçelerimi aybars bey den yaptırırm . teşekkür ederim.
  • Değerli oiven hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kargoya teslim edilmiştir.Kazasız ve güzel günler dilerim
  • İyi günler. 2 hafta önce Renault Laguna marka 2010 model araç aldım. Aracın sigortası için 2000 liradan fazla ücret çıkarıyorlar. Bana yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim bu konuda ?
  • quote:

Değerli oiven hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kargoya teslim edilmiştir.Kazasız ve güzel günler dilerim

İlk andan itibaren göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim Aybars hocam, umarım kazasız, belasız iyi günlerde de görüşürüz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.