Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli cagrimir hocamızın poliçesi yapılmıştır.Kargoya teslim edilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • burada bi banamı yüksek fiyat çıktı acaba:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

burada bi banamı yüksek fiyat çıktı acaba:)

Fiyatın yüksek ya da düşük çıkmasından çok güvenilir firma meselesi değerli hocam :)

Axa ile Generali arasında dağlar kadar fark var mesela , yoksa uygun fiyat vermesi kolay önemli olan doğru firmadan uygun fiyatı vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

Fiyatın yüksek ya da düşük çıkmasından çok güvenilir firma meselesi değerli hocam :)

Axa ile Generali arasında dağlar kadar fark var mesela , yoksa uygun fiyat vermesi kolay önemli olan doğru firmadan uygun fiyatı vermek

sizin verdiğiniz fiyat ,benim arkadaşların uygun fiyat veriyor dediği reno bayisinden daha iyiaxa ve mafre olarak fiyat verdi.

ben genel olarak çıkan fiyatlara şaşıyorum 98 den beri arabam var hiç kazam yok ama çıkan fiyatlar 2.5 kat artmış

bide dikkat ettim aynı sigortadan yenileyince uygun fiyat alanlar daha fazla,zor işler. kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

sizin verdiğiniz fiyat ,benim arkadaşların uygun fiyat veriyor dediği reno bayisinden daha iyiaxa ve mafre olarak fiyat verdi.

ben genel olarak çıkan fiyatlara şaşıyorum 98 den beri arabam var hiç kazam yok ama çıkan fiyatlar 2.5 kat artmış

bide dikkat ettim aynı sigortadan yenileyince uygun fiyat alanlar daha fazla,zor işler. kolay gelsin

Değerli hocam ,
    O kadar haklısınız ki ne desem yalan olur.Kaza yapmamış , yıllardır kurallara uygun süren ve risk faktörü sıfıra yakın sizin gibi kişilere nasıl bu kadar yüksek fiyat çıkıyor anlamak mümkün değil.

Fiyatlandırma politikasını ben yürütsem size en uygun fiyatı verir , kazalı sürücülere ise biraz daha yüksek çıkartırdım lakin firmalar buna izin vermiyor.

Kazasız günler dilerim

• Değerli 45mns45 hocamızın poliçesi yapılmıştır.Kargoya teslim edilmek üzere hazırlanmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 1 Mart 2016; 13:42:15 >
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    İlk aracıma kasko yaptırmak için çeşitli firmalardan teklif almıştım.

Firmaların güvenirliğinden ve sözleşme şartlarının tam olarak neyi ifade ettiği konusunda çeşitli tereddütlerim bulunmaktaydı.

Firmaları donanım haber üzerinden araştırmak isterken bu başlık altındaki yazışmaları gördüm. Aybars beyle temasa geçerek firmalar ve poliçeleri hakkında bilgi aldım.

Kendisinin samimi açıklamaları ve ilgili yaklaşımı nedeniyle daha önce hiç aklımda olmayan sompo japan firmasından kaskomu yaptırmış bulunuyorum.

Firma iyi midir bilmediğim için (Aybars beye güvenerek bu firmaya kaskomu yaptırdım.) tavsiye noktasında bir şey diyemem ama Aybars beyden teklif almadan onunla iletişime geçmeden

karar vermeyin derim.
  • pm gönderdim. başarılar
  • quote:

Değerli cagrimir hocamızın poliçesi yapılmıştır.Kargoya teslim edilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.

Kendisine çok teşekkür ederim. Her konuda yardımcı oldu. Bende sompo japan dan kasko yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 1 Mart 2016; 21:54:56 >
  • pm attım. Tekrardan kolay gelsin.
  • Pm attim tesekkurler..

• Telefon numaranızı pmden yazarsanız teklif almak isterim

• Tekrar pm atildi :)

• Değerli KEOPS_2 hocamızın poliçesi yapılmış ve kargoya verilmiştir.

Kendisi sayesinde bir kampanya da öğrenmiş bulunuyorum teşekkürü borç bilirim
  • Değerli makovad hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

• quote:

Değerli makovad hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Aybars Bey konusunda uzman ve gerekli bilgiye sahip harika insan gibi insan .. Herșey için teșekkürler .. her konuda çok yardimci oldu.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    nasıl teklif alabiliriz kasko için?

birde poliçe sürem dolmuş (kasko) 30 gün içinde yaptırırsam hasarsızlığım sona ermez değil mi?

poliçeleriniz de araçta araç kamerası olması durumunda indirim uygulanıyor mu?

birde geçen poliçe döneminde mini onarımdan faydalandım. bu sene de illaki aynı firmadan poliçe yaptırmak zorunda mıyım? başka firmadan yaptırsam hasar ihbarı olur gibi bir madde vardı poliçede.farklı firmadan yaptırmamın bir zararı olur mu bana bu sene veya gelecek sene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

nasıl teklif alabiliriz kasko için?

birde poliçe sürem dolmuş (kasko) 30 gün içinde yaptırırsam hasarsızlığım sona ermez değil mi?

poliçeleriniz de araçta araç kamerası olması durumunda indirim uygulanıyor mu?

birde geçen poliçe döneminde mini onarımdan faydalandım. bu sene de illaki aynı firmadan poliçe yaptırmak zorunda mıyım? başka firmadan yaptırsam hasar ihbarı olur gibi bir madde vardı poliçede.farklı firmadan yaptırmamın bir zararı olur mu bana bu sene veya gelecek sene?

Değerli hocam ,

Bilgilerinİzi özel mesaj ile tarafıma ulaştırabilirsiniz.

30 gün içerisinde bir tek Axa firması hasarsızlığınızı kabul etmeyebilir lakin diğer firmalar edecektir.

Araç kamerası bir indirim sunmamaktadır.

Firmaya göre değişiklik göstermektedir. Bazı firmalar müşteriyi kendilerine bağlamak için hasar kaydı olarak açmaktadır mini onarımı. Bununla birlikte farklı firmalar hasarsızlığınızı bir alt basamakta görürken aynı firma bir üst basamakta görecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• pm atıldı
  • Pm atıldı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.