Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün mesajlar cevaplanmıştır :)
  • Hocam merhaba şu an aracın yanında değilim ama 1 ay kadar olanayacağım ve martta kadko ve sigorta bitiyor bu durumu nasıl halledebilirim belge seri nota ulaşmam imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Hocam merhaba şu an aracın yanında değilim ama 1 ay kadar olanayacağım ve martta kadko ve sigorta bitiyor bu durumu nasıl halledebilirim belge seri nota ulaşmam imkansız

Eski acentenizden öğrenebilirsiniz değerli hocam.

Belge seri numarası olmadan emniyet bağlantısı olmaz genel fiyat araştırması yapılamaz , az sayıda şirketten fiyat bakılmış olur si
    ze.
  • Sigorta teklifi icin p.m. atildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli activex26 hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Bir tanesi dün teslim edilmiş , diğeri bugün teslim edilecektir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • Teklif için PM attım Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli activex26 hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Bir tanesi dün teslim edilmiş , diğeri bugün teslim edilecektir.

Gerçekten ilgili ve dürüst çalışan bir insan. Bana da yardımcı oldu sağolsun. Buradan kendisine teşekkür ederim.
  • Merhabalar, hocam öncelikle böyle bir konu açtığın için sağolasın. Benim sana tecrübelerine dayandırabileceğim bi sorum olacak. Tahmini cevaplar versen de kabulüm. Sıfır bir motosiklet alacağım, bütçe ayarlaması yapıyorum. Yaş 22,İstanbul plaka bir SYM Wolf 250cc motosiklet almak istiyorum, 2015 model sıfır(2016 çıkışlı olacak). Üstüme kayıtlı ilk araç olacak. Sizce trafik sigortası tahmini olarak kaç tl civarında olur? @spacewolf

• quote:

Orijinalden alıntı: umtcnkrt

Merhabalar, hocam öncelikle böyle bir konu açtığın için sağolasın. Benim sana tecrübelerine dayandırabileceğim bi sorum olacak. Tahmini cevaplar versen de kabulüm. Sıfır bir motosiklet alacağım, bütçe ayarlaması yapıyorum. Yaş 22,İstanbul plaka bir SYM Wolf 250cc motosiklet almak istiyorum, 2015 model sıfır(2016 çıkışlı olacak). Üstüme kayıtlı ilk araç olacak. Sizce trafik sigortası tahmini olarak kaç tl civarında olur? @spacewolf

Değerli hocam ,

Bu şekilde bir fiyat tahminini ancak yeni sigortacılar yapar ki kendileri de yanlış bilgi vermiş olur.

Bir aracı üzerinize almadığınız sürece çıkan fiyatlar asla kayıt edilemez.Bu durum da fiyatların her an değişebileceği anlamını taşır.

Bununla birlikte sırf kafanızda bir fiyat şekillenmesi için söylemem gerekirse plakanıza göre 450 ile 1500 lira arası bir fiyat çıkacaktır.

• quote:

quote:

Merhabalar, hocam öncelikle böyle bir konu açtığın için sağolasın. Benim sana tecrübelerine dayandırabileceğim bi sorum olacak. Tahmini cevaplar versen de kabulüm. Sıfır bir motosiklet alacağım, bütçe ayarlaması yapıyorum. Yaş 22,İstanbul plaka bir SYM Wolf 250cc motosiklet almak istiyorum, 2015 model sıfır(2016 çıkışlı olacak). Üstüme kayıtlı ilk araç olacak. Sizce trafik sigortası tahmini olarak kaç tl civarında olur? @spacewolf

Değerli hocam ,

Bu şekilde bir fiyat tahminini ancak yeni sigortacılar yapar ki kendileri de yanlış bilgi vermiş olur.

Bir aracı üzerinize almadığınız sürece çıkan fiyatlar asla kayıt edilemez.Bu durum da fiyatların her an değişebileceği anlamını taşır.

Bununla birlikte sırf kafanızda bir fiyat şekillenmesi için söylemem gerekirse plakanıza göre 450 ile 1500 lira arası bir fiyat çıkacaktır.

Üstadım özelden size mesaj yazmıştım, umarım mesajım ulaşmıştır.hatta dün size mesaj yazdıktan sonra eşime bir araç (karşı tarafta bayan) arkadan vurmuş sigorta olmadığı için tampondaki tamir masrafı ne yazıkki cepten çıkacak hatalı karşı taraf olmasına rağmen. İlgilenirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

quote:

quote:

Değerli hocam ,

Üstadım özelden size mesaj yazmıştım, umarım mesajım ulaşmıştır.hatta dün size mesaj yazdıktan sonra eşime bir araç (karşı tarafta bayan) arkadan vurmuş sigorta olmadığı için tampondaki tamir masrafı ne yazıkki cepten çıkacak hatalı karşı taraf olmasına rağmen. İlgilenirseniz sevinirim

Değerli hocam ,

Bahsettiğini durum söz konusu olamaz.Trafik sigortanız olmasa bile olay yerine polis çağırmanız gerekir.Çağırmadıysanız bile karakola giderek durumu düzeltebilirsiniz.

Karşı tarafın trafik sigortası sizin ödemenizi yine de yapacaktır.

Mesajınızı gördüm ve firmalara ilettim bahsettiğiniz çekim durumu özel şarta tabi doğru fiyatı alması çok zor.

• Değerli Like A Beast , Erbay güney ve maverick8141 hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Kargoları hazırlanmıştır.

• quote:

Değerli Like A Beast , Erbay güney ve maverick8141 hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Kargoları hazırlanmıştır.

Ben aybars hocama ilgi ve alakasından dolayi çok teşekkur ederim. Forum uzerinden onlarca mesaj, telefon konuşmalari hepsini samimi şekilde cevapladi. Iyi calismalar diliyorum aybars hocam, forumun sizi gibi insanlara ihtiyaci var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 10 Mart 2016; 16:14:01 >
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Kolaylıklar.

En azından kafamda bir fiyat aralığı belirlediniz.
  • AYBARS BEYİN ÖZENİ VE ÇALIŞMA STİLİ BENİ BÜYÜK BİR YÜKTEN KURTARDI. KENDİSİNE BÜTÜN FORUMUN ÖNÜNDE YÜREKTEN TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİYORUM. ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK

• Özellikle şunu belirtmek için konuya yazıyorum. Sigortamın yenilenme tarihi geldiğinde Aybars beyden teklif aldım. Gerçekten piyasanın taban fiyatını verdi diyebilirim. Zamlı fiyatlar üzerinden bakıldığında iyi fiyat aldım. Sonuç itibari ile yaptırmadım ancak yakın ilgiden memnun kaldım.

Herkese hayırlı akşamlar..
  • Hocam iyi aksamlar 30 nisanda kasko ve trafik sigortam doluyor 600 trafik 2600 tl kasko euroko sigorta idi sigortam yedek anahtarimi kaybettim onun icin bir dosya actirdim simdide cama tas sicradi cam catladi hem anahtar hem cam hasarsizligi etkilermi policede 1 adet cam veya 1adet anhtar veya 1 adet ses goruntu cihazi hasari yazmis cami yeni policemi keatirmeden yaptirirsam sisteme kac gunde duser velevki dusmedi bu daha sonraki yildaki hasarsizligimi sifirlar son bi soru koparatif sigortalari onerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: boran729

Hocam iyi aksamlar 30 nisanda kasko ve trafik sigortam doluyor 600 trafik 2600 tl kasko euroko sigorta idi sigortam yedek anahtarimi kaybettim onun icin bir dosya actirdim simdide cama tas sicradi cam catladi hem anahtar hem cam hasarsizligi etkilermi policede 1 adet cam veya 1adet anhtar veya 1 adet ses goruntu cihazi hasari yazmis cami yeni policemi keatirmeden yaptirirsam sisteme kac gunde duser velevki dusmedi bu daha sonraki yildaki hasarsizligimi sifirlar son bi soru koparatif sigortalari onerirmisiniz

Değerli hocam ,

Benim piyasada çalışmayı asla tercih etmeyeceğim bir firmadan poliçeleriniz. Kendileri sürekli farklı davranışlar sergilediği için size ne desem yalan. Hasarsızlık durumunuzu eureko sigorta çoktan bozmuştur. Bu sene bir ihtimal şirket indirimi veren firmalar size uygun fiyat verebilir.

Fiyatlarınıza en doğru 5-8 Nisan arası bakılabilir.

Kooperatif şirketleri de önermiyorum. Ortaklık payı ile hem siz hem de şirket size ortak oluyor çok ciddi bir risk.

Forumda geçen sene batacağını belirttiğim şirketlerin ikisi de battı. Şimdi çalışmadığım dört şirket için aynı şeyi söylüyor ve uzak durmanızı öneriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pm attım hocam ilgilenirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.