Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de teklif almak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba,

Zorunlu trafik ile ilgili düzenlemeleri içeren tasarı TBMM de buradan %1 de olsa sigorta şirketleri primleri düşürürse mevcut poliçeyi iptal edip tekrar yaptırmamızın faydası olur mu sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Merhaba,

Zorunlu trafik ile ilgili düzenlemeleri içeren tasarı TBMM de buradan %1 de olsa sigorta şirketleri primleri düşürürse mevcut poliçeyi iptal edip tekrar yaptırmamızın faydası olur mu sizce ?

Merhaba ,

Açık konuşmak gerekirse böyle bir indirim geleceğine inanmıyorum.Bununla birlikte zam oranlarının düşürülmesi söz konusu olabilir.

Lakin modern bir ülke gibi davranmaya karar verip primler düşerse iptal edilmesini önermiyorum.Çünkü iptal ettiğiniz poliçenin geri dönüşü yapılırken vergi kesintisi olacak.Yeni yaptırdığınız poliçeden 200 lira kar ederken eski poliçenizden 170 lira zarar edeceksiniz diyebiliriz.Bu aradaki 30 lira yerine eski poliçenizin hasarsızlık günün erken bir tarihte olması , yani erken yenilenmesi bence daha önemli.

Kısacası büyük bir indirim gelmedikçe bu durumu önermemekteyim.

• Herhangibir indirime gidilecekse sanırım yeniden hesaplama yapılması gerekir aradaki farkında müşteri hesabına geri yatırılması gerekir bence. Bende geçen ay trafik sigortası yaptırdım 1350 lira para ödedim kaskoya 750 ödedim diğer türlü yaptırmaz beklerdim 1 2 ay arabaya binmez düzenleme çıkınca tekrar yaptırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: camokan

Herhangibir indirime gidilecekse sanırım yeniden hesaplama yapılması gerekir aradaki farkında müşteri hesabına geri yatırılması gerekir bence. Bende geçen ay trafik sigortası yaptırdım 1350 lira para ödedim kaskoya 750 ödedim diğer türlü yaptırmaz beklerdim 1 2 ay arabaya binmez düzenleme çıkınca tekrar yaptırırdım.

Bende kendi trafik sigortasına 1050 lira ödemiş bir bireyim değerli hocam.

Bahsettiğiniz durum söz konusu olamaz çok fazla şirket batacaktır öyle bir durumda.Açık konuşmak gerekirse devlet temsilcileri en başında bu duruma izin vermeyecekti.İzin veren kendileri %96 gibi bir oranı yabancı sermaye olan şirketler neden geri ödemeyi kabul etsinler?Maalesef olan bizlere oluyor.

• Ben çıkarsa dediğim gibi çıkar diye düşünüyorum hatta çıkmalı da gerçekten artışlara kızıp yaptırmayan ve "yaptıramayan" çok insan var çevremde , sigortacım da geriye dönük ödeme yapılır diye fikir vermişti bana akla yakın gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: camokan

Ben çıkarsa dediğim gibi çıkar diye düşünüyorum hatta çıkmalı da gerçekten artışlara kızıp yaptırmayan ve "yaptıramayan" çok insan var çevremde , sigortacım da geriye dönük ödeme yapılır diye fikir vermişti bana akla yakın gelmişti.

Hepimizin umudu geriye dönük ödeme değerli hocam.

Lakin belirttiğim gibi şuan gözüken imkansıza yakın olduğu yönünde.Özellikle devlet bu duruma tamamen sessiz kalmakta.

Geri ödeme yerine zamların düşürülmesi kararı çıkacak gibi duruyor.Bu konuyu daha bu hafta sigortacılık müdürlüğü ile Ankara'da görüştüm.

Keşke geri ödeme çıksa lakin açık konuşmam gerekirse şuan çok zor.

• Değerli Indigo hocamızın poliçesi kesilmiş ve kargoya verilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • Değerli firatkay hocamızın poliçesi yapılmıştır.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba Allah kısmet ederse Arabs almayi dusunuyorm 23 yaşındayım ve ilk arabam olucak ehliyet bile 1 ay sonra alicam tabi kriterler vardırda ortalama kaç civarı çıkar.
    Çok yüksek çıkar sa eğer annemin üzerine yapmayı dusunuyorm 45 yaşında onunda ilk arabasi olucak ortalama kaç civarı plur ona ? Simdiden tşkler (Zorunlu Trafik Sigortasi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByArnold

Hocam Merhaba Allah kısmet ederse Arabs almayi dusunuyorm 23 yaşındayım ve ilk arabam olucak ehliyet bile 1 ay sonra alicam tabi kriterler vardırda ortalama kaç civarı çıkar.
    Çok yüksek çıkar sa eğer annemin üzerine yapmayı dusunuyorm 45 yaşında onunda ilk arabasi olucak ortalama kaç civarı plur ona ? Simdiden tşkler (Zorunlu Trafik Sigortasi)

Değerli hocam ,

Sıfır alınmayan tüm araçlar için verilen tüm rakamlar hatalıdır. İlk araç için en az 1000 lira olacaktır. Tahminen Anneniz için 850-1400 lira , sizin için ise 1000-2000 lira arası otomobil için olacaktır.

Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mrb karsi tarafin yuzde yuz kusurlu olduğu bir kazaya karistim 2 ay gibi bir sure sonra trafik sigortami yenileyecegim bu kazanin police fiyatina etkisi olurmu??
    Şu sigortayla ilgili yeni kanun mu ne var meclise giden nezaman yürürĺüge girecek belli mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Mrb karsi tarafin yuzde yuz kusurlu olduğu bir kazaya karistim 2 ay gibi bir sure sonra trafik sigortami yenileyecegim bu kazanin police fiyatina etkisi olurmu??
    Şu sigortayla ilgili yeni kanun mu ne var meclise giden nezaman yürürlüge girecek belli mi???

Karşı taraf tamamen suçlu olduğu için etki etmez değerli hocam.

Tasarı Haziran ayından önce yürürlüğe girmeyecek gibi durmaktadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli Qklavye hocamızın konut ve dask poliçesi yapılmıştır.

Hediye olarak kombi ve klima bakımı ile halı yıkama hizmeti poliçemize eklenmiştir
  • Değerli efesefes hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 28 Mart 2016; 17:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli efesefes hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim :)

Teşekkürler. Teklifin iletilmesinden başlayıp mail ortamında poliçenin de alınması dahil güzel fiyata, çok kısa sürede işlemler tamamlandı.
  • Aybars beye ilgi, alakasından ötürü teşekkür ederim.
    Trafik sigortamı sorunsuz bir şekilde kendisi ile hallettik.
  • Değerli ofarmal hocamızın poliçesi kesilmiş ve kargo için hazırlanmıştır.

• Trafik sigortası için bilgileri gönderdim teklifinizi bekliyorum. Teşekkürler
  • Değerli n1say hocamızın poliçesi yenilenmiştir.

İkinci senesinde de benimle çalışmayı tercih ettiği için kendisine teşekkür eder , kazasız günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.