Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de araç sigortası için teklif almak istiyorum Aybars bey, iletişim bilgilerinizi gönderebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oj.c

Ben de araç sigortası için teklif almak istiyorum Aybars bey, iletişim bilgilerinizi gönderebilir misiniz?

Özel mesaj ile ilettim değerli hocam.

• Değerli intikam91 hocamızın ikinci sene poliçeleri yapılmış ve ulaştırılmıştır.

Kendisine ikinci senesinde de beni tercih ettiği için kendisine teşekkür eder , kazasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli intikam91 hocamızın ikinci sene poliçeleri yapılmış ve ulaştırılmıştır.

Kendisine ikinci senesinde de beni tercih ettiği için kendisine teşekkür eder , kazasız günler dilerim.

Geçen 1 sene içerisinde kendi aracımın kaskosu ve abimin aracının zorunlu trafik sigortasından sonra şimdi yine 2 tane poliçeyi Aybars Bey'den yaptırdım. Kısmetse gelecek ay 1 tane daha zts yapılacak. İşinin uzmanı birisi olduğunu söyleyebilirim ve müşteriye yaklaşımı çok farklı. Poliçe satın almadan önce kendisine danışmanınızı şiddetle öneririm. Çalışmalarında başarılar dilerim.
  • quote:

Hali hazırda aranızda çalışmakta olduğum değerli dostlarım var.Onların desteği ve bunca zamandır karşılıklı yardımlaştığımız için bu konuyu açmaya karar verdim.Üstelik poliçenizde fazladan %5 indirim de sunuyorum.

Bizzat acantesi olduğum ve Allah göstermesin bir sorun yaşadığınızda ilk elden yardım edebileceğim Anadolu , Ray ve Sompo Japan firmalarıdan size en uygun fiyatı bulabileceğime inanıyorum.

Bunun dışında Konut sigortası yaptırana klima veya kombi bakımı hediye ediyorum.

Trafik Sigortası Fiyat Teklifi İçin ;
    Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı , araç plakanızı ve ruhsatınızda bulunan belge seri numarasını(aracınızı yeni ve ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) ulaştırmanız yeterlidir.

Kasko Fiyat Teklifi İçin ;
    Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı , araç plakanızı , ruhsatınızda bulunan belge seri numarasını(aracınızı ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) , lpg ve ek donanım olup olmadığına dair bilgiyi ulaştırmanız yeterlidir.Ayrıca meslek indirimleri yapılabildiği için mesleğinizle birlikte çalıştığınız kurumu(A.Ş. veya Limited şirketi çalışanlarının fazladan indirim hakkı vardır.) iletmeniz yeterlidir.

Konut ve iş yerleri için teklif almak istiyorsanız lütfen iletişime geçiniz.

Herkese kazasız ve belasız günler dilerim.

Not: Diğer sigorta işlemleriniz veya sorularınız için çekinmeden özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Hocam selam sizinle ben konustum mu onceden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Hali hazırda aranızda çalışmakta olduğum değerli dostlarım var.Onların desteği ve bunca zamandır karşılıklı yardımlaştığımız için bu konuyu açmaya karar verdim.Üstelik poliçenizde fazladan %5 indirim de sunuyorum.

Bizzat acantesi olduğum ve Allah göstermesin bir sorun yaşadığınızda ilk elden yardım edebileceğim Anadolu , Ray ve Sompo Japan firmalarıdan size en uygun fiyatı bulabileceğime inanıyorum.

Bunun dışında Konut sigortası yaptırana klima veya kombi bakımı hediye ediyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı , araç plakanızı ve ruhsatınızda bulunan belge seri numarasını(aracınızı yeni ve ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) ulaştırmanız yeterlidir.

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı , araç plakanızı , ruhsatınızda bulunan belge seri numarasını(aracınızı ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) , lpg ve ek donanım olup olmadığına dair bilgiyi ulaştırmanız yeterlidir.Ayrıca meslek indirimleri yapılabildiği için mesleğinizle birlikte çalıştığınız kurumu(A.Ş. veya Limited şirketi çalışanlarının fazladan indirim hakkı vardır.) iletmeniz yeterlidir.

Not: Diğer sigorta işlemleriniz veya sorularınız için çekinmeden özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Maalesef ne desem yalan değerli hocam günde bazen yirmi beş kişi ile görüşüyorum forumdan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Maalesef ne desem yalan değerli hocam günde bazen yirmi beş kişi ile görüşüyorum forumdan :)

Nisan 14 de sigortam.bitiyo yaptircam da senden de bi fiyat alayim hocam. Karta taksit yapabilriz dimi.

• Sayin spacewolf kucuk bir anadolu sehrinde ikamet ediyoruz istanbuldan 34 plakali bir arac alacagiz noter devrini yaptirip plakasini degistirecegiz.Tabi plaka degismeden ruhsat islemlerine gittigimizde 34 plaka üzerine sigorta yapilacak.ruhsat hallolunca zeyille kendi sehrimizin plakasina donecek sigortacim fark olmuyor plaka deil ikamet onemli diyor.Ama baska bir tanidikta ayni yoldan gecti fark cikti.Sebebini aciklarmisiniz.Ne yapmaliyiz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Sayin spacewolf kucuk bir anadolu sehrinde ikamet ediyoruz istanbuldan 34 plakali bir arac alacagiz noter devrini yaptirip plakasini degistirecegiz.Tabi plaka degismeden ruhsat islemlerine gittigimizde 34 plaka üzerine sigorta yapilacak.ruhsat hallolunca zeyille kendi sehrimizin plakasina donecek sigortacim fark olmuyor plaka deil ikamet onemli diyor.Ama baska bir tanidikta ayni yoldan gecti fark cikti.Sebebini aciklarmisiniz.Ne yapmaliyiz??

Sigortacınız hatalı bilgilendirme yapıyor ya da fiyat fark etmeyen küçük şirketlerle çalışıyor değerli hocam.

Trafik sigortası fiyatında 37 plaka ile 34 plaka arasında dağlar kadar fark vardır.

İkamet adresiniz , hasarsızlık dereceniz , plakanız ve daha nice etken vardır bu konuda.

Belirttiğim gibi fiyat farkı olmayan bazı küçük firmalar var , belki sigortacınız bu tarz firmalar ile çalışmaktadır.

• Değerli ksk_mehmet hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • quote:

Değerli ksk_mehmet hocamızın poliçesi yapılmıştır.

İlginize tesekkur eder, iyi calismalar dilerim..

• Bende sizden teklif alıcam pazartesi bilgileri gönderirim
  • Merhaba.
    Bende ikinci el bir araba aldım. Trafik sigortası için fiyat Teklifi almak istiyorum, İletişim bilgilerinizi alabilir miyim?
    birde Kredi kartına taksit imkanı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 3 Nisan 2016; 1:15:47 >
  • Bende ikinci el bir araba aldim trafik sigortasi yaptiricam ama sizinle nasil gorusebilirim. Ozel mseajdan yada whatsapp dan yollayim bilgileri

• Özel mesaj ile bilgi verilmiştir.

• Bende teklif almak istiyorum

• Merhaba hocam aracym için fiyat çykarabilir misniz?
  • Pm ile bilgilerim attim hocam

• Bende pm attım trafik poliçesi için haber bekliyorum.

• Değerli radiko1 hocamızın poliçesi kesilmiştir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.