Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.668
Cevap
241
Favori
111.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli radiko1 hocamızın poliçesi kesilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.

İlgi ve alakanız için teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim.
  • Değerli sss66 hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kargoya teslim edilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim
  • quote:

Değerli sss66 hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kargoya teslim edilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim

Oldukça uygun kasko için teşekkürler.
  • sigorta yaptırdım yaklaşık olarak 20 gün önce bu konudan yeni haberim oldu forumda..yaptırmış olmama rağmen siz yinede en ucuz şu çıkıyordu bizde şeklinde bir fiyat araştırması yapabilirmisiniz?bunun için hangi bilgiler gerekecek size..tşk
  • Selamlar.iletisim numarasi pm atarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affiniza siginarak soyluyorum bu isi profesyonelmi yapiyonuz yoksa ayak ustumu konuyu acmisiniz ne guzel insanlara yardimci olmusunuz iletisim bilgilerinizi adinizi soyadinizi yazsaydiniz konuyu goren direk arasaydi foruma uye olmayanlarda okuyor konunuzu hem sizin icinde iyi olurdu yanlis anlamayin iletisim bilgisi ad soyad yok insanin aklinada. *ACABA* diye gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: KLadyuS

Affiniza siginarak soyluyorum bu isi profesyonelmi yapiyonuz yoksa ayak ustumu konuyu acmisiniz ne guzel insanlara yardimci olmusunuz iletisim bilgilerinizi adinizi soyadinizi yazsaydiniz konuyu goren direk arasaydi foruma uye olmayanlarda okuyor konunuzu hem sizin icinde iyi olurdu yanlis anlamayin iletisim bilgisi ad soyad yok insanin aklinada. *ACABA* diye gelebilir

Forumdan yaklaşık 550 tane müşterim var değerli hocam.

Bu başlıktan çok daha önce forum üyelerine yardımcı oluyordum.

Ankara'daki dört ofisim ile bu işi profesyonel olarak yapmaktayım. Lakin benim amacım forum üyelerine yardımcı olmak.Üstelik poliçe yaptıran , kaza yaşayan ve beni tanıyan forum üyeleri buraya gereken şeyleri yazmaktalar.

Bu nedenle açık olarak kesinlikle telefon numarası ve benzeri bilgiler paylaşmayı tercih etmiyorum.Kesinlikle yanlış anlamıyorum çok haklısınız , reklam yapmak istesem yapabileceğim bir şey lakin benim amacım forum üyelerine yardımcı olmak.

Bu nedenle 550 kişilik referans ile kimsede acaba bırakmamaya çalışmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 5 Nisan 2016; 10:30:00 >

• Trafik sigortasinin son gününde satisi alinmis bir aracin 10 günlük gecici sigortasi olurmu yoksa satisdan bir sonraki gün araç sigortasiz duruma mi düser??

• quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Trafik sigortasinin son gününde satisi alinmis bir aracin 10 günlük gecici sigortasi olurmu yoksa satisdan bir sonraki gün araç sigortasiz duruma mi düser??

Satın alınan gün sigortasız konumuna düşer.

Süre de 15 gündür 10 gün değil değerli hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iletisim numarasi pm atarsanız sevinirim.

• Hangi bilgileri göndermemiz lazım? Bu ay sonuna trafik sigortasını yenilemem gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Hangi bilgileri göndermemiz lazım? Bu ay sonuna trafik sigortasını yenilemem gerekiyor.

T.C. Kimlik numaranız , plakanız ve ruhsatınızın adres sayfasında bulunanan belge seri numarasını iletebilirseniz fiyatlarınıza bakabilirim değerli hocam.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.

• quote:

quote:

Trafik sigortasinin son gününde satisi alinmis bir aracin 10 günlük gecici sigortasi olurmu yoksa satisdan bir sonraki gün araç sigortasiz duruma mi düser??

Anlayamadim simdi sigortasinin son günü sehir disindan bir aracin satisini alsak bir sonraki gün yeni sigorta yaptirmadan yola ciksak 15 gün eski sigorta gecerli oluyormu olmuyormu???
    Çevirmede ceza yenir mi ya da herhangi bir kazada sigortasiz konumuna dusermi??

• quote:

quote:

quote:

Anlayamadim simdi sigortasinin son günü sehir disindan bir aracin satisini alsak bir sonraki gün yeni sigorta yaptirmadan yola ciksak 15 gün eski sigorta gecerli oluyormu olmuyormu???
    Çevirmede ceza yenir mi ya da herhangi bir kazada sigortasiz konumuna dusermi??

Şöyle anlatayım değerli hocam ,

15 gün eski sigorta poliçesi tarafından korunursunuz. Bu poliçenin bittiği gün satış olursa 15 gün korunma altında olmazsınız çünkü poliçe vadesi dolmuş olur.

Bitmesine beş gün kala satışı alırsanız beş gün güvence altında olursunuz. Kaza durumunda yazdıklarım geçerlidir.

Çevirme durumunda ise dikkat edilirse aracınız bağlanabilir. 15 gün devlet değil eski poliçenin güvencesi altındasınızdır.

• P.M attım ilgilenirseniz sevinirim.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    Tsk cok net oldu simdi...
    Birkac sorum daha var size
    1-Elimizde bir arac var satacagiz ama satmadan baska bir arac satin alsak satacagimiz aracin hasarsizlik indirimini 1 ay kala aldigimiz aracta kullanabilirmiyiz???
    2-Su anda piyasada trafik sigortasi yapan kac firma var??
    3-Sigortayi sizden yaptirmak isteyen ama alacagi aracin plakasini degistirecek kisilere nasil bir prosedur uyguluyorsunuz???(örn 34 51 olacak)

• quote:

Tsk cok net oldu simdi...
    Birkac sorum daha var size
    1-Elimizde bir arac var satacagiz ama satmadan baska bir arac satin alsak satacagimiz aracin hasarsizlik indirimini 1 ay kala aldigimiz aracta kullanabilirmiyiz???
    2-Su anda piyasada trafik sigortasi yapan kac firma var??
    3-Sigortayi sizden yaptirmak isteyen ama alacagi aracin plakasini degistirecek kisilere nasil bir prosedur uyguluyorsunuz???(örn 34 51 olacak)

Değerli hocam ,

1) Trafik sigortanızın aktarımı yapılmamaktadır.Ancak aracınızı satınca yaptığınız poliçeye indirim olarak yansıtabilirsiniz.

2) 33 Ortalama firma var.Lakin bana kalsa 19 firmadan başka önermem.

3)Herhangi bir farklılık bulunmamakta.İlk olarak 34 plaka yapılır ardından siz emniyetten değişince 51 plakaya zeyil yapılır.İnsanlara hatalı bilgi veriyorlar plaka değişikliğinin de günü önemlidir.Mesela değişen plakanın terör risk primi artar buna bağlı olarak fiyatta artar.

• Hocam iletişim numarası alabilir miyim?
    Ankara'daki yeriniz nerede bir de adres alırım.
  • Hocam bana da sigorta yenileme işlemi lazım size neler gönderceğiz?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.