Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.668
Cevap
241
Favori
111.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İletişim bilgilerinizi alabilir miyim ? @spacewolf
  • pm attım.. fiyat verebilirseniz sevinirim..
  • Değerli Rizeli hocamızın poliçesi yenilenmiştir.

İkinci senesinde de çalışmayı tercih ettiği için teşekkür eder , kazasız günler dilerim.
  • özel mesaj attım hocam. 5 yıldır araç bende ve her yıl %20 hasarsızlık indirimim olmasına rağmen bu yıl fiyat 2 kat yüksek çıktı.
  • mesajım bulunsun lazım olacak sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satisi aldik bu gun ama noter kagidi araba kaldi size tc ve o kagittaki numarayi siz3 yarin gonderiyim biz3 bi fiyat bildir hocam

• Maalesef fiyatlar çok yüksek @desertstorm34 hocam.

Ne zaman isterseniz @muvakkit hocam.

İlettiğiniz zaman seve seve bakarım @DoGuSuM hocam.
  • Değerli mtasova hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • Değerli er.turan hocamızın poliçesi yapılmıştır.

Kazasız günler dilerim.
  • Mehaba hocam size 2 sorum olacak;

1- Trafik ve kasko poliçem 26.05.2016 tarihi itibariyle sona eriyor en erken ne zaman teklif alabilirim (poliçe bitimine 20 gün kala diye biliyorum emin değilim)
    2- Bursa da ikamet ediyorum olası kaza esnasında dosya açma vb. işleri nasıl yürütüyoruz. Bulunduğum şehirde çok tanıdığım bir acente yok geçen sene biyere yaptırdım poliçeleri şükür bir hasarım da olmadı dolayısıyla hasar anında yardımcı olup olmayacakları konusunda fikrim yok. Siz muhtemelen daha önce böyle durumlarla karşılaşmışsınızdır forumdan arkadaşlarla tek tek bu başlık altındaki sayfaları okuyup bilgi sahibi olmak çok zor bu konuda bir çok arkadaşın kafasına takılıyordur diye düşünüyorum. İlk mesaja bu soruyu da açıklayıcı bilgi eklerseniz faydalı olur bana ve benim durumumda olanlara
  • Trafik sigortamızı Spacewolf hocamdan yeniledik. Yaptığı indirim ve ilgilendiği için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_of_world

Mehaba hocam size 2 sorum olacak;

1- Trafik ve kasko poliçem 26.05.2016 tarihi itibariyle sona eriyor en erken ne zaman teklif alabilirim (poliçe bitimine 20 gün kala diye biliyorum emin değilim)
    2- Bursa da ikamet ediyorum olası kaza esnasında dosya açma vb. işleri nasıl yürütüyoruz. Bulunduğum şehirde çok tanıdığım bir acente yok geçen sene biyere yaptırdım poliçeleri şükür bir hasarım da olmadı dolayısıyla hasar anında yardımcı olup olmayacakları konusunda fikrim yok. Siz muhtemelen daha önce böyle durumlarla karşılaşmışsınızdır forumdan arkadaşlarla tek tek bu başlık altındaki sayfaları okuyup bilgi sahibi olmak çok zor bu konuda bir çok arkadaşın kafasına takılıyordur diye düşünüyorum. İlk mesaja bu soruyu da açıklayıcı bilgi eklerseniz faydalı olur bana ve benim durumumda olanlara

Değerli hocam ,

26 Mayısta biten bir trafik fiyatının en doğru zamanı 10 Mayıs ve sonrasıdır.

İkinci sorunuza gelirsek müşterilerimin %90 gibi bir oranını farklı şehirlerdedir.Bu zamana kadar ne Şırnak üzerinden de yardımcı oldum İzmir üzerinden de yardımcı oldum.Üstelik herhangi bir problem yaşanmadı.Dosya açmak , çekici ve benzeri hizmetler sunmak tamamen merkezden halledilebilen işlemlerdir.

Trafik sigortanız için bu hizmetler genelde olmadığından dosya açımını servisler yapmaktadır.Lakin kasko ve ferdi kaza(çekici) gibi poliçeler konusunda 7/24 açık olan telefonumdan bana ulaşabilir ve gereken bütün işlemleri yaptığımı görebilirsiniz.

Aynı şekilde bir kaza durumunda da telefonum daima açıktır.Olası bir tutanak hatası ve benzeri durumların önüne yönlendirme yaparak geçebilmekteyim

• Değerli tt.us hocamızın poliçesi yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 19 Nisan 2016; 12:40:12 >
  • teşekkürler bilgilendirmeniz için 10 mayıs sonrası pm den irtibata geçerim inşallah.
  • İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim spacewolf hocam. Dün yaptığınız poliçem bugün ulaştı. Teşekkürler.

• Merhaba

kızılay daki yeriniz için iletişim bilgilerini alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli @Meticulous hocamızın poliçesi kargoya verilmiştir.

Teşekkür ederim, hayırlı işler.

• Değerli ciyaezim hocamızın yeni poliçeleri yapılmıştır.

• Teşekkürler. İndirimlerimi almıyorum ona göre:D %5 leri :D
    Talep de etmedim. İlgisi yeter.
  • S.aleyküm

Yeni bir araç sahibi olduk, sigorta poliçesi yaptıracağız yardımcı olur musunuz ? gerekli bilgileri pm yoluyla atabilirim.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.