Şimdi Ara

donanım haberle de ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle gerçek ismim erman ben buraya zati kayıtlıyım kayıtlı ismim erman2106 rütbem yüzbaşı şimdik arkadaşlar sorunum şu ben eski msn mi kullanmıyordum ve yeni bir msn açtım foruma da eski msnem le yeni sini güncelleyim dedim sonra güncelledim ve bana mail gönderiyorlar ama o gelmiyor gereksizlere ve engellenelere baktım olmuyor sonra yeni msn açtım yine onla kayıt olayım dedim olmuyor yani üye oluyor aktivasyon maili maillerime gelmiyor sonra 5 tane arkadaşımın mailleri ile kayıt oldum yok onlarında maillerine aktivasyon maili gelmiyor tuhaf olan bu sorunu windows 7 de yapıyor arkadaşlar ben bu yeni üye liğide xp işletim sistemli bir bilgisayarda yaptım ve internet cafe de ben eski erman2106 yı kullanmak istiyorum bunu nasıl geri yapabilirim win 7 de olmuyor mail gelmiyor ama gelmesini istiyorum forum dan bu arada şunu da söyleyem denemedim ama kendiminin kini yani erman2106 yı tekrardan aktivasyon kodunun gönder diyecem ama bu sefer xp işletim sistemi olan bilgisayarda onu da yarın deneyecem evde dükkanda internet var ama ben illa internet kafeye mi gidecem aktivasyon gelsin diye bu sorunu bilen varmı başına gelen yardımcı olacak yada olmayacak arkadaşlara çok çok teşekür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• SORUNUN İŞLETİM SİSTEMİNDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNMİYORUM.BİDE YAZINDAN XP YÜKLÜ BİLGİSAYARA GELİP GELMEDİĞİNİ PEK ANLAYAMADIM.
    BENCE KAFEDE SAKIN DENEME.YANIMDA KİMSE OLMADIĞI HALDE 44 LWL ŞAMANIM GİTTİ MT2 DE (TR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan2007

Merhaba arkadaşlar öncelikle gerçek ismim erman ben buraya zati kayıtlıyım kayıtlı ismim erman2106 rütbem yüzbaşı şimdik arkadaşlar sorunum şu ben eski msn mi kullanmıyordum ve yeni bir msn açtım foruma da eski msnem le yeni sini güncelleyim dedim sonra güncelledim ve bana mail gönderiyorlar ama o gelmiyor gereksizlere ve engellenelere baktım olmuyor sonra yeni msn açtım yine onla kayıt olayım dedim olmuyor yani üye oluyor aktivasyon maili maillerime gelmiyor sonra 5 tane arkadaşımın mailleri ile kayıt oldum yok onlarında maillerine aktivasyon maili gelmiyor tuhaf olan bu sorunu windows 7 de yapıyor arkadaşlar ben bu yeni üye liğide xp işletim sistemli bir bilgisayarda yaptım ve internet cafe de ben eski erman2106 yı kullanmak istiyorum bunu nasıl geri yapabilirim win 7 de olmuyor mail gelmiyor ama gelmesini istiyorum forum dan bu arada şunu da söyleyem denemedim ama kendiminin kini yani erman2106 yı tekrardan aktivasyon kodunun gönder diyecem ama bu sefer xp işletim sistemi olan bilgisayarda onu da yarın deneyecem evde dükkanda internet var ama ben illa internet kafeye mi gidecem aktivasyon gelsin diye bu sorunu bilen varmı başına gelen yardımcı olacak yada olmayacak arkadaşlara çok çok teşekür ederim

bende işletim sistemi olan bir bilgisayardan olduğunıu düşün müyorum ikincisi işletim sistemi xp olan bir bilgisayarda üye oldum ercan2007 yi ve mailime aktivasyon maili geliyor anlatabildim mi

• HAAAAA AYNI MODEM DEN Mİ GİRİYORSUN İKİ PC YE DE?(bu da bi olasılık neden yazdığımı bilmiyorum ama)
    XP OLAN PC İE WİN7 OLANDA CHROME YADA MOZİLLA MI KULLANIYORSUN?YA DA DNS AYARLARINI MI DEİŞTİRDİN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozukpcbenimki

HAAAAA AYNI MODEM DEN Mİ GİRİYORSUN İKİ PC YE DE?(bu da bi olasılık neden yazdığımı bilmiyorum ama)
    XP OLAN PC İE WİN7 OLANDA CHROME YADA MOZİLLA MI KULLANIYORSUN?YA DA DNS AYARLARINI MI DEİŞTİRDİN?

yok arkadaşım şimdi bütün tarayıcılarda denedim olmuyor sonra 5 tane ayrı modem de denedim 3 arkadaşımın evinde denedim dükkanda ve ev de denedim gelmiyor mail tuhaf olan bu denediğim bilgisayarların işletim sistemi win 7 di sonra dedim ki kendi kendi mi birde xp olan bilgisayarda üye olayım dedim ve oldu
  • İLGİNÇ
  • quote:

İLGİNÇ

gerçekten ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bilen yokmu
  • arkadaşlar neden olabilir
  • araştırdım ama bulamadım böyle birşey sanırım senden başka kimsenin başına gelmemiştir.
  • quote:

araştırdım ama bulamadım böyle birşey sanırım senden başka kimsenin başına gelmemiştir.

bende çok araştırdım tuhaf olan modem den değil çünkü 3 ten fazla farklı modemlerde denedim olmadı sanırım işletim sistemi sorunlu yani win 7 işletim sistemin de sorun var diyecem çünkü tek aklıma bu geliyor başka gelmiyor ama bu sorunda da çelişkiliyim çünkü tek bu bilgisayarda denemedim çok farklı bilgisayarlarda denedim ama onlarda da win 7 yüklü
  • rütben için geçiyorsan hiç geçme boşver
  • yok kesinlikle ondan değil exeter arkadaşıma bir mail atmıştım onun cevabı için geçmek istiyorum
  • zaten bugün dükkana gidip tamir edilecek bilgisayarlar var tamir ederken makina ya xp yüklecem bir de yine orda denerim aktivasyon maili geliyor mu diye
  • bence çözülür kafana takma
  • yok kafama takmak değil benim ki ne takacam da şimdik bir gün böyle yine sorun olursa ve bu sefer çok önemli mail gelmesini beklerken gelmezse diye sonuç ta teknik servislik yapıyoruz ve sorun olarak karşımıza çıktığı zaman baka kalmayalım diye öğrenmek istiyorum bu arada teşekür ederim ilgin için
  • ö.d
    teknik yardım da ilk 50 konuya her zaman bakarım
  • quote:

ö.d
    teknik yardım da ilk 50 konuya her zaman bakarım

aynen ben de öyle :):)
  • kadeş oy ver butonu ne işe yarıyor 6 aydır çözemedim süs olsun diyemi?
  • yardım edecek arkadaşları bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.