Arkadaşlar iyi forumlar. yaklaşık 1.5 yıl önce buradan aldığım tavsiyeler ile kasa toplamıştım parçalar şunlar; CPU Türü HexaCore AMD FX-6300, 4100 MHz (20.5 x 200) (Aida64 programında böyle yazıyor anlamadım bende normalde 3.5 ghz bilgisayarımda görünen değer)
İşlemcinin stok fanı olduğu için yüksek seste çalışacağının, ısının yükselebileceğinin farkındayım fakat sistem boştayken bile sıcaklıklar şu ayarda;
Heroes of the Storm oynuyorum bilenler varsa, oyunu oynarken 70-80 derece arasına çıkıyor ilk baştaki sıcaklık bu beni korkuttu. İşlemci için ekstra fan alabilirim fakat diğer parçalarında sıcaklıkları çok yüksek geldi bana genel anlamda ne yapabilirim tavsiyelerinize açığım.
Kasamda;Xigmatek asgard 382 buna uygun olursa işlemci fanı tavsiyeleriniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yukarı.
sppedfan kullanıyordum abim askerden izne geldi baktı bana overlok neyine yaptın dedi en overlokdananlamam ama speed fan yüüzden oldu sanırım şansım varmış ki pc ye bir şey olmamış normalde pc overlok yok gibi görünüyordu ama eskisinden daha berbat olmustu yani diyeceğim bu proğramı kullanma bence ben indirdim az once çok ayrıntılı
teşekkür ederim cevap verdiğin için ama bende her hangi bir overclock falan yapmadım nasıl yapıldıgınıda bilmem ama speed fan ile olacağınıda sanmıyorum aida64 ilede aynı sıcaklık çıkıyor