Şimdi Ara

Donanım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium 120 Mhz bilgisayarıma 56 K US Robotics Modem bağladım, ancak internete bağlanır bağlanmaz serial mouse kilitleniyor ve bağlantı kesilinceye kadar öyle kalıyor. Modemi COM 2, 3 ve 4 portlarına da tanıttım ancak problemi çözemedim. Görünürde hiçbir donanım çakışması da yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• Bios dan com2 portunu kapattınmı?
  • Bios uzerinden com 2 ' yi kapat.(arkadasın dedigi gibi) .Eger modemin isa ise modem uzerinden jumper ayarı ile com 2 ye al modemi.Guvenli kipte acıp butun tanıtılan modemleri kaldır.Boylece mouse com1 de modem com 2 de sorunsuz calısacaktır.Tabii com portların saglamsa.<font color='blue'></font id='blue'>[frndsp]

Always B.M.W .z3.
  • modemin kullandığı IRQ ile başka bir kart kullanmasın özellikle ses kartın kullanıyorsa bağlandığında öyle bir problem yaşarsın birde işlemcinin fanına bak yeterli olmayabilir veya çalışmıyordur
  • Bu problemle daha once karsılaştım. başka bır kartla çakışma vardır.ırq ları farklı olmalı. başka marka modem kullan bu cozum olur ben bunu yapmıştım. ama makınan zaten eskimiş çöpe at yenısını al :))
  • Çakışma vardır makinede. slota takılan başka bir kart varsa onu çıkarıp öyle bir dene. Veya başka bir slota tak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Performans sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.