Ram mi yetmiyor yoksa işlemci mi yetersiz kalıyor pek bi' bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer ve ona göre sistemi tekrar toparlarım.
Teşekkürler..
bu sorunu çözebilen varsa bende merak ediyorum ekran kartımı voltajsız tam güç o.c. yaptım gene aynı sistemle benden iyi fps alıyorlar
Videonun fake olma ihtimalini unutmayın. (Yani daha iyi bir sistemle oynayıp kötü bir sistemle oynuyormuş gibi göstermeleri.)
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Videonun fake olma ihtimalini unutmayın. (Yani daha iyi bir sistemle oynayıp kötü bir sistemle oynuyormuş gibi göstermeleri.)
Oda doğrudur hocam fakat videoları geçtim, stream yapan kişilerde de aynı şey geçerli. Yine dediğim gibi sistemi yakın olmasına rağmen aşırı düşürük fps alıyorum ben herşey low'da olmasına rağmen kasma sorunu oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cradlef
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Oda doğrudur hocam fakat videoları geçtim, stream yapan kişilerde de aynı şey geçerli. Yine dediğim gibi sistemi yakın olmasına rağmen aşırı düşürük fps alıyorum ben herşey low'da olmasına rağmen kasma sorunu oluyor.
Yazılımsal bir sorun olabilir, driverlar güncelmi?
Hwa cradlef ile konuşuyormuşum.
@khanjui Evet güncelli sanırım. Bu arada ağzına kadar dolu bilgisayar ondan da olabilir sanırım.
Eski hwa yok artık hocam. Nerde o günler.. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme