Şimdi Ara

Donanımailem tavsiye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bmw 318i kronik - Google'da Ara
    https://www.google.com.tr/search?q=bmw+318i+kronik
  • kardeleeen K kullanıcısına yanıt

Çünkü içi ve bagajı DAR

Ve masraf açarsa adamı duman eder

Çünkü 2. El premium araba alıyorsan çıkaracağı potansiyel sorunları da alırsın ,potansiyel her sorun ciddi meblağ demek .

Yazıyoruz da bir türlü ikna olmuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Aralık 2023; 22:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu tüp kafa mi yapiyor da vazgecemiyorsunuz. Sökturun gitsin. 2 sene sonra bebek arabasiyla işi bitince baston araba alirsiniz yine tupu takarsiniz.

Bakin eger satma sebebiniz sigamamak bagaji kullanamamak ise cozum tupu sökmek . Veya port bagaj vs.
    Ama arabada sogudum baska araba bakicam keyif benim 500 bin benim icin bisey degil diyosaniz bakin

• kardeleeen K kullanıcısına yanıt
    Hocam mantıklı her türlü çünkü turkiyede bmw volkswagen mercedes audi falan daha çok degerleniyor hem yatırım aracı olarak düşünün hem de konfor olarak daha iyi ama bence en iyisi sıfır arabadır şimdi kampanya var bir de. Volkswagen sitesinde fazla yazıyor ama bayide indirim yapıyorlar gidin bir bakın bence suv alırsınız daha iyi olur. Ben kasımda aldim araba şu an 70k koydu üstüne kampanya bitince 170k kârım olacak yılbaşında yine zamlanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derdiniz bagajsa ve lpg li araci satip benzinli arac alcaksaniz lpg yi kaldirip atin daha mantikli degilmi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.