Şimdi Ara

Donanımailem tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili donanımhaber ailem.2011 Model qhasqai aracımız var. Aracımız tüplü olduğundan bagajını istediğimiz gibi kullanamıyoruz(bebek arabası ,valiz vs.) aracımız 110.000 kmde. 2018 model bmw 318i premium line 1.200.000'e bulduk.Kendi arabamıza 700.000'e veriyorlar.Üzerini tamamlayıp bu değişikliği yapmak sizce şu piyasada mantıklımı? Yada siz olsanız nasıl model yükseltirsiniz?Bilgisi olanların tavsiyesine ihtiyacım var.Teşekkürler

• Mantıklı . Qashqaiden BMW ye geçiyorsunuz dahası mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda adamın biri(galerici) 318'se uzak dur dedi niye dedm motorları sıkıntılı dedi ne gibi bi sıkıntı var dedim kem küm ee bilerekmi dedi salladımı anlamadım

• Skoda superb alın. Hem bagaj hem arka diz mesafesi hem de iç hacim olarak çok rahat edersiniz. Bagajın cam ile birlikte açılması da yükleme açısından çok rahat oluyor.

• Bebek arabası varsa sedan da pek rahat olmaz, arkadaşın önerdiği superb tam size göre olur hacim olarak.

3ün bagji qashqaiden ne kadar genis ki zaten ?

• İsmail Usta nın söylediklerine itirazı olanlar varsa dinlemek isterim, bilgilenmek isterim.

İsmail ustayoutube
    BMW araçlarda da ufak tefek fabrikanın vermiş olduğu değerlerden yüksek ısıdan dolayı bozulabilecek parçaları var bu değiştiğimiz parça da onlardan bir tanesi #car #eğitimvideosu #araçbakım #bilgi #periyodikbakım #araçlar #ototamir #cylinderhead #cylinderblock
    https://www.youtube.com/watch?v=DLm-wSnk9Kc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Aralık 2023; 18:13:57 >
  • kardeleeen K kullanıcısına yanıt

Bmw'nin benzinli motorlarında sürekli tahrik arızası sorunu yaşanıyor. Dünya kadar masraf açar.

Facebook bmw sayfalarını takip ederseniz sizde ne kadar sorun yaşandığını görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOLİDWORKS İÇİN PC TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Google DNS(Tavsiye Bekliyorum)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

Qgasqaide tüp olduğu için kullanamıyoruz bagajı

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

Hadi yaa🤦🏼‍♀️

• Bir esnaf olarak kesinlikle bmw önermiyorum illa bmw olacaksa 3.20 d veya 3.20 i öneririm.

• Ben olsam a4 avant bakarım örnek olarak link bırakıyorum.
    https://www.sahibinden.com/s/EsCeypMl

Kovalarsanız daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-674B677DE -- 4 Aralık 2023; 18:43:35 >

BMW nin arkası ve bagajı küçük,sw alsanız neyse diyeceğim de qasqhaiden sonra anlamı olmaz

Artı sizin BMW ye değil de onun size binme riski var.

Eğer LPG den vazgeçecekseniz c4x lerin hem hacmi çok iyi hem 1.2 motor 8 ileri şanzımanla geliyor

Üst segment bakayım derseniz de Passat variant, superb,Insignia gibi garantisi devam eden araba bulabileceğiniz kocaman 5 kişilik seçenekler var.

LPG illa olacak diyorsanız yine Civic 5 kişilik büyük boy bir araç simit LPG ile gayet geniş

Başınıza bela aramayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Aralık 2023; 18:45:14 >
  • 3.16 ve 3.18 önerilmiyor genelde.

3.20 ler tutuluyor. Bmw hevesi var ise alınır, yoksa sırf bagaj için gidip bmw almazdım sanırım :)

• Aracınızla BMW arasında bagaj hacmi olarak bir fark yoktur diye düşünüyorum. Tüp yer kaplıyor ise ve aracınız sağlamsa tüpü komple söktürün ya da yerine simit tüp koyun? 2011 model araç 110bin km'de ise aylık ne yaktığının pek bir önemi yoktur diye düşünüyorum. 700bin TL farkı amorti etmek için ne kadar yol yapmak lazım hesap ettiniz mi?

K.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araçlar hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olmamakla birlikte ben olsam bu takasa girmeyeceğimi belirtmek isterim. Bmw genç arabası, hor kullanılmış olabilir. Sarı sitedeki ilanları baz aldığımda bmwnin kilometresi muhtemelen 100.000'den fazladır, senede 20.000 km yapar yani. Siz kendi aracınızla yılda 8500 falan yapmışsınız, daha temiz bir aracınız var. Daha temizini bulana kadar aksiyona girmeyin bence.

• Herkese cevapları için teşekkürler,sağolun vakit ayırıp yanıtladınız. Benim aracımda var oda polo(2017 model 70binde).qhasqi eşimin. Ama iki arabada işimizi görmüyor:) sıkış tepiş moddayız. Amacımız ihtiyacımızı karşılama,model yükseltme(birazda yatırım). İkisini satıp tek bir araba almayıda düşündük. Diğerini satıp bmwyi şehirler arası poloyu şehir içi kullanalım dedik. Almayı düşündüğümüz bmw nin km’si de 70 binde. 318ler gerçekten sorun çıkarıyormu? Bu forumda çok donanımlı kardeşler var

• 3.18, 3.20 sorunlu araçlar. Gerçi 2. el bmw görece olarak sıkıntı çıkarma ihtimali daha yüksek.

Arkadaşım sorun çıkarmak çıkarmamak konusu değil bu bakımlı araba bile almış olsan 318iyle uzun yolda rahat

E

De

Mez

Sin

Ha premium arabanın premium masrafı olur onu bı cebine koy

Hik dese 50 binlik olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Aralık 2023; 20:44:20 >
  • Neden peki?

• tüpü stepneye aldırın bitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.